Jump to content

Guardian

Full members
 • Content Count

  106
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  24

Everything posted by Guardian

 1. Als je de regelafstand tussen je voetnoten kleiner wil hebben, moet je even je muispijltje op de regel zetten voor je voetnootnummer (6) en op je linker muisknop klikken zodat je streepje gaat knipperen en ga dan bovenaan je pagina in de balk je regelafstand zetten naar 1,0 of 1,15 je zal dan zien dat de afstand tussen je regels kleiner wordt. Je kan voor verschillende delen op je word pagina een andere regelafstand instellen, als je de regel maar even aanklikt met je muispijltje waar je meer of minder ruimte tussen wil hebben. Ik heb zelf even in word een gelijkend stukje tekst gezet en bij mij staan de voetnoot regels dichter onder elkaar op een regelafstand van 1,0
 2. Hallo @bambi1515, Zo te zien heb jij je regelafstand al standaard ingesteld staan op 1,5 want je hebt al een behoorlijke ruimte tussen je normale tekstregels. (tekst boven jouw voetnoot) en als je dan tussen de regels van jouw voetnoot een dubbele spatie doet, krijg je een ruimte van 3,0 tussen die twee. Als je de (voetnoot) regels dichter op elkaar wil hebben moet je de regelafstand even aanpassen bovenaan je word pagina.
 3. Als je in PIA de onderstaande instelling ook hebt gedaan, zal de narigheid inderdaad in de instellingen van qBittorrent moeten zitten, maar daar heb ik geen of weinig kennis van, want ik download zelf helemaal niets met Torrents. ----------------------------------------------------- Selecteer de tab Netwerk. Hierin is de optie Port forwarding aanvragen mogelijk. Deze is handig bij het gebruik van het downloaden via bittorrent zodat het downloader sneller kan lopen. Gebruik deze optie als je tegen langzaam torrent verkeer oploopt.
 4. Hoi Damay77, Ik had een deel van mijn antwoord gelezen als tip op een ander forum en ben al blij dat het ten dele helpt. Je zou even het topic na kunnen lezen wat op Duken.nl staat over verschillende instellingen van VPN in combinatie met qBittorrent.
 5. Je kan het downloaden van Torrents niet vergelijken met NZB downloads, maar het probleem zit hem bij jou waarschijnlijk in de instelling van de Poort in qBittorrent die hetzelfde moet zijn als die van PIA. Als die instellingen goed zijn, zou je snelheid aanzienlijk hoger moeten zijn. Bij de geavanceerde instellingen van PIA 'Request port forwarding aanvinken'. Zodra je verbinding hebt met een server zet je de muis op het logootje van PIA. Je krijgt nu de desbetreffende poort (5 cijfers) te zien. In utorrent/qBittorrent pas je de volgende instellingen aan (opties, voorkeuren): -tabblad 'verbinding': Bij 'poort voor inkomende verbindingen' vul je het getal van de (PIA) poort hierboven in. Daarnaast zet je 'poorttoewijzing met UPnP', 'Poorttoewijzing met NAT-PMP' en 'Willekeurige poort bij opstarten' UIT -tabblad 'bandbreedte': zet 'Snelheidslimiet toepassen op transportoverhead' en 'snelheidslimiet toepassen op uTP-verbindingen' UIT -tabblad 'BitTorrent': zet 'Schakel bandbreedtemanagement uTP in' UIT
 6. Beste @Slabbaert D.G. Oorspronkelijke titel van dit boek is Playing With Fire en in Oktober 2015 uitgegeven als Paperback en Audioboek. Er is van deze titel nooit een verfilming gemaakt. Iets meer informatie is te vinden onder deze link
 7. Door mij eerder gegeven antwoord verborgen omdat ik nu ook tot de conclusie ben gekomen dat antwoord geven aan dit lid verspilde moeite is. Je kan de DVD kopen voor € 7,40 bij bol.com
 8. Hahahaha, hier ongeveer hetzelfde @Monkie, Dove Invisible deodorant voor mijn echtgenote normaal € 4,19 per stuk en nu 6 voor € 10,00 en Haarverf 1+1 gratis, spaarde ik in totaal al € 29,00 mee uit.
 9. Goede middag allemaal. Ik had niet echt iets speciaals op mijn verlanglijstje, maar om heel eerlijk te zijn heb ik dit weekeinde wat Supermarkt en Kruidvat aankopen gedaan (specifieke Black Friday aanbiedingen) voor 41,50 Euro en daar ongeveer 44 Euro mee uitgespaard. Zuiver spullen die we dagelijks gebruiken. Daar ben ik al best gelukkig mee.
 10. Hallo @Biebmiep, De site is niet offline, dus zelfs als je jouw wachtwoord kwijt bent is er de mogelijkheid door even te klikken op de regel Uw wachtwoord kwijt druk hier om een nieuwe aan te vragen. of Indien u niet bent geregistreerd bij ebookparadijs klik dan op het slotje voor de acces. zodat een nieuwe registratie ook nog mogelijk is, maar dan moet je waarschijnlijk even een ander e-mailadres gebruiken en een nieuwe gebruikersnaam.
 11. Daar kan je best eens gelijk in hebben @reneetje1969, want het is duidelijk dat het gesprekje gevoerd wordt met iemand die in diezelfde scene zit.
 12. Voor wie daarin geïnteresseerd is, de rechterlijke uitspraak van deze zaak die gediend heeft bij de Rechtbank Utrecht is als PDF te downloaden onder deze link
 13. pirates4all.com heeft een behoorlijk uitgebreide aparte kolom voor Kids op hun site staan met veel Animatie DVD formaten die ook nog Vlaams Audio hebben.
 14. Hallo Claus, welkom op Duken,nl. Ik hoop dat je geen verkeerd beeld hebt van de functie van dit forum, maar delen van content is niet toegestaan. Er wordt hier zoveel mogelijk relevante informatie verstrekt en als het mogelijk is het geven van oplossingen bij probleem gevalletjes.
 15. Hallo jerre1982, Een aantal jaren geleden was het ook bijna standaard dat zodra er een rip was van een Animatie DVD, die dan ook voorzien was van 3 audio sporen (Engels, Nederlands, Vlaams), maar de Torrent en NZB Community's plaatsen nu meestal alleen waar de meeste vraag naar is helaas voor jou zit daar dan vaak geen Vlaams meer bij. Je geeft overigens niet aan of je Torrents gedownload hebt of van Nieuwsgroepen (NZB). Bij een aantal NZB Community's kan je vaak nog wel een Blu-ray rip vinden met o.a. ook nog een Vlaamse Audio.
 16. Elke Europese burger heeft het recht op privacy, wat alleen door het wijzigen en aanpassen van wetgeving geschonden kan worden. Je kan daar heel simpel over nalezen bij Gegevensbescherming en online-privacy Stichtingen die beweren op te komen ter bescherming van Content doen niet anders dan proberen via de Rechterlijke macht de wetten zodanig aan te passen dat het recht op Privacy geschonden moet worden om in dit geval Providers te verplichten data gegevens te overhandigen zodat de zogenaamde Content eigenaren hun aanzienlijke hogere inkomsten op kunnen strijken waar ze dan recht op zouden hebben.
 17. Dat zou best eens kunnen, maar alle Nederlandse NZB Community's en nog bestaande Torrentsites zijn vast ook niet bekend bij de Franse burgers. Neemt niet weg, dat in een groot aantal landen de wetgeving en in dit geval het recht op Privacy aan alle kanten wordt geschonden en aangepast voor Commercieel gewin.
 18. Is meer voor de hand liggend dan waar ik aan dacht, maar als de NAS aangesloten op het Netwerk van het Werk niet verdwijnt lijkt me dat dit dan niet de oplossing kan zijn, of de NAS moet minder uren aangestaan hebben op het Werk Netwerk dan thuis het geval is. Als 1e zou ik in ieder geval even kijken na hoeveel uren de NAS in de Power save modus gaat voordat je met dat IP-adres aan de slag gaat.
 19. Hopelijk blijven dit soort uitspraken nog even weg in Nederland, maar het komt wel heel eng steeds dichterbij. Goede vertaling van het originele artikel overigens @Drifter
 20. Hoi Flipje, Waarschijnlijk zit het probleem alleen in jouw thuis modem en is het wellicht verstandig om een Vast IP-adres aan jouw NAS toe te kennen. Ik heb op het internet verschillende probleem meldingen gezien met jouw modem type en aangesloten Media boxen of een NAS. Zoek eens wat op over het instellen van een vast IP-adres zoals bijvoorbeeld onder deze link
 21. Ergens wel logisch dat die Usenet Providers naast donerende leden hele grote financiers zijn, want alleen zij hebben er baat bij dat die community's in de lucht blijven. Helaas is het betalen van een advocaat voor deze Mega Uploader onvoldoende gebleken om de macht en kracht en oneindige uithouding vermogen van BREIN af te stoppen.
 22. Goede morgen @Flipje en welkom op Duken.nl. Misschien kan je zelf ook af en toe iemand helpen die met een probleem zit of een andere positieve bijdrage leveren in een Topic.
 23. Hoi @Ismail Antar, Wat een narigheid allemaal. Ik draai zelf nog op Windows 8.1 en ik huiver nu al bij de gedachte dat ik ooit ook over moet naar Windows 10 met alle problemen van dien. Ik heb in de afgelopen maanden alleen maar over 1 bak problemen gelezen met de updates in Windows 10. Ik neem aan dat je vanuit de geavanceerde herstel instellingen wel je Windows terug kan zetten naar de Fabrieks instellingen of Windows volledig opnieuw installeren, maar dat gaat natuurlijk ook ten koste van alle bestanden die je op de laptop had staan. Misschien is er nog iemand op Duken.nl die dit ook een keer heeft meegemaakt en je nog een goede tip kan geven.
 24. Ik had zelf eerder ook al artikelen gelezen waarin de stijging van illegaal gebruik van streaming (Kodi en Piraterij-Plugins en allerhande andere IPTV aanbieders) aan de kaak wordt gesteld, maar ik heb het in mijn reactie puur alleen over het ouderwetse downloaden via Torrents en Binaries Nieuwsgroepen en de leeftijd categorie die daar aan hangt.
 25. Hoi @Ismail Antar, Ik neem aan dat je wel iets aan kan klikken in de schermafbeelding waar je eerder de foto van hebt geplaatst, want dan moet je volgens mij klikken op de middelste mogelijkheid Troubleshoot - Reset your PC or see advanced options. Windows geeft zelf op een pagina een omschrijving wat je moet doen bij opstartproblemen, wat je kan nalezen onder deze link
×
×
 • Create New...