Jump to content

Guardian

Full members
 • Content Count

  148
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  34

Everything posted by Guardian

 1. Ik was aangenaam verrast vandaag een artikel te lezen op Tweakers.net dat behoorlijk aansluit op dit onderwerp. Rechter beslist dat Facebook data van apps moet overhandigen in privacyonderzoek Een Amerikaanse rechter heeft geoordeeld dat Facebook gegevens moet afstaan in een onderzoek naar applicaties die de privacy van gebruikers hebben geschonden. Het gaat om een onderzoek in de Amerikaanse staat Massachusetts. Dat melden Amerikaanse media op basis van een uitspraak van een hogere rechtbank in Massachusetts. Volgens rechter Brian Davis heeft de openbaar aanklager een gegronde reden om de gegevens op te vragen, en zal Facebook ze moeten afstaan. Facebook zegt teleurgesteld te zijn in de uitspraak en overweegt in hoger beroep te gaan, zo meldt The New York Times. Het gaat in de rechtszaak om duizenden applicaties waar de Amerikaanse staat graag onderzoek naar wil doen, om te kijken of zij de privacy van gebruikers hebben geschonden. Volgens de uitspraak van de rechter heeft Facebook 90 dagen om de gegevens te overhandigen voor het onderzoek. Bron; Tweakers.net
 2. Op Duken.nl staan meerdere topics die onderwerpen bevatten over verschillende NZB Community's, waaronder ook over The New-Generation dat de registraties gesloten zijn. Lees onder deze link
 3. Dat is bekend van zakelijke gegevens die gewoon worden gekocht van De Kamer van Koophandel, maar privé gegevens die je moet invullen op verschillende websites en/of app-jes waarbij je vaak ook de mogelijkheid hebt om via een slide-knop gegevens onzichtbaar te maken voor anderen of daarmee aangeeft dat je niet wil hebben dat die gegevens openbaar worden,!!!! als daar mee gerotzooid wordt mogen van mij die boetes gigantisch worden, als er maar instanties zijn die daar opletten en het ook handhaven. Ik denk ook dat er ontelbaar veel mensen online bezig zijn, die niet de moeite hebben genomen eens dieper te bekijken wat Google allemaal wel of niet opslaat van je surfgedrag en doorverkoopt. Ook in die instellingen kan je aangeven of je gedrag wel of niet gebruikt mag worden.
 4. Helaas wordt nagenoeg iedere burger de digitale snelweg op gedwongen door alle overheden en grote (financiële) instellingen. Er bestaat nog amper een mogelijkheid om iets te doen of te realiseren zonder dat je verplicht gebruik moet maken van inlog gegevens of pasjes. Als die verplicht gevolgde procedures niet gedaan kunnen worden zonder dat je persoonlijke gegevens beschermt zijn hoort er tenminste een instantie te zijn die daar een degelijke controle op uitoefent. Elke boete die uitgedeeld wordt is in dit geval uitstekend, want dat houdt tenminste in dat er controleurs mee bezig zijn en in dit item gaat het om een verzameling van Consumenten organisaties over de hele wereld. Ik begrijp alleen het woordgebruik Infantiel (kinderachtig) even niet, want naïef gedrag vertonen is niet perse leeftijd gebonden.
 5. Uit deze reactie blijkt een overduidelijk zeer aanwezig cynisme. Het is gewoon in en in triest dat de makers en ontwikkelaars van al deze apps totaal geen respect hebben voor het wettelijk vastgestelde recht op privacy. Hopelijk bereiken de Autoriteiten Persoonsgegevens in de diverse landen dat op zeer korte termijn al deze apps uit de handel gehaald worden. Deze manier van privacy misbruik is te gek voor woorden en moet keihard aangepakt worden.
 6. Ik kan me niet voorstellen dat er Überhaupt een NZB Community is die zonder duidelijke reden een Ban geeft aan een lid. Ik heb op een behoorlijk aantal Community's een account en krijg daar ook met regelmaat een bericht of Nieuwsbrief met info waarin degelijk wordt uitgelegd dat er regels zijn verbonden aan het account. Zoals zo vaak begint het gehuil achteraf, maar vaak niet terecht.
 7. Waarschijnlijk wekt deze uitzonderlijke gedeelde release een hoop sympathie op en zijn er onder de torrent downloaders een groot aantal die een financiële bijdrage leveren, maar dan zal het spel wel van hoge kwaliteit moeten zijn.
 8. Eweka is voor mij al jaren een zeer betrouwbare usenet provider met een uitstekende retentie, maar de keuze voor jouw abonnement zal af hangen van de snelheid die je bij je eigen Internet Provider hebt. Hitnews is zelfs wat duurder dan Eweka en als ik nu moest kiezen zou ik gewoon gaan voor Extremeusenet als je daar 20% korting op kan pakken, want de retentie ontloopt elkaar nauwelijks.
 9. Fijn dat er een stukje van je probleem weg is nu Damay77 en je hebt denk ik nu ook meer dan voldoende mogelijkheden om aan games te komen.
 10. Ik zou niet eens gaan zoeken naar een oplossing in Edge zelf, want Edge is een behoorlijk licht programma, maar heeft vaak foutjes. Installeer op je laptop een Browser die dat soort problemen helemaal niet heeft zoals Chrome of Opera
 11. Je hoeft van mij geen screenshot te maken van die pagina, maar als je op je telefoon wel kan downloaden in je browser heb je kennelijk op je laptop een andere browser geïnstalleerd waarmee het misschien niet mogelijk is, of je moet in de instellingen van je browser iets aanpassen. Ik heb geen idee met welke browser jij op je laptop werkt, maar als je in jouw browser een probleem ondervindt met het downloaden van Bestanden of PDF naar een bepaalde map, moet je even naar de website van die specifieke browser gaan of je googled even op de tekst; Browser bestanden downloaden. Alles heeft te maken met het Beheren van Invoegtoepassingen
 12. Het is niet toegestaan om op Duken.nl een linkje te plaatsen naar een pagina waarop je een directe mogelijkheid hebt om illegale content te downloaden. Er mag wel uitgelegd worden hoe je dat kan doen, dus als volgt zet je even de tekst: "parent directory" switchgames" in de Google zoekregel. Je krijgt dan een pagina in beeld met verschillende gevonden linkjes naar websites of pagina's. Bijna bovenaan de pagina zie je de tekst Index of /s staan, waar je op moet klikken. Je bent nu op een pagina van een verzameling Switch Games die beginnen met de letter s. Als je nu even bovenaan klikt op de tekst Parent Directory, dan kom je op een pagina waarop je aan het begin van elke regel een afbeelding ziet staan van een mapje met 09/, a/, b/ enz.enz. In die mapjes zitten allemaal games die beginnen met de letter die erbij staat. Open de mapjes door op de letter te klikken achter het mapje en je komt dan op een pagina met alle namen van de spellen die jij direct kan downloaden als rar bestand in je browser. Klik gewoon even op de regel met de naam van het spel en je download begint gelijk. Na de download moet je het bestand even uitpakken met 7z of WinRar. Na het uitpakken heb je een volledige map met daarin alle bestanden van het spel die jij op je Switch kan zetten.
 13. Misschien kan je wat informatie vinden in de topic op het Synology-Forum onder deze link, als je daar tenminste zelf niet al gekeken hebt.
 14. Hallo @peter gr, Je geeft zo weinig informatie dat ik bang ben dat jouw probleemgeval zelfs op een Navigatie forum niet opgelost kan worden. Hier op Duken.nl zijn ook nog nooit iGo navigatie problemen behandeld, dus je moet wel heel veel geluk hebben hier iemand tegen te komen die daar wat meer van zou weten.
 15. Er staan op verschillende NZB Community's Switch games, maar dan moet je daar uiteraard wel een account hebben. The New-Generation en Pirates4all hebben er aardig wat op hun website staan.
 16. Als je Switch typt in de zoekmachine komen er inderdaad niet meer dan 4 resultaten op Spotnet
 17. De allerbeste wensen voor iedereen in 2020
 18. You cannot because they have closed the registrations and there is no possibility to send a contact message to a staff member if you cannot enter the site.
 19. Hallo @Joey83, Je bent zeer zuinig met het geven van duidelijke aanwijzingen wat bij jou het probleem precies is. Wat ik er uit begrijp is dat je PIA geïnstalleerd hebt en alle instellingen geconfigureerd hebt om te kunnen downloaden met een Cliënt. Als je PIA aanzet en een Bepaald Land hebt geselecteerd heb je helemaal geen internet meer. Dat klinkt alsof er poorten afgesloten worden die geen enkel verkeer meer toestaan. Ik weet dat er een handleiding op Duken.nl staat die verschillende oplossingen geeft en dat zou je eens kunnen bekijken onder deze link
 20. Er staat rechts bovenaan de site een kolom waarin je steekwoorden kan plaatsen om te zoeken naar dingen die al op de website staan zoals onder deze link
 21. Vanaf 2016 moet je Steam games kunnen spelen op je PC met een PS4 controler. Ik heb wat Nederlandstalige info onder deze link. Hopelijk is je Engels een beetje redelijk, want er bestaat ook een duidelijke omschrijving die ik heb neergezet onder deze link.
 22. Hallo @rico18, Je bent al heel wat jaren langer lid dan ik op dit Forum, maar jouw probleem lijkt toch heel veel op een eerder op de site gestelde vraag die besproken wordt onder deze link en misschien is dit ook voor jou wel de oplossing. Edit: Ik heb op Duken.nl nog een andere topic gevonden die wellicht ook voor jou van nut kan zijn.
 23. Hallo @Reindje, FTD tijd is toch alweer behoorlijk lang geleden en er zijn op dit moment toch wel een behoorlijk aantal alternatieven om aan je gading te komen op het gebied van NZB Nieuwsgroepen. Een greep uit die beschikbare mogelijkheden zijn bijv; nzbserver.com/ - nzbfly.com/ - spotnzb.com/ - spots.xenetix.nl/spotweb/ - spotweb.jacoblieben.nl/ - www.nzbgeek.info/ - nzbchronicle.net - spikesplace.live - big-bit.org/ - pirates4all.com/board/ - elitenzb.info - web.newzbin.org/ - army-of-strangers.biz/ Je kan al dat moois regelmatig bijgewerkt vinden onder deze link
 24. Hallo @dogsfun, Je bent vast niet de 1e die denkt dat een een 4k film afspelen op een dure 4k geschikte TV ook automatisch een fullscreen beeld heeft. De af te spelen film heeft een bepaalde ratio en als die niet overeenkomt met jouw beeldscherm formaat is er al sprake van zwarte balken boven en onder. Veel bioscoop films zijn ook opgenomen in Cinemascope met een aspect ratio van 21:9 en als je die afspeelt op een 16 : 9 beeldformaat heb je hetzelfde probleem. Je kan je beeld wel uitvullen, maar dan ga je aan de zijkanten dingen missen en vaak zijn dan ook de ondertitelingen uit zijn verband. Het enige wat je kan uitproberen met de film waarvan je ook de afmetingen noemt in je tv instellingen even de verschillende in te stellen formaten uitproberen incl. volledig uitvullen en dan kiezen voor wat jij het beste resultaat vindt. Edit: DISPLAY ASPECT RATIO : 16:9 houdt alleen maar in dat dit het weergave formaat is en niet per definitie het film/beeldformaat is.
 25. Hallo @Jannaaaaaa, Op het forum Alles over Games en Consoles staan een heleboel topics waaronder 1 met een Google linkje naar een pagina waar je voldoende websites kan vinden voor downloads die ik voor je heb neergezet onder deze link
×
×
 • Create New...