Jump to content

Actie: Probeer CyberGhost VPN voor slechts €2,75 per maand!

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk
 • Plus 6 maanden gratis en 45 dagen niet goed geld terug

Bezoek CyberGhost :goed:

Guardian

Full members
 • Content Count

  341
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  62

Everything posted by Guardian

 1. In een reactie een bepaalde opmerking dom noemen wordt hier aan alle kanten aangevallen en gemodereerd en dit lid wat in een eerder geplaatste reactie zegt uploader te zijn (ik ben jetje op spotnet en fonzy bij zombienation.) mag nu iedereen wel even laten weten dat er best wel mogelijkheden zijn om te helpen aan een verzoekje te voldoen waar het gaat om illegale content wat hier niet verspreid mag worden en waar ook feitelijk niemand aan mee mag werken. @Monkie laat in zijn reactie al keurig weten dat het hier niet is toegestaan om directe linkjes te verstrekken.
 2. Aangezien ik zelf 1 van de 5 leden ben die in deze discussie een bijdrage heeft geleverd, wil ik ook nog wel even laten weten volledig achter deze uitspraak van @Drifter te staan omdat steeds duidelijker wordt dat het Moderatie gehalte op Duken.nl niet altijd de meest correcte is. Je kan op deze manier ook je eigen website ideaal overhoop gooien en het doel uit ogen verliezen waar je als Informatieve Website van oorsprong voor staat.
 3. Je kan maar niet vaak genoeg gewaarschuwd worden dat er nog steeds narigheid verspreid wordt die je maar beter van je PC af kan houden.
 4. Hallo @Boekenworm123, als je in je account van Eweka kijkt onder Helpdesk > Voorbeelden Newsclients > Selecteer uw newsclient: zie ik tussen die mogelijkheden geen NZBGet staan. Eweka geeft geen voorbeeld met jouw account gegevens die je in zou moeten vullen bij de server instelling van NZBGet. Het zou zo maar mogelijk kunnen zijn dat je SABnzbd moet gaan gebruiken in combinatie met NZB360 op je Android Tablet.
 5. Daar kon jij je nog wel eens lelijk in vergissen, want zoals @Drifter al aangaf, hangt alles af van het aanleveren van de meest nieuwe uploads en die komen denk ik toch het meest van NZB Community's af, waarna ze met seedboxen geupload worden op die Free-Torrentsites. Nagenoeg alle Torrent en/of NZB Community's draaien op Donaties. Maakt niet meer uit of het nog een verplicht Ratio-delen site is of een Gratis site.
 6. VodafoneZiggo werkt aan oplossingen voor de meerdere problemen met de Ziggo Go-dienst waarmee tv-zenders en programma's zijn te streamen. In de afgelopen dagen groeide het aantal klachten van Ziggo Go-gebruikers. De app stelt klanten van de provider in staat om tv te kijken op een smartphone of tablet. Recent verscheen de Ziggo Go-app ook voor Apple TV, Android TV en Amazon Fire TV. 'Maximaal aantal kijkers bereikt' In sommige gevallen krijgen klanten een melding in beeld dat er te veel mensen tegelijkertijd vanaf één account naar de app kijken, terwijl in werkelijkheid slechts één iemand de app open heeft staan. Soms kan dit probleem worden opgelost door de melding te sluiten of de app opnieuw te starten. "Voor dit euvel is een oplossing gevonden in de vorm van een ‘fix’ die op dit moment wordt getest", belooft Den Heijer. "Als de praktijktest naar tevredenheid werkt zullen we de fix daarna implementeren." Chromecast-problemen Klanten die vanuit Ziggo Go naar een Chromecast streamen ondervinden ook problemen met de ondertiteling, die verkeerd in beeld wordt geplaatst. Daarnaast zou een groep klanten moeite hebben met streamen naar een Chromecast. "Beide Chromecast-klachten hebben onze volledige aandacht, ook hiervoor is een oplossing gevonden en zijn we druk deze te testen", aldus de woordvoerder. "Ook als deze oplossing naar tevredenheid werkt zullen we hem implementeren." Het is onduidelijk hoeveel klanten er precies door de problemen zijn getroffen. Den Heijer: "Naar schatting gaat het tot nu om ongeveer 1.500 meldingen. We hebben maandelijks 1,6 miljoen Ziggo Go-gebruikers, waardoor dit neerkomt op nog geen 0,1 procent van de klanten." Bron: RTL Nieuws
 7. Hallo @Murphy44, Er zijn meer dan voldoende programma's om een gedownload video bestand te converteren naar een ander formaat, maar er zit uiteraard een groot verschil tussen Free (gratis) Software en professionele betaalde versies. Je laat nu ook even niet weten wat voor Video bestanden jij download, maar ik ga er voor het gemak even van uit dat dit MKV (Matroska) bestanden zijn. Vaak zitten er in MKV bestanden meerdere ondertitelingen, zodat je voor dat je gaat converteren goed moet opletten dat je in het programma wat je gebruikt duidelijk de juiste Ondertiteling selecteert. Ik kan je adviseren om even te kijken op de website onder deze link voor een Gratis Video Converter, waarbij je wel even rekening moet houden dat veel Gratis Video Converters tijdens de installatie veel onnodige extraatjes mee willen installeren. Je moet dus wel opletten dat er tijdens de installatie geen dingetjes aangevinkt staan die je niet op je computer wil hebben. Als je de vervelende extra dingetjes van een Gratis programma liever niet wil hebben, kan je uiteraard ook even op zoek gaan naar een Pro Video Converter zoals bijvoorbeeld Apowersoft MKV Converter of Wondershare UniConverter. Je kan van beide Pro Converters versies vinden op verschillende NZB Community's (Unattended versies) waarbij ik als tip mee wil geven dat je op v3newzbin.org de laatste versie Wondershare UniConverter kan vinden (Unattended van Vinny27)
 8. Het Europese Hof heeft overduidelijk meer respect voor de privacy dan de Amerikaanse Gerechtshoven, maar de Europese Lidstaten kunnen uiteraard nog altijd hun eigen wetgeving toepassen of aanpassen.
 9. Waarom krijg ik nu toch weer heel sterk de indruk dat met veel bombarie vertrokken leden terugkomen met een nieuw account om toch maar weer te kunnen reageren op de laatste roddels wanneer er een aantal Posters en Moderators hun plekje weer hebben gevonden op een andere Community. @hans1 is weer niemand minder dan de eerder vertrokken Spike alias THT zoals duidelijk herkenbaar uit zijn schrijfstijl. Duken.nl blijkt maar weer eens onmisbaar voor het lanceren van een nieuwe Community of overname van een al wat langer bestaande Community, maar ik vindt het alleen een beetje jammer dat verschillende posters of stafleden het dan altijd weer nodig vinden om Duken.nl te misbruiken voor hun ongenoegen.
 10. Hallo @Ser-G, Ik heb zelf nog nooit spelletjes gespeeld op een Nintendo en eigenlijk voor het laatst ongeveer 10 jaar geleden spelletjes op een kaartje gezet voor mijn kleindochter, dus ik hoop dat iemand anders een tip kan geven over dat afsluiten of die stand-by stand. Ik kan je voor nu alleen adviseren om de laatste Wood versie op de kaart te zetten na de installatie van de (R4SDHC_R4_v1.34_Dutch.rar 29.46 MB). Je kan die laatste versie Wood R4 V1.62 (8-12-2013) vinden onder deze link Je zou ook nog even kunnen kijken wat de DS doet na een reset door de batterij eruit te halen en alle settings weer opnieuw er in zetten alsof je hem net nieuw hebt gekocht. Er staat een filmpje van op You-Tube
 11. Fantastisch om te horen. Het blijft lastig om de juiste Firmware versie en/of Wood te vinden die bij een kaart hoort omdat er zoveel verschillende zijn. Je hebt hier zelf ook een behoorlijk aandeel in gehad door alles op de correcte manier op je SD-kaart te zetten.
 12. Hallo @Ser-G, Je kan de Micro-SD kaart op verschillende manieren Formatteren. Lees even de mogelijkheden die beschreven staan op de website onder deze link. Je kan ook even bij een tech-winkel kijken voor een goedkope USB Cardreader zoals bijvoorbeeld deze van Bol.com
 13. Goede morgen @Ser-G, Vervelend dat die link niet meer werkt. Ik had zover niet gekeken en die website waar je naartoe gelinkt wordt levert alleen een hoop onzin. Ik heb op een andere DS Download Website een Firmware versie gevonden (R4SDHC_R4_v1.34_Dutch.rar 29.46 MB) die zelfs nog iets nieuwer is, die je kan downloaden onder deze link
 14. Hallo @Ser-G, Net als zovelen voor jou draait alles om de juiste firmware bij de juiste kaart. Ik heb een Engelstalige website gevonden die ik even onder de Google vertaling heb gezet die je kan bekijken onder deze link. Lees eerst even op je gemak de Nederlandse omschrijving en ga daarna naar de originele Engelstalige pagina onder deze link waar je een link ziet staan in de regel; To start with, download the main R4SDHC or R4-III upgrade kernel by clicking ---> here. Als je op die link hebt geklikt kom je op een pagina waar je benodigde Firmware kan vinden voor jouw kaart. Klik even op de blauwe knop en je komt op de pagina waar je de Nederlandstalige (R4SDHC 1.32 Dutch - Download) versie kan downloaden die jij nodig hebt. Voor de zekerheid adviseer ik om je R4 SDHC kaart nog even te formatteren waarna je de Dutch 1.32 Firmware kan installeren. Als dit klaar is download je de laatste Wood versie links bovenaan en installeer je die volgens de omschrijving. Wood For R4SDHC v1.42.zip Size : 1934.838 Kb Type : zip Als alles goed is moet je nu de meeste spellen weer kunnen spelen. Sommige spellen doen het alleen wanneer je een z.g. YSMenu op je kaart installeert, maar ook daarvan staat de laatste versie op die website. Veel succes.
 15. Hallo @bruchlee, Goed initiatief, maar ik denk haast dat deze app geen update gaat krijgen als de software nog steeds doet wat er van verwacht mag worden. De ontwikkelaar zal waarschijnlijk alleen iets doen wanneer blijkt dat er een bug in de software zit. Voor de Mac gebruikers lijkt me dat deze App geen overbodige software is en een degelijke bescherming biedt tegen ransomware. Tevens is in verschillende reacties te lezen dat je niet of nauwelijks merkt dat de Software actief aanwezig is.
 16. Guardian

  voorstellen

  Hallo @pvmeijl, welkom op Duken.nl. Elke ouder met kleine kinderen heeft wel een snelkoppeling naar de door jou genoemde kinder filmpjes. Deze filmpjes zijn allemaal te bekijken op YouTube en met het juiste stukje software (YouTube downloader) kan je deze filmpjes downloaden en converteren naar een formaat die je dan weer kan afspelen op de iPad. Je kan even wat verschillende Software informatie nalezen onder deze link. Uiteraard zal je zelf de Software moeten downloaden bij een Torrent of NZB Community (Pro versie) of je moet gebruik willen maken van een Gratis versie die dan wel vaak wat minder mogelijkheden heeft.
 17. Hallo @THT, je hoeft mij niet te overtuigen met een stukje tekst die je hebt overgenomen van de website die onder de link staat in de tekst van @bruchlee. Ik ben zelf geen Mac gebruiker, maar was alleen van mening dat je de waarschuwing een beetje bagatelliseerde. Ik heb in mijn reactie zelf ook niet meer gedaan dan een stukje tekst aangehaald met een verwijzing naar een mogelijkheid om een App te downloaden die je wellicht kan verlossen van een beetje narigheid.
 18. Klinkt een beetje nonchalant @THT, want een waarschuwing moet je nooit negeren en al helemaal niet als er gewilde Software wordt aangeboden op Torrent en/of NZB Community's die niet gratis in de Mac App Store te verkrijgen is. Eventueel kun je ook de gratis app "RansomWhere" installeren. De software controleert of er ergens op je harde schijf bestanden door ransomware versleuteld worden, waarna je het proces direct kunt verwijderen.
 19. Ik kan wel een opsomming geven waar VPN voor bedoeld is, maar net als jij zijn er al zoveel personen die een Ban hebben gekregen om een bepaalde reden en dan is het toch wel logisch dat de website waar dat is gebeurd bepaalde methoden of Software gebruiken die kunnen detecteren of je een registratie doet met je originele IP-adres of een IP-adres dat behoort bij een VPN. Maar als je toch nog even een opsomming wil hebben wat het nut en de bedoeling is van VPN moet je even de uitleg lezen onder deze link
 20. Waarschijnlijk accepteren ze geen registratie net zoals de meeste NZB en/of Torrent Community's als je VPN gebruikt. Na de goedgekeurde registratie zonder VPN (waarbij dus je echte IP-adres zichtbaar is) accepteren de meeste websites daarna gewoon dat je online komt met VPN ingeschakeld. Als het zo simpel was om gewoon weer even een nieuw account te maken terwijl je wellicht iets tegen de regels in hebt gedaan zou op geen enkele website een Ban meer werken.
 21. Hoi @Solexje, ik zie op pirates4all.com een kolom krantenbakken staan met dagelijkse aanvullingen.
 22. Link werkt niet meer. Geeft aan This domain has expired.
 23. De Ziggo GO-app is vanaf dinsdag beschikbaar via de verschillende platformen van Apple, Android en Amazon. Met de dienst kunnen klanten van de provider onder andere online live tv kijken en programma's terugkijken. De vernieuwde app is te downloaden via de App Store van Apple, Android en Amazon. De nieuwe variant van de Ziggo GO-app is te gebruiken op de Apple TV (4e generatie en nieuwer), een Amazon Fire TV Stick, of op mediaspelers- en smart televisies met geïntegreerde Android TV-software van onder andere Sony en Philips. In tegenstelling tot de mobiele en browser versie van de app op smartphones, is de Ziggo GO-app voor de Apple TV, Android TV en Amazon Fire TV niet buitenshuis te gebruiken en ook niet in andere EU-landen. Bovendien is er een internetaansluiting van Ziggo vereist. Bron; Nu.nl
 24. Zou elk lid van Duken.nl die via een invite lid is geworden van The New Generation in dit toppic eens een berichtje willen plaatsen zodat we allemaal een idee krijgen of dit niet totaal nutteloos is om hier die verzoekjes te plaatsen. Ik wil me niet direct negatief opstellen maar ik vermoed dat het alleen maar verspilde moeite is als je beseft dat alleen een Donateur een invite kan doen.
×
×
 • Create New...