Jump to content

The sea within

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Support punten

About The sea within

 • Rank
  Download Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. kan je ook denk ik lang wachten aan deze kant idem dito en je krijgt geen mail ja zelfs dan mag je hopen op een toegang of niet vreemde zaak daar allemaal.
 2. probeer deze eens Army of Strangers zijn even wat vlotter met registreren en toe laten .maar net als met al reeds eerder genoemde site een piepklein te negatief woordje in hun ogen en je ligt er weer uit. ook hier zonder reden van opgave waarom precies.
 3. kan je lang wachten aan deze kant idem dito ook zonder vpn donker bruin vermoeden dat ze je ip zien denken van die moeten we niet of staat al ergens op een zwarte lijst blijft gissen. blijft een vage bedoening die site geef ze ook geen lang leven gok voor kerst weer weg.
 4. Hallo had deze site al een tijd in de gaten toch maar eens besloten om hier maar eens in te gaan verdiepen hoe hier het er aan toe gaat. mijn is ook hennie een oude neoprog/prog/progmetal liefhebber van 61 jaar een enorme liefhebber van die meneer die op mijn achtergrond prijkt en al zijn side projects. laatst nog naar een concert van hem geweest in 013.de insiders weten wel wie dat is. mocht je iets willen weten wat met dit soort muziek te maken heeft kan je bij mijn altijd te recht.
 5. en exact de zelfde posten als weer op zombienation waaronder nieuwe cd,s week ............. en verder door lockstock maar nu is dat zombieposter op hun nieuwe site ( voor hoe lang )
×
×
 • Create New...