Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:keesjede

Members
 • Posts

  14
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by keesjede

 1. aan allen die maar afgeven op de verkeerde mensen de site is gewoon in de lucht hoor.

  Word dat gezeik wel is zat mensen beschuldigen waar de site totaal niet van is !! ga geen link plaatsen dat mogen jullie zelf uitzoeken.

   

  en de mensen die zo afgeven op tigersplace blijf gewoon weg je hoeft geen lid te worden lekker naar TNG gaan waar je bedolven word of je wil doneren en nee op Tigersplace word totaal niet om donaties gevraagd !

   

  Nogmaals Tigersplace bestaat nog steeds .

 2. 3 uur geleden zei Dutchnatta:

  Ik weet bijna 100% zeker dat ze gewoon helemaal weg zijn... dit is namelijk altijd standaard bij deze mensen, zoveel maanden een forum neerzetten en draaien en dan weer opeens uit de lucht.

  Maar hoppa, maandje later weer een nieuw forum die over een aantal maanden vervolgens wederom weg is. Weet niet precies wat de achterliggende gedachten is... het enige wat ik kan aanraden is om met dat soort forums uit te kijken met doneren. Je donatie neem je niet mee als ze weer een nieuwe neerzetten onder een compleet andere naam.

  Tevens is dit misschien interessant om naar te kijken, als wel een goed en stabiel forum (wel lastig binnen te komen maar is in ieder geval iets):

   

  en dat zeg jij die op een site zit waar je ook nog eigenaar van bent en waar je nu reclame voor maakt ,en  waar alleen maar om donaties gesmeekt word . En aan allen die maar afgeven op de verkeerde mensen de site is gewoon in de lucht hoor.

  Word dat gezeik wel is zat mensen beschuldigen waar de site totaal niet van is !! ga geen link plaatsen dat mogen jullie zelf uitzoeken.

   

  en de mensen die zo afgeven op tigersplace blijf gewoon weg je hoeft geen lid te worden lekker naar TNG gaan waar je bedolven word of je wil doneren en nee op Tigersplace word totaal niet om donaties gevraagd !

   

  Nogmaals Tigersplace bestaat nog steeds .

  • Like 1
 3. 2 uur geleden zei Guardian:

  Er zijn een aantal leden op Duken.NL (o.a. THT, Tuinbever) die claimen gespecialiseerd te zijn in het maken van Unattended Software, die Duken.nl graag gebruiken wanneer het gaat om hun eigen materiaal bekendheid te geven, maar hier stilzwijgend blijven en aanzien dat Unattended Software zoals wij dat nu kennen wordt vergeleken met Portable Software. Waarom leveren zij nu eens niet een normale bijdrage door een klein tipje van de Unattended sluier op te lichten.

  Bij Unattended Software zit de volledige Installatie Wizzard incl. een Crack/Code/Key verwerkt in een Exe die volledig werkt op een Silent Install. Dat proces wordt met gebruikmaking van wat Software gemaakt. Om een beetje een idee te krijgen zou het YouTube filmpje onder deze link eens bekeken kunnen worden.

  dat doen ze niet want dan lopen ze inkomsten mis van de vips dat is de  reden waarom  ze niks prijs geven 😀

 4. @Guardian eindelijk is iemand  die de realiteit onder ogen ziet, en je bedoeld niet tuinkabouter maar tuinbever, en het is mij en velen anderen opgevallen dat @Duken inderdaad die partij voortrekt. Er word niet voor niets reclame gemaakt voor duken op die sites.

  Er zijn er wel heel veel die de site duken niet meer echt serieus nemen aangezien er voor sommige forums wel reclame gemaakt mag worden oa spikesplace.

  Discussies waarin mensen van andere forums uitgemaakt worden tolereert hij wel.

  Typisch dat Tuinbever geen bijdrage meer heeft op het forum 🙄

  En dat die nieuwe site dik  gepromoot word hier 

  En inderdaad we hoeven hier niet te komen, dat staat als een paal boven water, maar ook jij Duken moet is kritiek kunnen verdragen en ik vind dat Guardian hele terechte opmerkingen plaatst.

  Op Spikesplace zijn nu heel  veel mensen de dupe die veel geld hebben betaald als vip4life.  Daarbij staat Tuinbever erom bekend geld te  vangen en weer wat anders beginnen omdat het Vip geld zogenaamd op is.  En dan ook nog andere namen aannemen en andere admin maken zodat hun het kunnen oplossen.

  Denk je werkelijk dat Den Spike uit zich zelf is vertrokken, nee hoor die is er uit geknikkerd net zoals anderen omdat Tuinbever de centjes zelf wilde opstrijken.

  Ik spreek uit ervaring ben er namelijk 1 van die hij aan de kant heeft geschoven omdat hij zelf het geld wilde hebben ! 

 5. Op 8-6-2020 om 06:29 zei Guardian:

  Zombienation heeft een nieuwe forumnaam aangenomen (Ultimate-Force) en een daarbij behorend nieuw server IP-adres. Je kan nu inloggen op dat nieuwe IP-adres https://www.ultimate-force.life met je gebruikersnaam en ww.

  Forum is overgenomen en heeft helemaal geen nieuw ip.

   

  Forum is overgenomen door een  torrentsite......dus vandaar de nieuwe naam 

×
×
 • Create New...