Jump to content


Skeletor

Full members
 • Content Count

  241
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  42

Skeletor last won the day on June 13

Skeletor had the most liked content!

Community Reputation

234 Support punten

2 Followers

About Skeletor

 • Rank
  Duken V.I.P

Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Download met
  SABnzbd
 • Browser
  Opera
 • Locatie
  Nederland
 • Tv programma's / Series
  Sci-Fi, Actie, Misdaad

Recent Profile Visitors

2610 profile views
 1. Jammer dat deze community niet eens het 3 jarig bestaan heeft kunnen vieren. @Insane was als Systeem Operator uiteraard verantwoordelijk voor het scriptwerk en het verwerken van site problemen, maar de credits zijn volgens mij toch echt voor de voormalig stafleden en posters en niet te vergeten het vertaalteam. Mijn pluim gaat dus echt naar de voormalige staf en ik hoop dat zij misschien ooit weer samen iets nieuws op kunnen bouwen.
 2. Als alle reacties in de topics over the-newgeneration.net nou eens goed werden gelezen zouden dit soort vragen helemaal niet gesteld worden. De Stafleden en Posters van deze Community zijn gestopt na een geschil met de Systeem Operator @Insane. Dit alles heeft zich al afgespeeld in de maand Maart zoals gelezen kan worden onder deze link. @Insane heeft in verschillende topics daarna nog een verklaring gegeven en uit niets blijkt dat de oude stafleden en posters bezig zijn met het opzetten van een nieuwe community. Het is ook volstrekt zinloos om die vragen nu te stellen aan @Insane en het wordt denk ik ook de hoogste tijd dat alle topics betreffende the-newgeneration.net afgesloten worden en de de officiële link Offline wordt gezet.
 3. Bedankt voor deze informatie @Insane, het is nu voor iedereen tenminste duidelijk dat deze Community als offline beschouwt kan worden en dat hier verder geen vragen over gesteld hoeven te worden.
 4. Deze Community staat al tussen de linkjes @dijkrat, zoals je zelf kan zien
 5. En weer gaan we in verschillende topics een discussie voeren die over hetzelfde onderwerp gaat. Er was al een melding gedaan over de huidige onbereikbaarheid van The-newgeneration.net in de officiële Link Topic. Komt er nu werkelijk niemand op het idee dat dit een onnodige vorm van Forum vulling is.
 6. Dat kan alleen beantwoord worden door de eigenaar @Insane die de website open wilde houden, terwijl alle stafleden en posters deze Community hebben verlaten vanwege een intern conflict.
 7. Lijkt me dat alle nagemaakte goedkope artikelen zoals de hoesjes en bumpers en overige GSM gadgets dan evengoed nog goedkoper blijven als bij de gemiddelde Europese web shop, want volgens mij worden er nauwelijks verzendkosten in rekening gebracht door Aliexpres. Gezien onderstaande gegevens mogen de prijzen ook best wel gehalveerd worden zodat het evengoed nog aantrekkelijk blijft om bij Ali te bestellen. Ma Yun, buiten de Volksrepubliek China beter bekend als Jack Ma, is een Chinees zakenman, investeerder en politicus. Hij is mede-oprichter van de Alibaba Group. Hij is daarnaast ook Chi
 8. Wormhole is een browser-gebaseerde tool waarmee mensen bestanden direct kunnen delen met end-to-end encryptie. De dienst maakt onder de motorkap gebruik van WebTorrent en is gratis te gebruiken. BitTorrent versnelt overdrachten, maar mensen hoeven hun browservensters niet open te houden als bestanden kleiner zijn dan vijf gigabyte. De meeste mensen associëren torrents nog steeds met desktopclients. Het browser-native WebTorrent-equivalent is echter de drijvende kracht geworden achter veel innovatieve services. Simpel gezegd, WebTorrent heeft een brug gebouwd tussen BitTorrent en het
 9. De National Music Publishers' Association (NMPA), een organisatie die opkomt voor muziekbedrijven in de Verenigde Staten, sleept Roblox voor de rechter. Het gameplatform zou kinderen aansporen muziek van bekende artiesten te uploaden, meldt CBS News. Roblox biedt gebruikers in-game mogelijkheden om handmatig audiobestanden te uploaden. Volgens de NMPA wordt deze functie gebruikt om liedjes te uploaden en is dat muziekpiraterij. De organisatie beschuldigt het gameplatform ervan "kinderen te leren dat piraterij van muziek volkomen acceptabel is". Het gaat onder andere om muziek van Ima
 10. hide.me EK actie Doorgaans kost een abonnement bij hide.me 99,99 euro op jaarbasis, maar als je er snel bij bent kun je voor slechts 45 euro één jaar hide.me kopen. Naast de scherpe korting geniet je ook nog eens 3 maanden gratis van hide.me, waardoor het totaalbedrag per maand uitkomt op slechts 3 euro per maand! En alsof dat nog niet genoeg is, pluk je ook de vruchten van de samenwerking tussen hide.me en Internxt.com: je geniet een jaar lang gratis(!) van 2TB aan versleutelde cloud-opslag als je een abonnement neemt bij hide.me. Bekijk de aanbieding op de Website van hide.me
 11. In de 1e plaats reageert u nu in een topic van een NZB Community met als domeinadres tigersplace.online en niet het door u aangehaalde tigersplace.net, want die is al een behoorlijke tijd niet meer in de lucht. Zoals u kan lezen in voorgaande reacties gaat deze website naar alle waarschijnlijkheid niet meer terug komen en ik ben er ook een voorstander van om dit topic af te sluiten want het gaat nu een neverending story worden van allemaal dezelfde reacties die helemaal nergens toe leiden, want er is nu geen enkele medewerker van deze site die het nodig vindt via Duken.nl ook maar enige verklaring te geven.
 12. Maandag 7-06-2021 BREIN ontvankelijk in KYBC procedure tegen hosting providers BREIN heeft een drietal Nederlandse hosting providers voor de rechter gedaagd om een verklaring voor recht te krijgen dat zij hun zakelijke klanten moeten kennen en die verplichting ook aan hun wederverkopers moeten opleggen. Zie ook https://stichtingbrein.nl/internet-tussenpersonen-moeten-hun-klanten-kennen-kybc-dsa/ Twee van hen vorderden de niet-ontvankelijkheid van BREIN en daar heeft de rechter in een tussenvonnis korte metten mee gemaakt. Dat is voor BREIN ook mooi voor andere proced
 13. Hoi @Saltadoom, in dat geval was het misschien verstandiger geweest om jouw vraag in het topic te plaatsen waar die Ongecensureerde DNS Handleiding staat. Wellicht is het verstandig om je NAS te resetten en weer opnieuw in te stellen zoals voorheen.
 14. Helaas kan ik je hier niet goed mee helpen, maar ik wil je wel even verzoeken om tenminste wat meer informatie te geven, want gaat het hier om een Nieuwe WD NAS installatie of heb je een wijziging gedaan in de Netwerk instellingen of ben je van provider verandert? Tevens kan het helpen als je even laat weten welk type WD NAS je hebt. De toegankelijkheid van een NAS hangt volledig af van het correct invullen van het IP-adres en een Netmask wanneer sprake is van het veranderen van de netwerkmodus van DHCP in Statisch.
 15. Ik zie hier weinig hulpreacties van MrAudi, dus misschien is het verstandiger om een persoonlijk bericht te sturen in het account van MrAudi waar dan ook hoogstwaarschijnlijk een mailtje van wordt verstuurd en er misschien iets sneller wordt gereageerd.
×
×
 • Create New...