Jump to content

Skeletor

Full members
 • Content Count

  94
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Skeletor last won the day on March 1

Skeletor had the most liked content!

Community Reputation

97 Support punten

1 Follower

About Skeletor

 • Rank
  Duken Pro

Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Download met
  SABnzbd
 • Browser
  Opera
 • Locatie
  Nederland
 • Tv programma's / Series
  Sci-Fi, Actie, Misdaad

Recent Profile Visitors

972 profile views
 1. Goede middag @Patrickj, Ik ben absoluut niet zo technisch onderlegt dat ik je daar een advies over kan geven, maar als ik alles bekijk wat voorbij is gekomen als tip om jouw feitelijke probleem op te lossen, namelijk (de plotselinge lagere snelheid van 3 tot 5 MB bij het afspelen van o.a. Netflix streams op jouw LG TV), dan zou ik het beperken tot het aanpassen van je kanaal van Automatisch naar een vast getal lager dan 100 in de 5 GHZ. (Je kan een aantal kanalen proberen als je maar onder de 100 blijft) Mocht je nog wat meer informatie willen hebben over het aanpassen van de WiFi, dan k
 2. Als jouw Modem ingesteld staat op 2.4 GHZ en al jouw aangesloten apparaten werken naar behoren behalve je LG TV moet je eerst even kijken welk kanaal er op dit moment gebruikt wordt binnen het 2.4 GHZ netwerk. Vaak staat dat ingesteld op kanaal 6 en dan zou je eerst eens kunnen proberen door dat te veranderen in 1 of 11. Mocht die aanpassing niet werken, dan kan je altijd nog schakelen naar het 5 GHZ netwerk. en dan wordt geadviseerd om daar binnen gebruik te maken van kanaal 36, omdat dit meestal ingesteld staat op een kanaal boven 100.
 3. Als u na een minuut of 10 wachten nog even opnieuw had gekeken had u vast deze vraag niet hier gesteld, want het is weer zoals zo vaak dat niemand er kennelijk rekening mee houd dat een website ook af en toe even offline is vanwege updates of iets dergelijks.
 4. Heb je de Probleemoplossing stappen van Dell zelf al eens doorlopen. Als jouw laptop pas 2 jaar oud is hoor je normaal gesproken jouw probleem omschrijving niet te hebben. Uiteraard is het wel verstandig om zoals @Freek87 aangeeft, dat je van tijd tot tijd je rommel eens goed opruimt op je harde schijf, want dat is vaak oorzaak nummer 1 als de boel trager gaat lopen op een laptop en daar is cCleaner wel geschikt voor.
 5. Er is een uitleg beschikbaar van Ziggo om je modem aan te passen tussen 2.4 GHZ en 5 GHZ die je kan vinden op hun website. In de YouTube filmpjes van WiFi oplossingen op jouw LG tv wordt het meest gerefereerd naar die Automatische instellingen die je dan handmatig moet gaan aanpassen, maar in de meeste gevallen geven die dan toch een beter (sneller MB) resultaat.
 6. Dichter dan een Screen Recorder zal je niet komen bij het downloaden van Ziggo Go programma's. Sinds kort is het in de App wel mogelijk om een opname op te slaan om later te bekijken., zelfs zonder Internetverbinding. 1 van de beste Gratis Screen Recorders is Apowersoft Free Online Screen Recorder Voor @bruchlee nog even de naam van het programma om Netflix programma's mee te downloaden, namelijk FlixGrab, wat op verschillende NZB websites wel te vinden is als Pro versie.
 7. Netflix Downloader is op deze website eerder al besproken en is ook heel simpel te vinden als de zoekmachine rechts boven aan de pagina even wordt gebruikt beste @bruchlee Zie het artikel https://www.duken.nl/forums/topic/37800-videoland-downloader-rippen/?tab=comments&_fromLogin=1
 8. Je komt veel WiFi probleemgevallen met LG Smart TV's tegen als je Google er even op naslaat, maar de meeste vinden een oplossing in het instellen van het Land waarin je woont in plaats van het aangevinkte Automatic in de instellingen. Wat ook wel veel als oplossing wordt gegeven is het instellen van kanaal 36 bij de 5 GHZ channel instellingen. Dat schijnt meestal op een kanaal boven de 100 ingesteld te staan. Kijk anders ook nog even naar het YouTube filmpje met wat probleemoplossingen, waarin ook bovengenoemde instellingen in genoemd worden.
 9. Heb je al geprobeerd om het WiFi-netwerk volledig te "verwijderen" van je LG TV (vaak via Instellingen > Netwerk of vergelijkbaar)? Vervolgens kun je de TV opnieuw aanmelden op de WiFi. Misschien dat dit helpt.
 10. Stream, game en browse beter met de beste draadloze routers Wil je een probleemloze netwerkverbinding? Dan zullen enkel de beste routers volstaan. Deze toestellen zijn ontworpen om je van een zo robuust mogelijk signaal te voorzien, en de alledaagse toestellen die je van jouw provider krijgt, verbleken al snel. Ook al kan je steeds nog wat bereik uit jouw bestaande router krijgen met een Wi-Fi-repeater, je zal nog steeds een onbetrouwbare verbinding krijgen als jouw hoofdtoestel ook wat teleurstelt. De beste routers garanderen je een meer betrouwbaar netwerk. Ze komen o
 11. Publicatie Advies Hoge Raad 25-02-2021: verwerp beroep Dutch Filmworks om gegevens downloaders De Procureur-Generaal van Hoge Raad adviseert het cassatieberoep van Dutch Filmworks te verwerpen in een uitspraak gedaan op 29-01-2021. Daarmee zou het vonnis van het gerechtshof dat Ziggo gegevens van klanten die illegaal zouden downloaden niet af hoeft te geven aan het bedrijf in stand blijven. De Procureur-Generaal van de Hoge Raad verdeelt de klachten die Dutch Filmworks had ingesteld tegen het vonnis van het gerechtshof in zeven onderdelen en al die onderdelen falen. Het filmbedrijf b
 12. Eerdere meldingen over door BREIN gesloten community's zijn toch wel van een geheel andere strekking geweest en hadden niet echt betrekking op een forum van zeer geringe omvang, waarvan de Beheerder zelf eerder op Duken.nl had aangegeven het niet op prijs te stellen dat er een link geplaatst werd naar dit betreffende forum. In die zelfde topic plaatst u de volgende opmerking; Ik heb hier heel veel begrip voor ik begrijp eerlijk gezegd niet dat er klakkeloos met namen wordt gestrooid. ( zie topic ) Het lijkt mij dat u in dit geval uw eigen mening om zeep helpt. Wat de directe aanleiding is
 13. Sinds 2021 is de ondersteuning van de Adobe Flash player gestopt. Flash content, zoals games en SWF-bestanden, zijn daardoor niet meer te openen met Chrome. Ruffle maakt dit weer mogelijk. Er is wel een soort van alternatief zoals je kan lezen op Webwijzer.nl
 14. Discovery-G zit overduidelijk niet te wachten op gesuggereer van personen die over deze situatie het naatje van de kous niet weten, anders had hij ook niet verzocht zijn account hier op Duken te verwijderen. Ik denk ook dat het verstandig is om deze topic te verwijderen.
 15. Wat is dit voor vreemde informatie? Op welke community heeft dit betrekking (linkje) en waarom wordt dit dan niet door @Discovery-G zelf gemeld.
×
×
 • Create New...