Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:

 • Sign Up


Skeletor

Full members
 • Posts

  909
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  134

Community Answers

 1. Skeletor's post in Forum gezocht voor downloaden van films muziek was marked as the answer   
  Beste @discomen, de Links Directory met een overzicht van Nederlandse Torrent Community 's wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe torrentsites. 
 2. Skeletor's post in Mcafee was marked as the answer   
  Ik adviseer om even het artikel Beste Antivirus Software 2021 door te lezen en behalve betaalde versies zijn er ook Gratis mogelijkheden zoals de best geteste Gratis Avira versie. De gratis versies staan in het artikel onder de betaalde versies.
 3. Skeletor's post in Icc Profiel was marked as the answer   
  Goede morgen @HuibertJan, 
  Vervelend dat die download niet correct verloopt, terwijl dit wel een download van Adobe zelf is. Ik heb nog een andere Windows download gevonden die als zip bestand via je browser gedownload wordt en het wel doet. Kijk daarvoor even onder deze link.
 4. Skeletor's post in Torrent bestand omzetten naar NZB was marked as the answer   
  Hoi @HuibertJan, als je een account hebt geopend op Ebookparadijs en je ziet daar een leuk aanbod staan, is het wellicht verstandig om eens te kijken naar wat je moet doen om torrents te kunnen downloaden. Wat je in de 1e plaats moet weten, is dat je een gedownloade torrent ook weer moet delen met andere torrent downloaders omdat je anders een blokkering krijgt op je account. Waar je mee moet beginnen is het installeren van een programma waarmee je torrents kunt downloaden en die Handleiding kan je ook vinden op Duken.nl onder deze link.
 5. Skeletor's post in Sabnzb download stopt op 99% was marked as the answer   
  Dit lijkt een telkens terugkerend probleem te zijn in SABnzbd, waar bijna geen concrete oplossing voor te vinden is. In veel (Reddit) reacties lees ik terug dat wanneer je de download pauzeert en dan weer opnieuw start het wel tot 100% doorloopt. Waar je ook even naar kan kijken is of je VPN als je dat gebruikt de Sunny Usenet server verbinding niet stoort.
  Ik heb zelf ook wel eens dat er onvoldoende Par bestanden gedownload worden, waardoor je ook niet tot een volledige 100% komt. In dat geval laat ik de download staan in SABnzbd en blader naar de Tijdelijke Downloadmap waar het gedownloade deel van de NZB in staat en kijk dan welke rar of par bestanden er ontbreken. Ik ga dan handmatig zoeken in NZBindex naar de NZB en kijk of ik de ontbrekende bestanden alsnog los kan downloaden om ze daarna toe te voegen in de Tijdelijke Downloadmap bij de originele download. Vaak lukt het dan alsnog om de NZB 100% compleet te krijgen.
 6. Skeletor's post in Eset activatie key was marked as the answer   
  Er zijn weer een heleboel YouTube linkjes verwijdert vanwege Notice en Takedown na gerechtelijke bevelen. Er zijn er nog wel een paar die regelmatig een update geven van Proefversie keys. Zoek op YouTube gewoon even naar; Eset Internet Security License Key of Eset Antivirus License Key. Zoek onder de linkjes wel even waar in de reacties onder het filmpje ook keys staan die je kan kopiëren en uitproberen. Er worden ook License keys aangeboden die je moet downloaden, maar daar zou ik niet op vertrouwen.
 7. Skeletor's post in 3ds jailbrake? was marked as the answer   
  Er staat nog een topic op Duken.nl uit 2017 over het Jailbreaken van de 3DS XL waar je al wat meer informatie kan vinden.
  Hieronder een vertaling van een artikel op hackaday.com van recentere datum. (28 April 2021) 
  DE WERELD VAN NINTENDO 3DS HOMEBREW VERKENNEN
   
  Toen Nintendo de productie van de 3DS in september 2020 officieel beëindigde, was het niet bepaald een verrassing. Ten eerste was er sinds 2011 enige variatie van het handheld-systeem op de markt. Wat niet wil zeggen dat de productlijn stagneerde: het systeem kreeg een aanzienlijke vernieuwing van de midden generatie en er werd zelfs een meer betaalbare variant geïntroduceerd die het gelijknamige stereoscopische 3D-effect liet vallen, maar bijna een decennium is nog steeds een vrij lange levensduur in de game-industrie. Natuurlijk heeft Nintendo's focus op de Switch, een hybride apparaat dat de grens tussen console- en handheld-games vervaagt, ongetwijfeld een rol gespeeld in de beslissing om af te zien van wat effectief kan worden gezien als een concurrerend product.
  Hoewel het in de wei zetten van de 3DS misschien de logische zakelijke zet was, lijkt een snelle controle op eBay een ander verhaal te vertellen. Of het nu COVID is om mensen binnen te houden en de vraag naar entertainment thuis te vergroten, of de ongelooflijke bibliotheek met klassieke en moderne games waar het systeem toegang toe heeft, het feit is dat een gebruikte 3DS in goede staat vandaag de dag meer waard is dan toen het vorig jaar rond deze tijd gloednieuw op de plank lag.
  Kortom, dit was het slechtst mogelijke moment voor mij om te beslissen dat ik eindelijk een 3DS wilde kopen. Toen merkte ik op een dag dat de gemiddelde prijs voor een Japans model veel lager was dan die van zijn Amerikaanse tegenhanger. Ik wist dat de hardware identiek was, maar kon de firmware worden gewijzigd?
  Een avond aan onderzoek vertelde me dat de ruil inderdaad mogelijk was, maar af te raden vanwege de moeilijkheid en het potentieel voor onverwacht gedrag. Dat heeft me natuurlijk nog nooit tegengehouden.
  Dus na het grootste deel van een maand te hebben gewacht tot mijn mintconditie 3DS uit het land van de rijzende zon kwam, ging ik op zoek naar de brede en prachtige wereld van Nintendo 3DS-hacken.
  MEEDOEN MET THE FUN
  Hier is het beste deel over homebrew op de 3DS: elke versie van de hardware, ongeacht uit welke regio het komt of welke firmwareversie het draait, kan worden gehackt met slechts een SD-kaart en wat open source-software. Bovendien, aangezien Nintendo nu is overgestapt op grotere en betere dingen, is het redelijk om aan te nemen dat de gemeenschap heeft gewonnen. Er komt geen nieuwe hardwarerevisie aan, en zelfs als Nintendo geneigd was om nog een firmware-update uit te pushen om iedereen met onofficiële software op hun 3DS te verwarren, kunnen ze je op geen enkele manier dwingen om het te installeren. Het is een feestje en iedereen is uitgenodigd.
  De eerste stap in het konijnenhol.
  Er zijn verschillende exploits die kunnen worden gebruikt, afhankelijk van de huidige firmware die uw 3DS draait, maar de gemakkelijkste en meest geschikte methode om uw 3DS niet-Nintendo-software te laten werken, is door een kwetsbaarheid in de internetbrowser van het systeem. Met de juiste bestanden op de SD-kaart hoeft u alleen maar de 3DS-browser op een specifieke URL te richten om de exploit te activeren. Dankzij de mogelijkheid van de browser om QR-codes te lezen, hoeft u deze niet eens in te typen: scan gewoon de speciale code en u bent op weg naar homebrew nirvana.
  Voor alle duidelijkheid, er is nog veel meer dat je moet doen. Het kregen van de bestanden op uw SD-kaart en het activeren van de exploit is slechts de eerste fase. Voordat het allemaal is gezegd en gedaan, moet u de 3DS een paar keer opnieuw opstarten, meer bestanden op de SD-kaart plaatsen en een aantal programma's op het systeem installeren. Niets van het is moeilijk,maar er zijn een duizelingwekkend aantal stappen en het zou gemakkelijk zijn om te verdwalen zonder een goede gids.
  Gelukkig hebben leden van de 3DS-community enkele van de meest uitgebreide en gebruiksvriendelijke documentatie geproduceerd die ik ooit heb gezien. De gids die ze hebben gemaakt, leidt u door elke stap van het proces in veeleisende details, en zolang u geen stappen overslaat, wordt uw systeem uiteindelijk geladen met de nieuwste versie van de aangepaste Firmware van Luma3DS. (Engelstalige Hack Handleiding)  (Nederlandse Google Vertaalde Hack Handleiding)
  ONTGRENDELD POTENTIEEL
  Persoonlijk, als ik de term aangepaste firmware hoor, denk ik aan zoiets als DD-WRT of het werk van Aaron Christophel met Xiaomi Bluetooth-thermometers. Met andere woorden, firmwarevervangingen die u in wezen een heel ander apparaat achterlaten. Dus een deel van mij was verrast toen ik mijn systeem opnieuw opstartte in Luma3DS en alles leek precies hetzelfde te zijn. Ik vroeg me zelfs een minuut of twee af of ik iets verkeerd had gedaan.
  Na een nadere blik op de GitHub-opslagplaats van het project, werd de situatie duidelijker. Hoewel de community ernaar verwijst als een aangepaste firmware, zou het nauwkeuriger zijn om te zeggen dat Luma3DS de voorraadfirmware van het systeem patcht om een uitgebreide functie set mogelijk te maken. Een groot deel daarvan is het mogelijk maken van de gebruiker om niet-Nintendo-applicaties te installeren en uit te voeren, maar er is ook een systeemmenu, toegankelijk met een speciale knopcombinatie, waarmee je geavanceerdere instellingen kunt aanpassen.
  Met luma3DS geïnstalleerd, behoudt de 3DS 100% van zijn oorspronkelijke functionaliteit. Je kunt nog steeds al je games spelen, verbinding maken met de eShop om nieuwe titels te downloaden en online spelen met anderen. Het is blijkbaar zelfs veilig om een officiële firmware-update te installeren met deze geïnstalleerd, hoewel het onwaarschijnlijk is dat er nog meer van die langs de snoek komen.
  HET VERKRIJGEN VAN DE GOEDEREN
  Over het algemeen is 3DS-software verkrijgbaar in twee verschillende vormen. Kleinere tools en programma's worden waarschijnlijk aangeboden als een bestand, een op zichzelf staand uitvoerbaar bestand dat u kunt uitvoeren via een tool genaamd Homebrew Launcher die samen met Luma3DS wordt geïnstalleerd. Dit werkt goed genoeg voor eenmalige applicaties, maar kan vervelend worden omdat het verschillende stappen kost om de software vanaf een koude start te starten..3dsx
  Het alternatief, dat de voorkeur heeft voor grotere en complexere software, is het CTR Importable Archive (CIA) of bestand. Deze archieven bevatten niet alleen de software zelf, maar ook de nodige metadata om ze daadwerkelijk te installeren alsof ze een officieel spel of applicatie zijn die is gedownload van de Nintendo eShop. Omdat software die via de CIA is geïnstalleerd, in het hoofdmenu van de 3DS verschijnt, is het veel sneller en gemakkelijker toegankelijk dan eerst door de Homebrew Launcher te gaan..cia
  Maar er zit een addertje onder het gras. Het installeren van een CIA-bestand is niet zo eenvoudig als het gewoon slepen en neerzetten op de SD-kaart van het systeem. Het archief moet goed worden uitgepakt door een zogenaamde titelmanager, waarvan de meest populaire bekend staat als FBI en draait op de 3DS zelf. Eenmaal uitgepakt en geïnstalleerd, kan het originele CIA-bestand worden verwijderd, omdat anders elke applicatie uiteindelijk twee keer zoveel ruimte in beslag zou nemen als nodig is op de SD-kaart.
  Het is een beetje ongemakkelijk, maar er zijn een paar trucs om het proces te versnellen. Ten eerste kan de FBI een CIA-bestand laden vanaf het lokale netwerk of internet door de URL van een QR-code te scannen, waardoor het CIA-bestand handmatig op de SD-kaart moet worden geïnstalleerd voordat het wordt geïnstalleerd. Dit is een zeer populaire manier geworden om homebrew op de 3DS te verspreiden, en je zult deze codes vaak zien op berichtenborden of GitHub.
  Zelfs nog, het uitpakken van een CIA op de 3DS zelf is vrij traag vanwege de inherente hardware beperkingen van het systeem. Voor degenen die niet bereid zijn om te wachten, zijn er projecten zoals waarmee u CIA-bestanden op uw computer kunt verwerken. Draaiend op een veel krachtigere processor en met het voordeel van snelle toegang tot de SD-kaart, kunnen deze tools software installeren en klaar zijn om op de 3DS te gaan in een fractie van de tijd die het zou kosten met de FBI.custom-install
  CULTURELE VERSCHILLEN
  Net als het aangepaste firmware-installatieproces is het overschakelen van de regio van uw systeem zeer goed gedocumenteerd. Ik had geen probleem om de Amerikaanse firmware op mijn 3DS te krijgen, hoewel het moet worden gezegd dat het proces aanzienlijk langer duurt dan luma3DS in de eerste plaats geïnstalleerd te krijgen. Helaas heb je, zodra de regio is geschakeld, geen toegang meer tot de officiële services van Nintendo voor het kopen van software, het downloaden van updates of het online spelen. Dat gezegd hebbende, lokale draadloze multiplayer met Amerikaanse consoles werkt zoals verwacht en je kunt nog steeds fysieke retailgames draaien.
  Ik heb ook een paar vreemde glitches opgemerkt, hoewel niets echt kritiek is. Een keer beweerde het systeem dat het een firmware-update moest installeren en na een minuut of twee bestanden downloaden, een foutmelding had gegenereerd. De firmware wordt ook vergrendeld nadat ik de systeemmeldingen heb gecontroleerd, maar ze zijn in de eerste plaats behoorlijk vervelend, dus ik heb ze gewoon uitgeschakeld.
  Dus is het de moeite waard om van regio te wisselen? Ik zou zeggen dat dat afhangt van hoe je van plan bent het systeem te gebruiken. Als je meer geïnteresseerd bent in het runnen van je oude favorieten via RetroArch dan dat je moderne games speelt, absoluut. Maar als u het meeste uit het systeem wilt halen, inclusief de verschillende online functies, zullen de nadelen van het overstappen naar regio's waarschijnlijk opwegen tegen de financiële besparingen.
  EEN HERNIEUWDE INTERESSE
  Voordat ik deze 3DS kocht, was het meer dan tien jaar geleden dat ik een draagbare console bezat. Ik heb nauwelijks tijd om thuis spelletjes te spelen, laat staan onderweg. Maar de ongelooflijke backcatalogus van titels die direct speelbaar zijn op het systeem of kunnen worden uitgevoerd door een van de open source-emulators die ervoor beschikbaar zijn, was buitengewoon overtuigend. Voeg daar een breed scala aan originele homebrew-games aan toe en de voortdurende inspanning om Linux naar het systeem te porten, en het was gewoon te veel om te laten liggen. Het installeren van een aangepaste firmware op de 3DS verandert een uitstekend systeem in een ongelooflijk systeem, en tegenwoordig merk ik dat ik behoorlijk wat tijd doorbreng met dit wonder met twee schermen. Ik denk er zelfs aan om bij te werken naar een van de latere modellen van de 3DS, maar dat zal een verhaal zijn voor een andere keer.
  Hoewel het altijd moeilijk is om de toekomst te voorspellen, is het niet moeilijk voor te stellen dat de Nintendo 3DS misschien wel het laatste echte draagbare gamesysteem is. Smartphones en tablets hebben de markt grotendeels overgenomen, en hoewel de Switch technisch mobiel is, kan hij gewoon niet worden vergeleken met het svelte clamshell-ontwerp dat sinds de Game Boy Advance SP een kenmerk is van Nintendo's portables. Dus als dit de laatste van de rasechte portables is, kunnen we tenminste zeggen dat de homebrew-gemeenschap ervoor zorgt dat het met stijl uitgaat.
 8. Skeletor's post in Kan geen verbinding maken met internet was marked as the answer   
  Misschien heeft u iets aan wat tips over het oplossen van Netwerkproblemen in het artikel van Computeridee.nl. Het probleem zou zomaar kunnen zitten in Tip3: Netwerkadapter.
 9. Skeletor's post in THT was marked as the answer   
  Als ik even teruglees in de reacties die door uzelf zijn geplaatst, denk ik dat die mededeling heel snel zal volgen door uzelf, maar dan met het THT account.
 10. Skeletor's post in Hoe kom ik op het darkweb? was marked as the answer   
  Technisch gezien is dit geen moeilijk proces. Je hoeft alleen maar Tor te installeren en te gebruiken. Ga naar www.torproject.org en download de Tor Browser Bundle, die alle benodigde tools bevat. Start het gedownloade bestand, kies een map waar de bestanden worden uitgepakt, open dan de map en klik op Start Tor Browser. Dat is alles.
  Het Vidalia Configuratiescherm zal automatisch de gerandomiseerde netwerk-installatie afronden en, wanneer Tor gereed is, zal de browser openen. Als je klaar bent, hoef je alleen maar je browser te sluiten en alle andere verbindingen worden ook netjes verbroken.
  Het lastigste van dit alles is om te weten waar je moet kijken op het Dark Web. Zodra je op het donkere web komt, kan je toegang krijgen tot de sites waarnaar de tabloids naar verwijzen. Dit betekent dat je een klik verwijderd zou kunnen zijn van sites die drugs, wapens en nog ergere dingen verkopen.
  Forums en aanverwante sites zoals Reddit bieden lijsten van links, net als verschillende Wiki's, waaronder http://thehiddenwiki.org/ - een lijst die toegang biedt tot een aantal zeer slechte websites. Kijk vluchtig en wees voorzichtig.
  Onder deze link staat een pagina met nog meer linkjes naar .onion websites
 11. Skeletor's post in AltBinz werkt niet en website offline was marked as the answer   
  De reden is het volgende;
  Een brand bij OVHcloud in Frankrijk heeft een datacenter van het bedrijf in Straatsburg verwoest. Een tweede datacenter is deels getroffen en twee andere datacenters zijn nog offline. Die komen vandaag ook niet online volgens het bedrijf.
  Onderstaande de mededeling op de website van Alt.Binz;
   
  Important news about the site
  Company hosting altbinz.net server had major incident last night on their Strasbourg site.
  All 4 datacenters were affected more or less. altbinz.net server is in SBG3
  Fortunately, it was not amongst the ones destroyed by fire, but high voltage distribution is affected.
  Backup server was not active for the past few months due to my own laziness. As a result, you are currently unable to authenticate when starting altbinz.
  I apologize for that and will try to do better in the following days.

  I will do my best to restore authentication to the program within next day (Thursday 2021-03-11).
  The rest of the site (main site, wiki, forum) will have to wait.
 12. Skeletor's post in Slechte wifi op televisie, kan niet meer streamen was marked as the answer   
  Als jouw Modem ingesteld staat op 2.4 GHZ en al jouw aangesloten apparaten werken naar behoren behalve je LG TV moet je eerst even kijken welk kanaal er op dit moment gebruikt wordt binnen het 2.4 GHZ netwerk. Vaak staat dat ingesteld op kanaal 6 en dan zou je eerst eens kunnen proberen door dat te veranderen in 1 of 11.

  Mocht die aanpassing niet werken, dan kan je altijd nog schakelen naar het 5 GHZ netwerk. en dan wordt geadviseerd om daar binnen gebruik te maken van kanaal 36, omdat dit meestal ingesteld staat op een kanaal boven 100.

   
 13. Skeletor's post in tigersplace.online geen posts was marked as the answer   
  Alle leden hebben kennelijk een Ban gekregen, maar daar hoeft niemand rouwig om te zijn, want er werd toch helemaal niets meer gepost vanwege de verhuizing naar Ultimate Warriors.
  Lijkt me verstandig als de Administrator deze topic afsluit voordat er een stuk of honderd leden allemaal weer hetzelfde komen vertellen.
 14. Skeletor's post in bestandsnaam omgekeerd was marked as the answer   
  Je kan natuurlijk ook handmatig de bestanden even de correcte naam geven, maar gemak dient de mens en je kan de download van het stukje software vinden op deze website.
 15. Skeletor's post in Newzbin was marked as the answer   
  Er staat nog een oud bericht op het forum van Newzbin wat op uw vraag hoogstwaarschijnlijk ook een antwoord is. Zo ziet u dat even gebruik maken van de zoekmogelijkheden op een Forum al tot een gewenst resultaat kan leiden.
  #1  
  27-06-2019, 10:14 AM Hallo,

  Ik zie momenteel geen nieuwe posts meer van worteltje en oudere posts kan ik niet meer terugvinden.
  Weet iemand wat er aan de hand is?

  Groeten  bertoss   PB Zoek Reputatie Antwoord Quote Rapporteer
  Mr Chaos 
  Super Moderator
  Berichten: 2,372
  Topics: 63
  Lid sinds: Aug 2013
  Reputatie: 66 #2  
  27-06-2019, 12:16 PM Worteltje haalt na een week zijn posten weg
  Het kan even duren totdat er weer nieuwe van hem verschijnen
  Mocht u iets niet meer kunnen vinden
  Plaats dan een verzoekje in de verzoekhoek
 16. Skeletor's post in Torrents status Onderbroken betekenis was marked as the answer   
  Goede morgen @CarineL,
  Normaal struikel je op deze website over torrent downloaders, die naarstig op zoek zijn naar alternatieven voor Torrentsites als hun account verwijdert is van hun favoriete downloadsites, maar als het in jouw geval om een beetje cliënt informatie gaat zie je niemand te hulp schieten.
  Ik ben zelf helemaal geen torrent downloader, maar ga wel proberen of ik je iets verder kan helpen. De status van torrents die in jouw download overzicht staan is eigenlijk vrij makkelijk te herkennen als je even kijkt aan de linkerkant van de Afbeelding in de Handleiding. Ik neem aan dat je de laatste versie gebruikt van qBittorrent, maar de betekenis van de status is hetzelfde.
  Jouw punt is eigenlijk de status Onderbroken en ik denk dat dit te maken heeft met het afwezig zijn van Seeders (Delers, Peers). Als je een torrent aanklikt op een website om te downloaden moet je wel kijken of er delers zijn die er voor moeten zorgen dat de download bij jou gaat lopen. Er is nog een andere mogelijkheid die verantwoordelijk kan zijn voor die Onderbroken status namelijk dat je meer torrents hebt aangeklikt om te downloaden dan is toegestaan in jouw instellingen. Torrents kunnen ook in een wachtrij geplaatst worden als je het aantal actieve torrents te laag hebt ingesteld. Op het tabblad (op deze afbeelding) staat een vinkje in het vakje Torrents in wachtrij plaatsen. Als je de aantallen 3, 3, 5 bij jou hoger zet naar bijvoorbeeld 10, 10, 20 zal je daar verder weinig problemen door krijgen met downloaden.
  Als er op de Onderbroken torrents in jouw overzichtje wel delers zijn, kan je proberen de download weer te starten door de regel van jouw download even met je muis pijltje aan te klikken met rechts, waarna er een aantal mogelijkheden verschijnen waaronder Hervatten Forceren. Klik daar eens op en kijk dan of jouw download weer gaat lopen.
×
×
 • Create New...