Spring naar bijdragen

Krokeledokus

Members
  • Aantal bijdragen

    12
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Krokeledokus

  • Verjaardag September 28

Informatie

  • Download met
    SABnzb
  • Browser
    Chrome
  • Provider
    usenet

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Krokeledokus's Prestaties

 Liefhebber

Liefhebber (6/17)

  •  Gespreksstarter
  • Gaat meedoen
  • Toegewijd
  • Eén week actief
  •  Eén maand actief

Recente Badges

7

Waardering in de gemeenschap

  1. Tot de categorie beste stuurlui behoor ik niet. Dat een database periodiek een backup moet krijgen is meer dan logisch en daar zeg ik ook niets van Back-ups op een cloud is inderdaad snel te vinden ALS - zoals je zelf al zegt- ze in het bezit zijn van de laptop. En die bewaar je dan simpelweg THUIS.............???!!! DAT is mijn primaire "kritiek" De mogelijkheid tot inbeslagname van de server is sterk afhankelijk van de locatie van de server en wie de eigenaar is van de server. Mijn idee is dat PR gebruik maakte van een hostingprovider ( zie het bericht op deze site van Mr. Audi 18 juni jl.) en dan is beslag leggen op een server een zeer lastig verhaal blijkt uit bestaande jurisprudentie. Zeker als de fysieke locatie ook nog eens in het buitenland is. Volledig mee eens dat elke user/bezoeker primair ZELF verantwoordelijk is voor zijn beveiliging. Daar zijn genoeg mogelijkheden voor zoals iedereen weet.
  2. Uiteraard is het hebben van een back up perfect maar om die dan THUIS te bewaren ........................ DAAR gaat mijn kritiek over.
  3. Heel bijzonder en bijna ongelooflijk dat Meneer Audi een volledige site back-up notabene THUIS bewaarde op een laptop. De SQL Database ligt nu dus open en bloot bij de Belgische justitie die de IP gegevens van alle posters, mods EN LEDEN vast met veel plezier wil delen met de betreffende Nederlandse instanties. Het laat helaas maar weer zien hoe onzorgvuldig er met data werd omgesprongen door iemand die - wellicht tegen beter weten in- altijd heeft geroepen dat de instanties hem niks konden maken omdat hij niet in NL woont. Het getuigt van een ongekende naïviteit die nu voor vele posters en ex leden nare gevolgen kunnen hebben. Ik heb het eerder gemeld: het Private Releases Forum zat goed in elkaar en had een ongekend groot en divers aanbod op alle gebieden en dat is meer dan een compliment waard. Maar het feit dat de data nu zo makkelijk in verkeerde handen is gevallen en er blijkbaar niets is gedaan om IP adressen van met name "stafleden" te versleutelen maakt het alleen nog maar wranger.
  4. Tja hoogmoed komt voor de val............. Meneer Audi moet wel heel erg naief geweest zijn te denken dat hij buiten schot zou blijven en rondbazuinen dat Brein en BAF hem niets konden maken. Hij schreeuwde het nog net niet van de daken maar het scheelde verrekte weinig. Los daarvan was de site een TOPPER en juist daarom zou EXTRA voorzichtigheid dubbel en dwars geboden zijn maar helaas.............
  5. Toe maar. Alsof un staflid even de databse gaat lopen wissen. Hou toch op met die wild west verhalen. Die goenie zegt al dat hij toestemming had gegeven dus er zal egt wel iets meer aan de hand zijn,
×
×
  • Nieuwe aanmaken...