Spring naar bijdragen

SirNixon

Full members
  • Aantal bijdragen

    66
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Nieuwsbericht Reacties geplaatst door SirNixon

  1. Op 10-6-2022 om 14:24 zei William:

    Game Pass Ultimate-abonnement voelt op deze manier beter aan als Google Stadia. Bij Game Pass Ultimate heb je echt wat meer toffe AAA titels. 

     

    Tijdje stadia geprobeerd (destijds aanbieding van RE Village met chromecast Ultra en een Stadia controller) maar het was het net niet. De controller vond ik niet lekker aanvoelen en bij het PRO lidmaatschap kwam een hele hoop bagger voorbij. Nu een Series S met Game Pass Ultimate en regelmatig start ik even een game via de Cloud op. Werkt ideaal!

    • Bedankt 1
  2. 1 minuut geleden zei Skeletor:

    Dat is wel heel simpel geconcludeerd beste @SirNixon, want wat dit apparaat in deze behuizing kan, is dus niet te realiseren op "je eigen telefoon met een controller". Er zit een chip in die in deze behuizing extra gekoeld wordt door een ventilator. Bovendien is door de aparte Emulator Software en het Super Dock een mogelijkheid naar de TV om bijv. oude Atari spellen op een groot scherm te spelen voor een totaalprijs van ongeveer € 300,00 ;)

    Haha! Ja het is misschien wel iets te kort door de bocht.. Maar dan nog vind ik 300 euro veel geld om wat roms te spelen. Ik zou dan misschien zelfs eerder een 3ds halen of een Raspberry met RetroArch erop die je aan je TV kan slingeren... Of je doet er 100 euro bij en je hebt een SteamDeck die vele malen meer kan dan dit ding...

  3. Op 1-4-2022 om 10:36 zei Nougabol:

    Ik vind dit toch zeer ver gaan, heel West Europa zeggen dan dat ze democratisch zijn maar we worden steeds meer in bepaalde richting geduwt. Wat mag er nog in deze tijd iedereen zal en moet tussen twee bepaalde lijnen lopen. Alleen wordt de ruimte er tussen als maar kleiner. Moest ik 20 jaar jonger zijn dan was ik allang weg uit dit klote Europa.

    Maar het downloaden van copyright materiaal is gewoon illegaal.. Het is niet een grijs gebied ofzo, de providers hebben gewoon heel lang niks gedaan en nu veranderd dat.. Jammer dat je niet 20 jaar jonger bent dan... 

    Daarnaast zijn er meer dan genoeg alternatieven om alsnog RARBG of een van de andere sites te bezoeken en je .torrent te downloaden

  4. Wat een gedrocht is dat ding ook. Die Mediabox XL is echt een verouderd, traag, eigenlijk nooit goed geweest en blijkbaar ook een energie slurpend kut ding. Ik ben blij dat ik destijds de Next box gelijk mocht hebben zonder extra betaling (destijds geluk gehad met aflopen van contract en de Next mediabox was echt net uit). Tis alleen jammer dat ik afhankelijk ben van Ziggo en (nog) geen glasvezel heb. Zou graag overstappen... (en ik weet niet meer waar mn telefoonaansluiting zit dus KPN is ook geen optie.. Iets met een huurhuis, destijds behang geplakt en telefoonaansluiting gesloopt en overheen behangt..)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...