Jump to content


AVG Free 9 tijdelijk uitschakelen


Wous
 Share


Recommended Posts

Hallo mensen,

hoe kan ik AVG Free 9 tijdelijk uitschakelen of is dit niet mogelijk. Want ik wil iets installeren maar AVG zegt steeds dat het een virus is en ik kan dus het bestandje niet openen... :s

Link to comment
Share on other sites


  • Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

http://www.avg.com/nl-nl/index-faq.keyw-avg%2Buitschakelen

De AVG -software beschermt uw computer op meerdere niveaus. In het geval dat u AVG moet uitschakelen, overweegt u welk onderdeel van de bescherming u moet uitschakelen. De AVG-onderdelen en hun functies zijn:

AVG Resident Shield

Het Resident Shield is het hoofdonderdeel dat u beschermt tegen virussen. Het scant geopende bestanden en als er een virus wordt gevonden, wordt de toegang tot het bestand geblokkeerd. Dit is van toepassing op het uitvoeren van geïnfecteerde programma's, alsook op het openen van geïnfecteerde documenten of andere bestanden.

Het uitschakelen van het Resident Shield wordt soms aanbevolen voorafgaand aan de installatie van nieuwe software of stuurprogramma's, omdat dit conflicten kan voorkomen die anders zouden optreden tijdens de installatie ervan. Dit is echter alleen van toepassing op een beperkt aantal specifieke programma's en stuurprogramma's, en er is geen algemene reden waarom AVG Resident Shield zou conflicteren met de installatie van een willekeurige applicatie.

Als u het Resident Shield wilt uitschakelen, gaat u als volgt te werk:

open de AVG-gebruikersinterface

dubbelklik op Resident Shield

deselecteer de optie 'Resident Shield inschakelen'

sla de wijzigingen op

Vergeet niet het Resident Shield weer te activeren, zodra u de taken hebt uitgevoerd die het deactiveren van het Resident Shield vereisten.

Link to comment
Share on other sites

Advertorial - Geplaatst 21 uur geleden

Vergeten jullie de VPN verbinding niet? Je internet provider zoals Ziggo of KPN kan door gebruik van de VPN niet zien wat er gebeurd op je internet verbinding en ben je volledig anoniem. Een vereiste tegenwoordig.... Gelukkig hebben we een uitgebreide handleiding geschreven met informatie. :goed:

Deze vindt je hier:   https://www.duken.nl/forums/handleidingen/handige-tips/vpn-verbinding-en-anoniem-downloaden-r35/  


Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


  • Who was online  0 Users were Online in the last 2 hours

    There is no users online

×
×
  • Create New...