Jump to content
Sign in to follow this  
guilpje

Msn Werkt Niet MeerRecommended Posts

Na een lange tijd MSN niet meer gebruikt te hebben zou ik het graag terug eens spelen. Maar ik heb een probleem, mijn MSN start niet meer op. Telkens als ik het opstartte kreeg telkens een kader waarin telkens iets van mijn configuratie stond. Ik het MSN volledig van mijn computer gedaan (denk ik toch) en als ik een andere wil downloaden zegt het telkens dat het al geïnstalleerd is.

Kan iemand mij helpen?

Mvg, Guilpje

Share this post


Link to post
Share on other sites

u kan Msn mss binnenhalen via http://multimedia.be.msn.com/messenger.aspx en dan opnieuw installeren, of erover zetten. Gaat het niet dan kan u Msn verwijderen met Revo Uninstaller free of pro, één van de betere programma verwijderaars(en het doet het grondig). Revo is heel gemakkelijk in gebruik en heeft een lage leercurve, kies wel voor de advanced uninstall en laat eventueel na het verwijderen van het programma Revo nog eens scannen. Het wijst allemaal zichzelf uit. Daarna kan u proberen van Msn opnieuw te installeren. Revo Uninstaller kan u bekomen via de volgende link http://www.revouninstaller.com/revo_uninstaller_free_download.html , hier kan u zowel de free als de pro versie bekomen. De eerste 30 dagen zijn een trial van de Pro versie, daar kan ik eventueel u een sleutel voor bezorgen of u kan ook via TPB gaan of andere gebruikelijke wegen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

hoe heb je msn verwijderd ?

Ik heb het verwijderd via 'configuratiescherm' en dan 'een programma verwijderen'.

u kan Msn mss binnenhalen via http://multimedia.be.../messenger.aspx en dan opnieuw installeren, of erover zetten. Gaat het niet dan kan u Msn verwijderen met Revo Uninstaller free of pro, één van de betere programma verwijderaars(en het doet het grondig). Revo is heel gemakkelijk in gebruik en heeft een lage leercurve, kies wel voor de advanced uninstall en laat eventueel na het verwijderen van het programma Revo nog eens scannen. Het wijst allemaal zichzelf uit. Daarna kan u proberen van Msn opnieuw te installeren. Revo Uninstaller kan u bekomen via de volgende link http://www.revounins...e_download.html , hier kan u zowel de free als de pro versie bekomen. De eerste 30 dagen zijn een trial van de Pro versie, daar kan ik eventueel u een sleutel voor bezorgen of u kan ook via TPB gaan of andere gebruikelijke wegen.

Zal ik een proberen.

Je kan eventueel amsn proberen lijkt erg veel op msn

http://www.amsn-project.net/

Zal ik ook eens proberen.

EDIT : amsn werkt. Ik sluit dit. Bedankt voor jullie hulp.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

 • Latest news

 • Nu op het forum

  • @Drifter Ik heb een account op opensubtitles maar de site werkt niet naar behoren. Ik kan geen berichten sturen, commentaar plaatsen onder een toegevoegde subtitle en ik kan de subtitle ook geen beoordeling geven. Ik weet dat ze bezig zijn met een compleet nieuwe versie van de website maar dit is nog in beta. @Duken Ik hoop het ook! Vertalers hebben meestal geen eigen website of emailadres maar misschien wordt dit bericht toch door hem gelezen op Duken :)
  • Hoi, ik heb precies hetzelfde. Zonder pardon of waarschuwing ben ik verbannen. Wat vreemd. Erg lastig dat je niemand kan bereiken om uitleg. En hoe dit opgelost kan worden.
  • Top Drifter, heb op die community een account dus ga ze gelijk binnenhalen!  Bedankt!
 • ThreadStarter: Movies: Recently Created

  Playmobil: The Movie

  • Familie
  • Animatie

  Dora and the Lost City of Gold

  • Avontuur
  • Komedie

  Crawl

  • Thriller
  • Actie

  UglyDolls

  • Animatie
  • Komedie

×
×
 • Create New...