Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

  • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
  • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
  • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
  • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:

  • Sign Up


WiFi Wachtwoord internettoegang bij opstarten telkens invoeren


 Share


Recommended Posts


  • Content Count:  86
  • Reputation:   0
  • Achievement Points:  0
  • Days Won:  0
  • Joined:  11/07/2006
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  31

Hallo Duken,

Ik moet telkens bij het opstarten van mijn pc de code invoeren voor mijn internet verbinding. Het wordt nu dus wel een beetje vervelend dus mijn vraag hoe verander ik dit. Ik heb zo'n idee waar het aan kan liggen, namelijk dat de internetverbinding als nummer 2 in het netwerkcentrum staat. Is dit het probleem en zo ja hoe verander ik dit naar nummer 1?

Met vriendelijke groeten,

Martin

Link to comment
Share on other sites


  • Content Count:  5,247
  • Reputation:   249
  • Achievement Points:  0
  • Days Won:  0
  • Joined:  08/27/2007
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

- Gaat het om een bedraad of draadloos netwerk?

- Over welke versie van Windows hebben we het? (Xp, Vista, 7, 8?)

- Over wat voor een router/modem beschikt u? (heeft u geen idee? Bij welke internet provider bent u aangesloten?)

Als u naar Start > Configuratiescherm > Netwerk en internet > Netwerkcentrum > Adapterinstellinge gaat. Wat ziet u dan staan? (hoeveel verbindinden?)

Link to comment
Share on other sites


  • Content Count:  86
  • Reputation:   0
  • Achievement Points:  0
  • Days Won:  0
  • Joined:  11/07/2006
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  31

Bedankt voor je reactie,

Bij adapterinstellingen staan : Draadloze netwerkverbinding 2 ( wat de verbinding is waar het over gaat), Draadloze netwerkverbinding 3 (is volgens mij een virtueel Wifi punt) en Lan-verbinding.

Het gaat dus om draadloos, Windows 7, router is een Thomson van Online (t-mobile)

Link to comment
Share on other sites


  • Content Count:  5,247
  • Reputation:   249
  • Achievement Points:  0
  • Days Won:  0
  • Joined:  08/27/2007
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Je moet hem instellen als standaard netwerk.

Ook even handig als je verteld hoe dit gedaan kan worden....

11061_03a.jpg

Staat 'Automatisch verbinding maken' aangevinkt?

Edited by Farid.
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

  • Content Count:  26,090
  • Reputation:   2,827
  • Achievement Points:  21,553
  • Days Won:  262
  • Joined:  12/17/2011
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Device:  Android

Ik vind je post de laatste tijd erg goed Farid. Altijd goede uitleg en onderbouwd. Bedankt man!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites


  • Content Count:  86
  • Reputation:   0
  • Achievement Points:  0
  • Days Won:  0
  • Joined:  11/07/2006
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  31

Ja ook automatisch verbinding maken staat aan. Daarom snap ik ook niet hoe dit komt. Misschien nog andere suggesties? In ieder geval bedankt voor de hulp!

Link to comment
Share on other sites


  • Content Count:  5,247
  • Reputation:   249
  • Achievement Points:  0
  • Days Won:  0
  • Joined:  08/27/2007
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Ja ook automatisch verbinding maken staat aan. Daarom snap ik ook niet hoe dit komt. Misschien nog andere suggesties? In ieder geval bedankt voor de hulp!

Wat als je naar 'Configuratiescherm > Netwerk en internet > Draadloze netwerken beheren' gaat en daar je draadloze netwerk verwijderd en hem opnieuw toevoegt?

draadloos-netwerk-opruimen.png

Link to comment
Share on other sites


  • Content Count:  86
  • Reputation:   0
  • Achievement Points:  0
  • Days Won:  0
  • Joined:  11/07/2006
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  31

Geprobeerd, maar ook niet succesvol helaas. Kan het eraan liggen dat ik geen installatie cd heb gebruikt voor deze router? Het is namelijk de router van mijn huisgenoot.

Link to comment
Share on other sites


  • Content Count:  5,247
  • Reputation:   249
  • Achievement Points:  0
  • Days Won:  0
  • Joined:  08/27/2007
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Gebeurt dit ook als u bij een ander thuis wilt verbinden op hun wifi netwerk?

Hebben andere draadloze apparaten dit probleem ook? (smartphone, andere pc/laptop?)

Is dit probleem er al sinds het begin of is het tijdelijk? (tijdelijk: wat is er veranderd voordat het probleem zich voordeed?)

En hoe ziet de situatie eruit thuis:

- Kabel uit de muur naar de modem en met de modem maakt de pc/laptop verbinding

- Kabel uit de muur naar de modem, dan naar een wireless router die verbinding maakt met de pc/laptop?

Edited by Farid.
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites


  • Content Count:  86
  • Reputation:   0
  • Achievement Points:  0
  • Days Won:  0
  • Joined:  11/07/2006
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  31

Met mijn iphone en laptop gebeurt dit niet. Alleen met mijn vaste pc. Dit is zo vanaf het begin. Een kabel uit de muur gaat naar een ISRA punt en vanuit daar naar de modem. Dit is dus direct mijn wireless router.

Link to comment
Share on other sites


  • Content Count:  5,247
  • Reputation:   249
  • Achievement Points:  0
  • Days Won:  0
  • Joined:  08/27/2007
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Heeft u al geprobeerd om een gast-account aan te maken en in te loggen op het wifi netwerk? (als u bent ingelogd op het gast-account)

filehxQQPH.jpg

Heeft u al geprobeerd om het netwerk handmatig toe te voegen?

es4ubm.png

Heeft u al geprobeerd om de drivers te updaten?

Edited by Farid.
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

  • Content Count:  86
  • Reputation:   0
  • Achievement Points:  0
  • Days Won:  0
  • Joined:  11/07/2006
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  31

Bedankt voor je hulp Farid. Alles geprobeerd maar het werkt nog steeds niet. Ik heb nu mijn eigen modem aangesloten maar dat had ook geen zin. Ik snap er weinig van.

Link to comment
Share on other sites


  • Content Count:  1
  • Reputation:   0
  • Achievement Points:  0
  • Days Won:  0
  • Joined:  12/05/2012
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Ik zou of even de verbinding verwijderen en opnieuw aanmaken, gewoon via het netwerkcentrum, of indien even kijken wat er in de MSCONFIG allemaal gebeurt tijdens het opstarten.

Link to comment
Share on other sites


  • Content Count:  5,247
  • Reputation:   249
  • Achievement Points:  0
  • Days Won:  0
  • Joined:  08/27/2007
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Ik zelf zit een beetje zonder andere opties, misschien dat Duken of Tom hierbij kunnen helpen.

Verstuurd van mijn GT-I9100 met Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

  • Content Count:  86
  • Reputation:   0
  • Achievement Points:  0
  • Days Won:  0
  • Joined:  11/07/2006
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  31

Sorry voor de late reactie maar wat bedoel je met MSCONFIG? Bedankt voor alle hulp Farid. Heb je misschien enig idee waar ik nog met deze vraag terecht zou kunnen?

Link to comment
Share on other sites


  • Content Count:  3,912
  • Reputation:   205
  • Achievement Points:  0
  • Days Won:  1
  • Joined:  12/25/2009
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  26

MSConfig is een programma waarin je de programma's kunt bekijken die bij het opstarten van de computer ook gelijk opstarten.

Ik zag dat Farid het over een gast account had, misschien kun je het nog eens proberen om een 2e Beheerdersaccount te maken en daarmee het nogmaals te proberen, het zou kunnen liggen aan de Account-policies die het opslaan van wachtwoorden blokkeren.

Link to comment
Share on other sites


  • Content Count:  86
  • Reputation:   0
  • Achievement Points:  0
  • Days Won:  0
  • Joined:  11/07/2006
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  31

Ik heb nu een gastaccount aangemaakt. Hier kan ik helemaal niks, ik kan niet op internet maar ook geen netwerkverbinding kiezen of instellen. Hij geeft aan dat ik daarvoor geen toegang heb. Wat kan ik nu het beste doen?

Bedankt voor jullie hulp!

Link to comment
Share on other sites

Geplaatst 2 uur geleden

Vergeten jullie alsjeblieft de VPN verbinding niet? Je internet provider zoals Ziggo of KPN kan door gebruik van de VPN niet zien wat er gebeurd op je internet verbinding en ben je volledig anoniem voor iedereen. Een vereiste tegenwoordig.... We een uitgebreide handleiding geschreven met informatie. :goed:

Deze vindt je hier:   https://www.duken.nl/forums/handleidingen/downloaden/vpn-verbinding-en-anoniem-downloaden-r35/  


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share


×
×
  • Create New...