Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

  • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
  • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
  • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
  • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:

  • Sign Up


Joomla laat geen blogartikel zien



Recommended Posts


  • Content Count:  3
  • Reputation:   0
  • Achievement Points:  0
  • Days Won:  0
  • Joined:  04/12/2013
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

ik loop al een week te zoeken, maar krijg het probleem niet opgelost. de templateaanbieder, keurig gekocht, verwijst me naar de core joomla installatie. Probleem is dat als ik een serie artikelen publiceer onder een categorie en vervolgens die categorie aanroep via een menuknop (categorieblog), hij wel de pagina laat zien, maar als ik op een titel link klik, is de pagina wit. Ik heb hier al iets gelezen, maar daar kwam ik niet mee verder. Wie weet dit? Het probleem kun je vinden op http://www.woningadviesnederland.nl/yoowan/index.php/featured-news.

Ik hoop op een oplossing. Wie kan mij helpen? dank je.

Link to comment
Share on other sites


  • Content Count:  949
  • Reputation:   113
  • Achievement Points:  0
  • Days Won:  0
  • Joined:  10/12/2008
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  27

Omdat dit probleem van alles kan zijn raad ik je aan via "error reporting" te kijken als er een foutmelding is dit kan je doen door de logs van apache te bekijken op de server. Of error reporting op maximaal te zetten in Joomla. Dit doe je alsvolgt:

Login op Joomla administratie > Systeem > Configuratie > Systeem

En zet vervolgens Debug op aan.

Als het een fout is in het script hoort die dat nu weer te geven.

Edited by marcelvn
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

  • Content Count:  26,154
  • Reputation:   2,883
  • Achievement Points:  23,021
  • Days Won:  263
  • Joined:  12/17/2011
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Device:  Android

Joomla... daar heb ik ook veel mee lopen stoeien.

Eerst Duken jaren gehad op Mambo (de voorloper van Joomla) en daarna over gegaan op Joomla, wegens de vele hacks in plugins en lekken moesten we daar helaas vanaf stappen. Maar dat is wat offtopic.

De link die je aangeeft eindigt met een .

http://www.woningadviesnederland.nl/yoowan/index.php/featured-news.

Dat lijkt mij al niet juist :(

Link to comment
Share on other sites


  • Content Count:  949
  • Reputation:   113
  • Achievement Points:  0
  • Days Won:  0
  • Joined:  10/12/2008
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  27

Joomla... daar heb ik ook veel mee lopen stoeien.

Eerst Duken jaren gehad op Mambo (de voorloper van Joomla) en daarna over gegaan op Joomla, wegens de vele hacks in plugins en lekken moesten we daar helaas vanaf stappen. Maar dat is wat offtopic.

De link die je aangeeft eindigt met een .

http://www.woningadv.../featured-news.

Dat lijkt mij al niet juist :(

Is typ fout hij bedoeld

http://www.woningadv.../featured-news

De volgende link werkt bijv. niet correct:

http://www.woningadviesnederland.nl/yoowan/index.php/featured-news/277-test-123

Edited by marcelvn
Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

  • Content Count:  26,154
  • Reputation:   2,883
  • Achievement Points:  23,021
  • Days Won:  263
  • Joined:  12/17/2011
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Device:  Android

Debug moet inderdaad aan, dan zie je de fout en kan je de oorzaak achterhalen. Nu is alles blank ;)

Link to comment
Share on other sites


  • Content Count:  3
  • Reputation:   0
  • Achievement Points:  0
  • Days Won:  0
  • Joined:  04/12/2013
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

ik heb beide aangezet, ook de taal. maar waar kan ik de fout zien dan. en die . is gewoon einde zin, niet in url:-)

Link to comment
Share on other sites


  • Content Count:  949
  • Reputation:   113
  • Achievement Points:  0
  • Days Won:  0
  • Joined:  10/12/2008
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  27

ik heb beide aangezet, ook de taal. maar waar kan ik de fout zien dan. en die . is gewoon einde zin, niet in url:-)

Normaal hoort de fout weer te worden gegeven op de bewuste pagina (mits die er is), mogelijk pakt die bijvoorbeeld een lege template waardoor die gewoon geen fout meldingen laat zien maar een witte pagina.

Op dit moment heb ik stage en niet de mogelijkheid om er verder naar te kijken. Waneer ik vrij ben zal ik er even uitgebreidt naar kijken en mogelijke oplossing vertellen waneer ik deze kan vinden. Kom hier in iedergeval nog op terug ;)

Edited by marcelvn
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Geplaatst 2 uur geleden

Vergeten jullie alsjeblieft de VPN verbinding niet? Je internet provider zoals Ziggo of KPN kan door gebruik van de VPN niet zien wat er gebeurd op je internet verbinding en ben je volledig anoniem voor iedereen. Een vereiste tegenwoordig.... We een uitgebreide handleiding geschreven met informatie. :goed:

Deze vindt je hier:   https://www.duken.nl/forums/handleidingen/downloaden/vpn-verbinding-en-anoniem-downloaden-r35/  


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share


×
×
  • Create New...