Jump to content
Sign in to follow this  
Fant

ftdworld alternatief - ftdworld offline / stoptRecommended Posts

Hoi iedereen,

Zoals te lezen is op de website van ftdworld en tweakers blijkt dat de medewerkers met de site stoppen. De oorzaak is niet bekend maar ze gaan zoals te lezen wel door onder http://www.dutplanet.net/ .

Eigenlijk zoek ik nog meer alternatieven voor ftdworld. Ik maakte er namelijk veel gebruik van. Zijn er meer sites als ftdworld die een zelfde soort interface hebben? Of heeft iemand een goed ftdworld alternatief ?

Bedankt!

Wellicht kunnen we samen en lijstje opstellen?

Groetjes

oud-ftdworld fan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zelf gebruik ik nog http://www.NZBserver.com . Die vind ik erg mooi en duidelijk. Account aanmaken kan via een tructje : http://www.duken.nl/forums/index.php/topic/30514-spotplanet-offline-alternatief/page__st__60#entry297866

Vergelijkbaar is http://www.nzbgalaxy.com/

Maar hier en hier zijn ook nog veel sites te vinden.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik gebruik Spotgrit. Dat is wel een goeie, of NZBee. (even Googlen)

Share this post


Link to post
Share on other sites

FTDWorld gebruikte gewoon de spotnet spots (spots waarvan de inhoud van de spot op usenet staat), spotnet/spotlite kan je ook gebruiken. Ik gebruik spotlite en die werkt heel fijn.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Persoonlijk had ik altijd een hekel aal FTDworld, al lag dat vooral aan mn verleden bij Spotplanet. Anyway, ik ben direct na het sluiten van Spotplanet overgestapt op NZBEE. De versie die nu loopt is meer dan werkbaar, maar er is daar een zeer veelbelovende versie in de maak, dus als ik jou was zou ik het alternatief wel weten ;p.

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Spotplanet.org... die was het beste. Zo jammer dat die eruit ging door Brein. Genoten van die periode.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb er ook zeker van genoten, ik heb veel gezocht nadien naar een project waar ik net zo graag mee bezig kon, maar dat heb ik nog steeds niet gevonden...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 • Similar Content

  • By try_it20
   Is het nzb forum iceworld.online offline?
   I get a https-error, en continuing to the site brings me to a default landing-page of Plesk-server. Hope it will get back online again.
  • By Kicr
   Hey!
   Hebben meerdere hier last van? De applicatie kan geen verbinding meer maken met de server en de site krijgt een Error 523.
   Niet heel standaard voor een site die 'offline' gaat, dus het lijken gewoon data-center issues te zijn (bij de host).
   Maar toch, deze dagen kijk je nergens meer vanop als ineens iets offline gaat.
   Iemand meer info?
  • By 4december
   Is nzbchronicle off line? Ik kan sinds 18 januari 2019 niet meer inloggen 
  • By mopje
   extreemtorrents offline
   http://www.extremetorrents.org/index.htm
    
   te hopen dat ze terug komen
    
 • Hebben wij jou kunnen helpen? Help ons ook met een donatie naar wens. Met jouw donatie kunnen we verbeteringen doorvoeren op de website voor de bezoekers en leden. Bedankt! :roos:

  Donatie via Tikkie

  donatie.png


 • Latest news

 • Nu op het forum

  • EliteNZB weer uit de lucht? Gesloten, opgedoekt of onderhoud? Iemand enig idee?  
  • Naast het verwijderen van zoveel mogelijk van hun geüploade torrents, kwamen de drie afzonderlijke uploaders (en twee andere teamleden) overeen BREIN elk 15.000 euro te betalen als onderdeel van een schikking. De 42-jarige man uit Zuid-Holland waar het nu in deze zaak om gaat had nog geen enkele aflossing gedaan in tegenstelling tot de anderen en moet nu vanaf Oktober van dit jaar maandelijks 100 Euro gaan betalen. Uit het rechtbankverslag moet het gaan om het uploaden van duizenden titels waaronder The Revenant met Leonardo DiCaprio en Nederlandse titels als Gooische Vrouwen 2, het nieuwe muziekalbum van Anouk Queen for A Day alsmede TV-series zoals The Walking Dead. Engelstalige films werden door de groep voorzien van ongeautoriseerde Nederlandse ondertitels vervaardigd door anderen uit de releasescene om de producten geschikt te maken voor de illegale Nederlandse markt. Sommige van de torrents voor die titels werden meer dan 470,000 keer gedownload
  • De top 10 meest gedownloade films van de periode 24 juni tot 30 juni. Deze week staat de film ‘Dumbo’ bovenaan, gevolgd door ‘Brightburn’ en ‘Escape Plan: The Extractors’ maakt de top drie weer compleet. Week 26 zijn er drie nieuwkomers in ons overzicht ten opzichte van vorige week. Dumbo is voor de tweede keer de meest gedownloade film. Alle films in de lijst zijn Web-DL Webrip HDRip BDrip of DVDrip tenzij anders vermeld. Op deze pagina vindt u alle uitleg over de type releases die uitgebracht worden. Het bekijken van films kan via op verschillende manieren, bekijk daarvoor de sectie Downloaden onder handleidingen. Vergeet je VPN verbinding niet bij het downloaden of streamen van films en series. Plaats Vorige wk. Film IMDb / Trailer   1 (1) Dumbo 6.5 / trailer 2 (…) Brightburn (Subbed HDRip) 6.4 / trailer 3 (…) Escape Plan: The Extractors 4.5 / trailer 4 (3) Captain Marvel 7.1 / trailer 5 (…) Toy Story 4 (HDCam) 8.5 / trailer 6 (2) Pokémon Detective Pikachu 6.9 / trailer 7 (5) Us (Subbed HDRip) 7.2 / trailer 8 (7) Avengers: Endgame (HDCam) 9.1 / trailer 9 (10) Glass 6.9 / trailer 10 (6) Murder Mystery 6.1 / trailer Het topic van de meest gedownloade film vinden we hier: De trailer van de meest gedownloade film:   Toon volledig nieuwsbericht
 • ThreadStarter: Movies: Recently Created

  Five Feet Apart

  • Romantiek
  • Drama

  Long Shot

  • Komedie
  • Romantiek

  De Libi

  • Komedie

  Dark Phoenix

  • Sciencefiction
  • Actie

×
×
 • Create New...