Jump to content

Nieuwjaarsactie: PIA VPN voor slechts €1,79 per maand & 3 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 3 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:

 • Sign Up


Mediaspeler voor afspelen van VIDEO_TS met onderandere WiFi gezochtRecommended Posts

Hallo,

Mijn vraag hier omdat ik bij alle tot nu toe bezochte computer winkels geen

zeker antwoord krijg, de meeste winkels verkopen zooi zonder dat ze weten

wat ze eigenlijk verkopen..... Tot nu toe 2 players gekocht (1 koreaan) en

een LG van rond de €115,= euro, die beide niet dat doen wat ik wil.

Deze heb ik weer terug kunnen brengen.

al zeker 6 jaar ben ik in het bezit van een Hyundai M-Box 3250. Deze M-Box

speelt ALLE formaten die er in omloop zijn. Het mooie aan deze MMedia player

is dat wanneer hij een VIDEO_TS map tegen komt hij vraagt : Wat wilt u doen

(openen of afspelen), indien ik afspelen kies hoef ik dus niet de juiste .ifo of .vob

bestanden te zoeken, alles gaat automatisch.

Deze speler was "toen" niet goedkoop en heeft geen WiFi, nu 6 jaar later zoek ik

een 2de mediaplayer die dus ook "weet" wat er met een VIDEO_TS map moet gebeuren.

Alleen voor een schappelijke prijs (rond de 100 euro)

Wie weet zo´n player te vinden ?

Wat ik op de player nodig heb :

1) Herkennen VIDEO_TS map

2) WiFi

3) LAN

4) HDMI out

5) Audio jack

6) Youtube

Edited by Duken
Link to comment
Share on other sites

is het een optie om de mappen waarin je VIDEO_TS map zit om te zetten naar .iso? In feite creëer je dan een virtuele DVD welke door de meeste mediaspelers gewoon kunnen worden afgespeeld net zoals je een fysieke DVD zou afspelen. Dit omzetten kan je doen met een kleine app en gaat nog eens zeer snel, er moet niets worden "geconverteerd", enkel gekopiëerd naar een virtuele schijf. Dit neemt +/- 5 minuten in beslag per DVD.

Mocht het zijn dat je dit wil doen en er meer info over wil, moet je maar even PM sturen.

Link to comment
Share on other sites

 • 4 years later...

ik heb hetzelfde probleem met een medioen mediaspeler .Die speelde elk formaat af maar de afstandsbediening ging stuk .

ik kocht een mxq pro mediaspeler maar deze herkend geen video ts , geen acvhd, geen iso formaten en denk nog een paar .

beste oplossing tot nu toe is het niet te lezen bestand van de mediaspeler om zetten naar een wel te herkennen bestand .

enige probleem het vergt redelijk wat tijd om te converteren en soms herkend het programma de nl subs niet .

ik converteer met vivavi video .

ik weet dus ook niet welke speler (vob ,iso ,acvhd enz ) kan afspelen .

converteren is dus de voorlopige oplossing . 

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest Drifter

Ik ben geen expert op het gebied van Media Players, maar er is vast een ander lid die daar wel advies over kan geven.

Ik heb wel een speler gevonden die een zee aan afspeel mogelijkheden heeft en dat is Fantec, met onderstaande mogelijkheden:

Supported Video Formats AVI, MKV, XviD, FLV, F4V, MOV, MPG, MPEG, MP4, DAT, VOB, AVCHD, AVS, 3GP, WebM, OGM, TP, TRP, ISO (Bluray & DVD), AVCHD, MTS, TS, M2TS, ASF, DVD & Blu-ray menu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Latest news

 • Willekeurig topic

 • Nu op het forum

  • Deze applicatie zit vol goede reviews: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.video.downloader.snapx Van de site: Download GRATIS TikTok-video's (Musically) zonder logo. SnapTik.App is een van de beste TikTok-downloaders die online beschikbaar is om TikTok-video's zonder watermerk te downloaden. U hoeft geen software op uw computer of mobiele telefoon te installeren, u hebt alleen een TikTok-videolink nodig en alle verwerking gebeurt aan onze kant, zodat u slechts één klik verwijderd bent van het downloaden van video's naar uw apparaten. Belangrijkste kenmerken Geen watermerk voor betere kwaliteit, wat de meeste tools niet kunnen. Download TikTok-video's, muziekvideo's op elk gewenst apparaat: mobiel, pc of tablet. TikTok staat gebruikers alleen toe om video's te downloaden op basis van de toepassing en gedownloade video's bevatten het watermerk. Downloaden door uw browsers te gebruiken: we willen het u eenvoudig houden. U hoeft geen software te downloaden of te installeren. Ook hiervoor maken wij een aanvraag, maar u kunt deze alleen installeren wanneer u maar wilt. Het is altijd gratis. We plaatsen slechts enkele advertenties die het onderhoud van onze services en verdere ontwikkeling ondersteunen. Ondersteuning voor conversie in .mp3-, .mp4-indeling voor alle apparaten (PC, Mac, Android, iOS) Hoe TikTok-video's downloaden verwijder logo? Open de TikTok-applicatie op je telefoon. Kies de video die je wilt downloaden. Klik op de knop Delen rechtsonder. Klik op de knop Link kopiëren. Downloaden door uw browsers te gebruiken: we willen het u eenvoudig houden. U hoeft geen software te downloaden of te installeren. Ook hiervoor maken wij een aanvraag, maar u kunt deze alleen installeren wanneer u maar wilt. Ga terug naar SnapTik.App (Tiktok downloader) en plak uw downloadlink in het veld hierboven en klik vervolgens op de knop Download. Wacht tot onze server zijn werk doet en sla de video vervolgens op uw apparaat op. Hoe krijg ik de TikTok video download link? Open je TikTok-applicatie Kies de TikTok-video die je wilt downloaden Klik op Share en zoek bij de Share -opties de knop Copy Link Uw download-URL staat klaar op het klembord. Het kan ook via deze website: https://ssstik.io/en Vanuit daar kan je ze ook downloaden. Alleen via de App tiktok zelf kan het niet. Dan heb je altijd het logo in de videos's. Dus even linkje kopieeren en plakken in de andere app of website. Klaar is kees
  • Daar heb je ook een goed punt. ik zal nog even bij ze langs gaan. Die kruisboog ziet er briljant uit, maar een knuppel zal wat beter helpen. Ik schiet natuurlijk mis en het herladen gaat niet zo bijzonder snel 🙂 Hehehe.  Een roofoverval gelukkig nooit meegemaakt, maar ben me nu wel echt bewust van het opslot draaien van alle deuren en schuur. Normaal was ik wat makkelijk en liet ik veel open. Toch je spoiler gelezen.. trok het niet om het niet te lezen 🤗 Ik wil hem ook zien!  
  • Dat is vervelend, maar ze zijn niet te lui om je te helpen, dit lijkt juist positief, @Duken Als ze je vragen op het bureau langs te komen, nemen ze het serieus. Een internet aangifte is een formaliteit, handig voor de verzekering. Als ze je echt willen spreken, dan zijn ze geïnteresseerd, wat positief is als je wilt dat die hark wordt gepakt. Irritant dat ze niet even bij je thuis langskomen, dat zou mij een stuk prettiger lijken, maar dit is ook niet slecht. Het gaat erom dat ze die lijp pakken, zodat hij volgende week niet weer voor de deur staat. Het is zeer goed mogelijk dat je op het bureau te horen krijgt dat ze er geen zaak van willen maken. In dat geval zou ik de video met het hele verhaal verspreiden op Feestboek. Voor enkele tientjes gericht (lokaal) adverteren.  Ik maakte een grapje over een kruisboog, maar het is serieus een optie. Dat is trouwens wat een simpele pistool kruisboog kost, enkele tientjes. Was eigenlijk een grapje, maar je mag volgens de Nederlandse wet een kruisboog in huis hebben. En, gebruiken, mits een indringer ook gewapend is en een gevaar vormt. Ik heb een honkbalknuppel achter de voordeur staan, dat is voor mij genoeg. In het verre verleden ben ik getuige geweest van een roofoverval, ik vind het sindsdien prettig om in elk geval iets in huis te hebben. Camera's zijn fantastisch, maar alleen preventief (afschrikwekkend als ze zichtbaar zijn) of praktisch als het schip al is gezonken, dan heb je achteraf ook beelden. Fans van The Mandolorian zullen de laatste aflevering van The Book of Bobba Fett zeker niet slecht vinden. Spoiler Alert! De hele aflevering ging over Mando, die aan het einde van de aflevering aangaf dat hij gratis voor Bobba Fett zou gaan werken. Erg leuke aflevering, ik wist dat ze elkaars pad weer zouden kruisen, maar dat hij zo'n grote entree zou krijgen had ik niet verwacht. Een fijne dag allemaal!
 • Recente prestatie

  • oinotna earned a badge
   Week One Done
 • Recente actieve topics

 • Popular Contributors

 • Willekeurige films

×
×
 • Create New...