Spring naar bijdragen
Willemw

Windows.old na Windows 10 installatie - Verwijderen?Recommended Posts

Ik heb gisteren mijn Windows 7 geupgrade naar Windows 10. Alles verliep naar goed en ook Spotnet werkt goed op Windows 10.

Helaas bleek ik te weinig ruimte te hebben op mijn C schijf om te downloaden en ik zie nu een Windows.old map staan op mijn C schijf.

In de Windows.old map staan allemaal bestanden welke niet weg mogen. Programfiles, users, windows etc. Waarom staat deze map na de upgrade op naar WIndows 10 op mijn C schijf en mag ik hem opschonen of verplaatsen?

WindowsOld_thumb.jpg

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Bedankt voor de hulp mensen van Duken.nl. Wat een goede hulp weer.

Ik wacht de aankomende week nog af om te zien of ik nog problemen tegenkom. Zoniet dan verwijder ik de folder. :goed:

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Advertorial - Geplaatst 21 uur geleden

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Het is makkelijk, na het aanmelden is er geen reclame meer zichtbaar.

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden


 • Vergelijkbare bijdragen

  • Door Meh Meh
   Hallo,
   Er is al een lang topic over Firewalls, anti virus e.d. Toch maak ik er een nieuwe voor aan, mijn vraag is wat specifieker.

   Binnenkort heb ik een nieuwe game PC. Ik wil daar het beste antivirus programma opzetten voor Windows 10, eventueel met een extra firewall.
   Geld is geen probleem, als het maar goed is, niet opdringerig en mijn systeem niet zo vertraagd als Norton dat ooit deed. 
   Het is voor particulier gebruik, voor maximaal 2 Windows computers (desktop en een slaptop), 1 is eigenlijk al genoeg.
   Eventueel, hoeft niet, met bescherming voor Android. (mijn smartphone)

   Groeten,
   Meh Meh
  • Gast Jeffrey van der Beek
   Door Gast Jeffrey van der Beek
   Hoi iedereen,
   Na een update van Windows 10 moet ik elke keer een wachtwoord invullen als ik de computer aanzet.
   Ik wil er geen wachtwoord op de computer. Hij moet na het aanzetten automatisch aanmelden. Dan kan ik koffie pakken en bij terugkomst gelijk werken. 
   Hoe kan ik dit doen?
   Bedankt
  • Gast Bijtje
   Door Gast Bijtje
   Mijn Windows 10 computer is steeds trager aan het worden. Ik heb hem geupgrade vanaf Windows 8. Mijn collega vertelde dat je met ccleaner de PC weer snel kan maken en kan opschonen. Wat is jullie ervaring met ccleaner samen met Windows 10 en welke website gebruik je om ccleaner te downloaden? Ik kan er geen officiële website over vinden. Vind dat een beetje raar dat er geen echte ccleaner website over bestaat  straks heb ik geen ccleaner maar cctroeper
  • Door Trizomu
   Ik heb nu reeds een paar dagen deze update draaien, en ik moet toegeven het lijkt me wel iets vlotter te draaien dan voorheen, al is die niet via de updates gekomen maar heb ik deze zelf binnen gehaald. Zoals zovele die niet konden wachten, en nee ik zit niet in een insiderskring.
   Maar wat vandaag gebeurde kon/kan voor enige verwarring zorgen, al is het snel opgelost, en blijkbaar is het ook een iets dat reeds langere tijd bestaat. Er was en update voor verschillende app's via de Windows store, nu heb ik niet onmiddellijk kunnen achterhalen welke app. update voor de foutmelding zorgde. Plots sloot de store zichzelf en gaf een foutmelding, met name  Code: 0x8000FFFF
   CV: Sq0xRVOegUiHCtVa en een bericht op de pagina (store) later opnieuw te proberen te openen of opnieuw te laden.
   Waarom zouden we dan ook niet gebruik maken van het net om te achterhalen wat de juiste betekenis is/was van Code: 0x8000FFFF, de andere code kan bij iedereen verschillend zijn. De oplossing die bij mij werkte/gewerkt heeft is deze maal niet afkomstig van MS zelf maar van pchulplijn.nl
   Wanneer Windows Store wordt geopend, verschijnt er een wit scherm met daarin in grote letters "Probeer het opnieuw. Pagina kan niet worden geladen. De foutcode is 0x8000FFFF". Als eerste zal een algemeen netwerk of internet probleem moeten worden uitgesloten. De internetverbinding kan eenvoudig worden gecontroleerd door een website te bezoeken met bijvoorbeeld nieuwsartikelen. Is daar geen probleem mee, dan is er wat anders aan de hand. Een veel voorkomende oorzaak zijn bepaalde beveiligingsinstellingen. Lees hier hoe je met een paar handelingen weer toegang kunt krijgen.
   0x8000FFFF: Windows Store werkt niet meer

   Stap 1: 
   Open Internet Opties via het configuratiescherm.

   Stap 2:
   Klik op het tabblad "geavanceerd". Zoek onder al deze instellingen naar de onderdelen "TLS gebruiken".
   Deze dienen geactiveerd te zijn. Mogelijk zijn deze uitgevinkt zoals hieronder te zien is. Vink ze alle drie weer aan of druk op "geavanceerde instellingen herstellen"
   Druk hierna op "toepassen" en daarna op "OK"


   Bovengenoemde oplossing is mogelijk slechts één van meerdere oorzaken. Mocht je hulp nodig hebben om Windows Store weer te kunnen gebruiken.
   Bron: pchulplijn.nl
   PS: Na dit gedaan te hebben dient men de pc opnieuw op te starten (herstarten) en zou men terug moeten de store kunnen opstarten.

×