Jump to content

Ziggo / Spotnet / Grabit / Eweka traag & 502 authentication failedRecommended Posts

Goedemiddag, ik ervaar problemen met m'n snelheid, ik krijg constant de meldingen fout 502 authentication failed, ik blijf maar aan het rommelen met het aantal verbindingen instellen.

Info:

Abonnement ziggo: Alles in 1 plus, snelheid 120 mb in combinatie met Eweka maximale abonnement 100 mb + 20 mb snelheid erbij (ivm Ziggo abonnee)

Desktop PC: i7 / 4790 / 64bits / windows 10

Grabit: 1.7.3 met Eweka abonnement ingesteld op 4 connecties maximaal

Spotnet: 2.0.0.135 ingesteld op 4 verbindingen maximaal

Speedtest van Ziggo geeft aan: 122.32 Mbps

Ookla speedtest geeft aan: 122.01 Mbps

Mijn Eweka abonnement geeft aan dat je op 8 connecties kan instellen , wat is nou de juiste instelling van al die programma's, want ik kan zowel grabit als spotnet maar op 4 connecties maximaal zetten ?

Alvast heel veel dank voor jullie reactie

Link to post
Share on other sites

 • Replies 5
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Als eerst, wat een prima uitleg en voldoende informatie om je probleem op te lossen essox. Spotnet maakt in het programma gebruik van SABnzbd om te downloaden en daarnaast heb je ook nog Grabit geinst

Ik ben het niet helemaal eens met jou Duken. Bij mijn weten maakt Spotnet tegenwoordig gebruik van NZBGet en niet meer van SABnzbd+ (dat maakt niet zoveel uit). Echter de foutmelding 502 authenticatii

Ik ben het niet helemaal eens met jou Duken.

Bij mijn weten maakt Spotnet tegenwoordig gebruik van NZBGet en niet meer van SABnzbd+ (dat maakt niet zoveel uit). Echter de foutmelding 502 authenticatiion failed heeft niets te maken met het gebruik van twee verschillende programma's. De foutmelding geeft namelijk aan dat de gegevens niet kloppen. Als essox te veel verbindingen heeft ingesteld, dan zal hij een andere foutmelding namelijk ontvangen.

Mijn advies is dan ook om de laatste versie van Spotnet 2.0.0.159 te downloaden van https://www.spotnet.tk/ en deze dan ook gewoon te gebruiken voor het downloaden. Spotnet 2 is een prima programma om te gebruiken.

PS: SSL is in Nederland eigenlijk helemaal niet nodig, het vertraagd in enkele gevallen gewoon de snelheid.

 • Like 1
Link to post
Share on other sites

Ja en nee, spotnet 1.8 is gewoon nog sabnzbd en spotnet 2.0 idd nzbget. Ik begrijp uit de vraag dat het om 1.8 gaat.

Goed dat je aangeeft dat het om een verkeerd account gaat / verkeerde gegevens.

Overigens ben ik voor het activeren van SSL. Beter het zekere voor het onzekere. Verkeer man met SSL niet meer worden uitgelezen. ;)

Verstuurd vanaf mijn Nexus 5 met Tapatalk

Link to post
Share on other sites

AAA kak.... Lees net dat het om spotnet 2.0 gaat..... Excuusjes :)

Verstuurd vanaf mijn Nexus 5 met Tapatalk

Link to post
Share on other sites

Overigens ben ik voor het activeren van SSL. Beter het zekere voor het onzekere. Verkeer man met SSL niet meer worden uitgelezen

Dan zou jou internetprovider moeten meekijken op jou netwerkverbinding. Maar dan praat je over een punt wat betreft privacy en ze hebben daar de mensen gewoon weg niet voor (als ze alles willen monitoren en direct willen controleren, filters hebben weinig zin als namen zo gecodeerd zijn). Verder is het IP adres niet zichtbaar voor andere gebruikers wanneer je download via nieuwsgroepen, dit is bij torrents wel het geval! De kans om gepakt te worden is dus nihil via de nieuwsgroepen.

Link to post
Share on other sites

Advertorial - Geplaatst 21 uur geleden

Vergeten jullie de VPN verbinding niet? Je internet provider zoals Ziggo of KPN kan door gebruik van de VPN niet zien wat er gebeurd op je internet verbinding en ben je volledig anoniem. Een vereiste tegenwoordig.... Gelukkig hebben we een uitgebreide handleiding geschreven met informatie. :goed:

Deze vindt je hier:   https://www.duken.nl/forums/handleidingen/handige-tips/vpn-verbinding-en-anoniem-downloaden-r35/  


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Similar Content

  • By JStar334
   Hallo iedereen,
   weet iemand hoe je series/shows van Ziggo GO kunt downloaden/rippen? Ik heb al een hele boel chrome video download extensies gebruikt, maar die blijken allemaal niet te werken. Het lukte me zelfs niet eens om ze te kunnen rippen met invidownloader. Dus weet iemand hoe je Ziggo GO wel kan downloaden/rippen?
   Groeten Justin
  • By PeaceFreak
   Hallo Allemaal,
   Ik heb sinds kort een block account voor usenet, aangezien ik nog maar sporadisch van usenet gebruik maak.
   Maar hoe kan ik het beste mijn spotnet updaten zonder doorlopend usenet account?
   Ik weet dat ik mijn block account kan gebruiken, maar dan gaat er een x aantal mb af voor het updaten van spotnet.
   Is dat aantal mb's veel per spotnet update, of is er een kleine gratis usenet-dienst zodat ik dat kan gebruiken voor de update van de post van spotnet???
   Ik hoop dat jullie mij even uit de brand kunnen helpen.
   Alvast heel hartelijk dank.
   -- PeaceFreak
  • By William
   De rechter heeft bepaald dat Ziggo en KPN toegang tot The Pirate Bay niet mogen faciliteren. Dit geldt ook voor toegang via mirrors en proxies. 
   De rechter floot bij de huidige uitspraak een oordeel van het Gerechtshof Amsterdam terug. In dit vonnis stond dat Ziggo en KPN – inclusief dochterbedrijf XS4All – directe toegang tot The Pirate Bay moesten blokkeren, maar dat deze blokkade niet geldt voor mirrors en proxies. Als gevolg van deze uitspraak besloten Ziggo en KPN enkele maanden geleden te stoppen met de blokkade van deze mirrors en proxies. Door de huidige uitspraak van de rechter moeten beide internetaanbieders de eerder teruggedraaide blokkades weer herstellen.
   BREIN
   Auteursrechtenwaakhond Stichting BREIN besloot om Ziggo en KPN in een nieuwe procedure weer voor de rechter te dagen nadat het de blokkade op toegang van The Pirate Bay via mirrors en proxies had opgeheven. The Pirate Bay stond vroeger vooral bekend als broeinest van het toegang verlenen tot internetlinks waar auteursrechtelijk beschermd content zoals films, series, muziek, software en boeken illegaal gedownload kon worden.
   VPN
   Met een VPN verbinding behoud je natuurlijk wel gewoon toegang tot de website van the piratebay.
    
  • By Duken
   Ziggo en XS4ALL hebben tientallen Pirate Bay-proxy's en mirrors gedeblokkeerd. Hoewel de bedrijven de thepiratebay.org zelf moeten blokkeren, vervangt het laatste gerechtelijk bevel het bevel dat betrekking had op de proxy's van de site. De BREIN typeert de beweging van de providers als "ronduit dom".
   The Pirate Bay is geblokkeerd in tientallen landen over de hele wereld. In de meeste gevallen wordt ISP's veroordeeld om actie te ondernemen na een relatief korte gerechtelijke procedure.
   In de weken na de uitspraak van de rechtbank begonnen de ISP's met het deblokkeren van tientallen Pirate Bay-proxydomeinen. Dat blijkt ook uit de blokkeerpagina (https://www.xs4all.nl/geblokkeerd/) van XS4ALL , die laat zien dat alleen thepiratebay.org ontoegankelijk blijft.

   De ISP's hebben volledig het recht om deze domeinen te deblokkeren. De doorlopende machtiging vermeldt immers geen volmachten.
   Dit betekent echter ook dat ze binnenkort weer voor de rechtbank zullen verschijnen. BREIN heeft zelfs al actie ondernomen om Pirate Bay-proxy's en mirrors te blokkeren door een nieuwe procedure te starten.

 • Who was online  3 Users were Online in the last 2 hours


×
×
 • Create New...