• ×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

    Only 75 emoticons maximum are allowed.

  ×   Jouw link is automatisch embedded.   Toon als een normale link

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor


 • Vergelijkbare bijdragen

  • Gast Bijtje
   Door Gast Bijtje
   Mijn Windows 10 computer is steeds trager aan het worden. Ik heb hem geupgrade vanaf Windows 8. Mijn collega vertelde dat je met ccleaner de PC weer snel kan maken en kan opschonen. Wat is jullie ervaring met ccleaner samen met Windows 10 en welke website gebruik je om ccleaner te downloaden? Ik kan er geen officiële website over vinden. Vind dat een beetje raar dat er geen echte ccleaner website over bestaat  straks heb ik geen ccleaner maar cctroeper
  • Door Trizomu
   Ik heb nu reeds een paar dagen deze update draaien, en ik moet toegeven het lijkt me wel iets vlotter te draaien dan voorheen, al is die niet via de updates gekomen maar heb ik deze zelf binnen gehaald. Zoals zovele die niet konden wachten, en nee ik zit niet in een insiderskring.
   Maar wat vandaag gebeurde kon/kan voor enige verwarring zorgen, al is het snel opgelost, en blijkbaar is het ook een iets dat reeds langere tijd bestaat. Er was en update voor verschillende app's via de Windows store, nu heb ik niet onmiddellijk kunnen achterhalen welke app. update voor de foutmelding zorgde. Plots sloot de store zichzelf en gaf een foutmelding, met name  Code: 0x8000FFFF
   CV: Sq0xRVOegUiHCtVa en een bericht op de pagina (store) later opnieuw te proberen te openen of opnieuw te laden.
   Waarom zouden we dan ook niet gebruik maken van het net om te achterhalen wat de juiste betekenis is/was van Code: 0x8000FFFF, de andere code kan bij iedereen verschillend zijn. De oplossing die bij mij werkte/gewerkt heeft is deze maal niet afkomstig van MS zelf maar van pchulplijn.nl
   Wanneer Windows Store wordt geopend, verschijnt er een wit scherm met daarin in grote letters "Probeer het opnieuw. Pagina kan niet worden geladen. De foutcode is 0x8000FFFF". Als eerste zal een algemeen netwerk of internet probleem moeten worden uitgesloten. De internetverbinding kan eenvoudig worden gecontroleerd door een website te bezoeken met bijvoorbeeld nieuwsartikelen. Is daar geen probleem mee, dan is er wat anders aan de hand. Een veel voorkomende oorzaak zijn bepaalde beveiligingsinstellingen. Lees hier hoe je met een paar handelingen weer toegang kunt krijgen.
   0x8000FFFF: Windows Store werkt niet meer

   Stap 1: 
   Open Internet Opties via het configuratiescherm.

   Stap 2:
   Klik op het tabblad "geavanceerd". Zoek onder al deze instellingen naar de onderdelen "TLS gebruiken".
   Deze dienen geactiveerd te zijn. Mogelijk zijn deze uitgevinkt zoals hieronder te zien is. Vink ze alle drie weer aan of druk op "geavanceerde instellingen herstellen"
   Druk hierna op "toepassen" en daarna op "OK"


   Bovengenoemde oplossing is mogelijk slechts één van meerdere oorzaken. Mocht je hulp nodig hebben om Windows Store weer te kunnen gebruiken.
   Bron: pchulplijn.nl
   PS: Na dit gedaan te hebben dient men de pc opnieuw op te starten (herstarten) en zou men terug moeten de store kunnen opstarten.
  • Door Barkie
   Hallo,
   Het is mogelijk om middels een omweg een gast account aan te maken voor Windows 10 Pro Engels.
   Maar is het ook mogelijk om ervoor te zorgen dat de hele account gereset word als de gast uitlogt?
   Zodat alle instellingen worden gereset en downloads, de geschiedenis, e.d. worden teruggezet naar de standaard instellingen.

   Ik zoek er al weken naar maar kom niet veel verder.

   Groeten,

   Barkie 
  • Door Trizomu
   Sinds een paar dagen is het mogelijk dat bij sommige mensen de mailcliënt van W10 zichzelf afsluit na een paar seconden, sommige zeggen dat dit zou kunnen gebeuren na een update van de drivers voor de video kaart. Tot gisteren (zaterdag 22 oktober 2016) had ik daar geen probleem mee en van daag plots wel. Hierbij moet ik wel de opmerking plaatsen dat niet iedereen dit probleem heeft, maar het kan gebeuren. Echter de oplossingen die geboden worden via het microschoftforum bieden geen oplossing (althans niet voor mij en de mensen die daar het probleem aandragen), die zijn te vinden op het volgende adres http://answers.microsoft.com/nl-nl/windows/forum/apps_windows_10-outlook_mail/windows-10-mail-app-sluit-zichzelf-af-na-5-sec/5ded8edc-f86a-4f7a-a9d1-af3877d6c265?auth=1 . het mooie van dit alles is dat er zelfs aangeraden wordt en ik citeer 
     en dit door iemand van Microsoft zelf! Leuk antwoord door MS die een alternatief programma aanraad of zegt van het office pakket te kopen om ongeveer dezelfde functie te hebben zoals met de mailcliënt van W10. Daarom heb ik dan maar de stoute schoenen aangetrokken en Thunderbird binnengehaald en geïnstalleerd, wel alles van e-mailadressen opnieuw moeten ingeven wat wel enigszins geen onoverkomelijkheid was omdat het knippen en plakken was , om tot mijn verbazing te merken dat ik zelf e-mails kon binnenhalen van een AOL adres wat ik niet kon met de mailcliënt van W10. 
   Dus kan ik niet anders dan iemand die ook dit probleem heeft over te stappen naar Thunderbird, men kan het bekomen via Thunderbird
   Thunderbird is een gratis e-mailtoepassing die men eenvoudig kan instellen en aanpassen – en het zit vol met handige functies!
 • Nu op het forum

  • Een fijne avond allemaal. En een fijne week alvast. Hoop werk de komende dagen, zal jullie dus niet teveel zien/lastigvallen. 
  • Niet te vinden met Google! 

   Ik heb geen enkel idee welke film het is. 
  • Ik heb enige tijd geleden zelfs van mijn advocaat geen duidelijk antwoord gekregen over het plaatsen van een link naar een torrent of de Popcorn Time website.
   Het mag, zolang er geen directe link naar een bestand word geplaatst dat copyrigh beschermd is. Het embeden van een video zoals dat kan met vodlocker is dus verboden.
   Er word immers direct gelinkt naar een film of serie die copyright beschermd is. Ik zou het zelf nooit op een website plaatsten, wie dat doet kan net zo goed gelijk vragen of Tim Kuik melk en suiker in zijn koffie wilt. Aan de andere kant, ik zie Nederlandse websites die volstaan met copyright beschermde films. Die hosten ze niet zelf, die staan al jaren en jaren op YouTube...