Jump to content

sims 3 en alle uitbreidingen
Recommended Posts

 • Replies 3
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Similar Content

  • By Astrid Brouwer
   haai haai!! ik heb een vraagje heb het spel gekraakt via een video, maar nu geeft tie de tekst aan op onderstaande foto, is dit normaal? of niet?

  • By Siebrand
   Hallo,
   Weet iemand de besturingsknoppen voor de sims 3.
   Zal je dankbaar zijn.
  • By ahsebbo
   Hallo!
   Ik ben Angela, En ik speel al jaren lang de sims. Ik heb hem al een paar keer gedownload. dan ben ik hem zat. en dan download ik hem een jaar later weer. Nu is dat dus het geval. Ik weet precies hoe ik hem moet downloaden en dan moet mounten via poweriso. Maar ik kom er niet uit! ik krijg elke keer een foutmelding. Het zou daarom ontzettend fijn zijn. als iemand met verstand van downloaden van de sims 3 me even met me mee zou willen kijken.
   Groetjes,
   Angela
  • By saskiat
   Hallo,
   ik heb dus weer zo'n spel gedownload(de sims 3 supernatural), geinstalleerd en gecrackt. maar als ik het probeer op te starten, krijg ik een ladend zwart scherm. vervolgens komt er dan een pop-up die zegt:
   inistalisatie van service is mislukt (0x065d0274)
   en dan sluit hij af. ik heb al een aantal dingen geprobeerd die niet werkten(opnieuw installeren, thumbnails verwijderen, uitvoeren als administrator..) maar ik weet niet meer wat ik moet doen
   heeft iemand nog ideen?

 • Who was online  11 Users were Online in the last 2 hours


 • Latest news

 • Nu op het forum

  • Ja dat vond ik ook een drama aan Plesk. ISO bestanden kon je niet makkelijk afspelen. Kodi is daar veel gebruiksvriendelijker in. Je zoekt dus een NAS welke ook kan werken met Kodi? Dan zou je de opties van @Monkie het eerst moeten proberen, die zijn het makkelijkste.  Ik heb zelf een SMB share (gedeelde map) open op het netwerk en via Android TV is deze benaderbaar. Daar staat kodi op welke de mappen kan scannen. Is erg makkelijk, je kunt daar ook zo een android TV kastje voor kopen.
  • Hier werken de websites ook allebei prima. Alleen nzbserver.com vind ik persoonlijk een drama geworden met de fullscreen VPN Nederland melding welke om de paar kliks weer opkomt.
  • Op deze pagina staat een uitleg wat je in dit geval moet doen. Als u te vaak de verkeerde toegangscode invoert, verschijnt er een bericht waarin wordt gemeld dat uw iPad is geblokkeerd. Als u de toegangscode bent vergeten, moet u de iPad wissen. Hierdoor worden uw gegevens en instellingen verwijderd, inclusief de toegangscode. Als u een reservekopie van uw iPad hebt gemaakt, kunt u uw gegevens en instellingen terugzetten nadat uw iPad is hersteld. Als u geen reservekopie van uw iPad hebt gemaakt voordat u de toegangscode bent vergeten, gaan de gegevens op uw iPad verloren. Volg de onderstaande stappen om een toegangscode te verwijderen. U hebt een computer nodig om deze stappen uit te voeren. Als u geen computer hebt, kunt u er een lenen van een vriend of naar een Apple Store of erkende Apple serviceprovider gaan. De toegangscode van een iPad met Face ID verwijderen  Zorg dat de iPad niet is aangesloten op uw computer. Houd de bovenste knop en een van de twee volumeknoppen ingedrukt tot de schuifknop 'Zet uit' verschijnt. Versleep de schuifknop om de iPad uit te schakelen. Verbind de iPad vervolgens met een computer terwijl u de bovenste knop ingedrukt houdt. Houd vervolgens de bovenste knop ingedrukt totdat u het scherm van de herstelmodus ziet. Als u een reservekopie van uw iPad hebt gemaakt, herstelt u uw gegevens en instellingen nadat u de toegangscode hebt verwijderd. De toegangscode van een iPad met thuisknop verwijderen Zorg dat de iPad niet is aangesloten op uw computer. Houd de bovenste knop ingedrukt tot de schuifknop 'Zet uit' verschijnt. Versleep de schuifknop om de iPad uit te schakelen. Verbind de iPad vervolgens met een computer terwijl u de thuisknop ingedrukt houdt. Houd vervolgens de thuisknop ingedrukt totdat u het scherm van de herstelmodus ziet. Als u een reservekopie van uw iPad hebt gemaakt, herstelt u uw gegevens en instellingen nadat u de toegangscode hebt verwijderd. Een iPad herstellen  Ga naar de iPad op uw computer. Kies 'Herstel' wanneer u de optie krijgt om te herstellen of bij te werken. De software voor de iPad wordt gedownload in de Finder of in iTunes. Als dit langer dan 15 minuten duurt, wordt de herstelmodus op de iPad afgesloten en moet u de bovenstaande stappen voor het verwijderen van de toegangscode herhalen. Wacht tot het proces is voltooid. Vervolgens configureert u uw iPad, waarna u deze weer kunt gebruiken.
 • Recente actieve topics

 • Popular Contributors

 • Latest content

×
×
 • Create New...