Spring naar bijdragen

  • Game of Thrones S07E01 is meer dan 90 miljoen keer gedownload

     Delen


    Maar liefst 16,1 miljoen mensen in de VS (in het VK 2,83 miljoen) keken afgelopen zondag legaal naar de eerste aflevering van seizoen 7 van Game of Thrones (GoT). Een record voor HBO voor zowel TV (10,1 miljoen) als voor DVR en streaming-service (6 miljoen), volgens Variety. Nog nooit werd een aflevering van een HBO-serie zo vaak bekeken.

    Ook is er nog nooit zoveel getwitterd tijdens een uitzending van HBO: 2,4 miljoen tweets werden verzonden. Dusdanig veel mensen keken zondag naar GoT, dat het internetverkeer op Pornhub, een van de grootste pornosites, terugviel met 4,5%. Indrukwekkend, maar niets in vergelijking met het aantal illegale afnemers. De piraterij-watchers van MUSO stelden het aantal illegitieme afnames vast op 90 miljoen wereldwijd. Cijfers die volgens Torrentfreak als volgt zijn opgebouwd: 'Exactly 77,913,032 pirate views came from streaming portals, while public torrent traffic sits in second place with 8,356,382 downloads. Another 4,949,298 downloads are linked to direct download sites, while the remaining 523,109 come from private torrents.'

    Goed, in de top-5-landen van illegale downloaders van MUSO komt Nederland niet voor, maar we vermoeden vanwege het beperkte legale aanbod ook hier flink illegaal is gestreamd en 'getorrent'. HBO zegt de IP-adressen van illegale downloaders te monitoren en gaat illegale torrent-gebruikers waarschuwingen sturen. Iets om u zorgen over te maken? Vannacht staat S07E02 gewoon online.  :klappen:



    William1
     Delen


    Terugkoppeling

    Aanbevolen reactie

    • Oud-beheerder

    Hier 3x gestart met game of thrones. Heel lastig om in de serie te komen. En nu nog zijn de afleveringen soms lang, maar uiteindelijk is het het kijken waard geweest.

    Al is het niet naar mijn idee een super geweldige mega serie zoals door velen aangeprezen. ;)

    Link naar opmerking
    Deel via andere websites

    Dat is wat ik ervoer. Ik kon er gewoon niet inkomen en ben te ongeduldig. Als het niets lijkt, hoeft het van mij niet meer.
    Ik heb 1 aflevering geprobeerd. Misschien moet ik mezelf dringen om er minimaal 3 te kijken, dan snap ik de GOT mania.

    Link naar opmerking
    Deel via andere websites

    • Oud-beheerder

    Nou ik ben echt 3x opnieuw beginnen in de afgelopen jaren. Ik kwam er ook niet in, maar door al die verhalen van collega's en internet toch de laatste keer doorgezet. Daarna seizoen 1 afgekeken. Was goed maar om nou te zeggen beste serie ooit.....

    Maar ja nu wel seizoen 7 aan het kijken. En de laatste aflevering s7e2 vond ik dan weer erg sterk maar s7e1 was traag. 

    Link naar opmerking
    Deel via andere websites



    Doe je mee?

    Je kunt nu een bericht plaatsen en je later registeren. Als je al een account hebt, kun je je hier aanmelden.

    Gast
    Voeg een reactie toe...

    ×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Jouw link is automatisch embedded.   Toon als een normale link

    ×   Je vorige inhoud is hersteld.   Schoon editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Mededelingen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...