Spring naar bijdragen
skinny666

Android tablet Medion p9514 blijft in apx / slaapstand na updateRecommended Posts

Beste,

Mijn zoon heeft een tablet van Medion model p9514 , maar deze is helaas na een update in APX-mode ( of slaapstand ) terecht gekomen bestaat er een systeem om hem daaruit te halen.

Mvg,

 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Had je geprobeerd om de tablet te rooten met andere firmware? Of wat het een standaard update?

 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Die tablet draait Android 3.2. Ik neem aan dat je de tablet wou upgraden naar Android 4.0?

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Duidelijk. Ik denk dat je vanuit de fabrieksinstellingen moet gaan voor een rollback of daar vandaan de upgrade kan uitvoeren.
Dan moet je naar alle waarschijnlijkheid wel eerst Android downloaden en op de tablet zetten.

Als je de tablet aan een PC koppelt, heb je dan toegang tot het bestandssysteem?

 • Leuk 1

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Ik heb dit nog niet gedaan. Moet het binnenkort doen met een oudere android phone.
Waarschijnlijk kunnen andere mensen je hier beter helpen als je vastloopt.

 • Leuk 1

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Advertorial - Geplaatst 21 uur geleden

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Het is makkelijk, na het aanmelden is er geen reclame meer zichtbaar.

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

 • Vergelijkbare bijdragen

  • Door nolikomaaseik
   Ik ben in het bezit van een Samsung Galaxy Tab A tablet van 16 GB , deze is nieuw . Er staat dus nog niets op . Ik wil nu een film gaan downloaden om deze te kunnen bekijken in het vliegtuig tijdens onze reis naar Canada .  Wat of welke programma's heb ik nu nodig om deze film op mijn tablet te kunnen bekijken ?
  • Door guilpje
   Deze week heb ik mijn Samsung Galaxy J5 2016 geroot. Maar sinds enkele dagen krijg ik steeds op een willekeurig moment advertenties (kan zijn dat deze ook al kwamen voor de root). Heb al enkele dingen geprobeerd zoals; een Clean Master app installeren, apps verwijderen die ik sinds kort heb geïnstalleerd, Adblock Plus geïnstalleerd, iets aangepast in ontwikkellaarsopties.. Dit waren allemaal dingen die ik vond op het internet maar niets helpt. Een ander probleem dat ik opmerk, nadat ik mijn telefoon heb geroot, is dat mijn filmpjes op YouTube niet meer willen afspelen op 720p, het maximum dat er staat is 480p terwijl vroeger zeker 720p beschikbaar was.
    
   UPDATE: ik denk dat ik de boosdoener heb gevonden wat de ads betreft, heb via een app alles kunnen verwijderen (hoop ik) van de desbetreffende app. Voorlopig nog geen ads gehad.
  • Door nolikomaaseik
   In de app BSPlayer stonden er bestanden ( films ) die ik niet kon verwijderen . Als gevolg daar van heb ik de app dan maar volledig verwijderd via de instellingen van mijn tablet . Daarna heb ik in Play Store van Google deze app opnieuw geïnstalleerd en tot mijn grote verbazing staan die zelfde bestanden ( films ) wederom in de bibliotheek van BSPlayer !!!
    
  • Door Draakie
   Deze week kwam Androidplanet met het nieuws dat Popcorn Time, de immens populaire app die je (illegaal) films en series laat kijken, een volledig nieuwe Android-app krijgt in juni. Als je dan toch de wet gaat overtreden, wel altijd downloaden via de officiële site!
   Versie 3.0 voldoet straks aan de nieuwe richtlijnen van Android qua services, permissies en design. De app zou ook sneller worden en je als kijker films laten ontdekken die je misschien interesseren en je kunt binnenkort zelfs kijken wat je vrienden allemaal bekijken. Dat laatste kan wel leiden tot wat diepe gesprekken over smaak, natuurlijk.
   Synchroon
   Ook de nieuwe nasynchronisatie-mogelijkheid komt straks naar deze versie. Goed nieuws dus, want - zo blijkt uit navraag bij de makers - het grootste gedeelte van de Popcorn Time-gebruikers in Nederland gebruikt Android om hun films voor nop te kijken.
   Het zou zomaar kunnen dat iOS-gebruikers van de app nog wel even moeten wachten op een update, want zoals gezegd wordt Android veel gebruikt voor de app. Het tweede platform qua populariteit is Windows.


   Toon volledig nieuwsbericht

×