Spring naar bijdragen
ore-sabre

wifi van burenRecommended Posts

hallo,

vanwege slecht internet (kabel 2.88 mbps) mag ik op de wifi van buren 150 mt verderop.

wat ben ik nodig ?

zelf heb ik een experia 9 modum van knp,buren hebben experia 10 van kpn,maar de snelheid van hun is veel hoger (wifi)\

wat ben ik nodig ?om dit voorelkaar te krijgen?

voor mij is 4g beschikbaar vanaf de zomer en to dan moet ik mijzelf zien te redden .

wie oh wie?

 

alvast bedankt voor het meedenken.

 • Leuk 1

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Ik zou kijken naar een hele goede WiFi versterker, die je op 50 meter afstand bij andere in huis zet: http://www.allesoverdraadloosinternet.nl/wifi/wi-fi-signaal-versterken/
Als je dan een hele sterke WiFi ontvanger gebruikt, heb je waarschijnlijk een redelijk goede verbinding.

 • Leuk 2

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Advertorial - Geplaatst 21 uur geleden

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Het is makkelijk, na het aanmelden is er geen reclame meer zichtbaar.

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

 • Vergelijkbare bijdragen

  • Door klavertje4
   Hallo heren,
   sinds kort heb ik problemen met mijn draadloze WiFi, valt om de haverklap uit! Windows probleem oplossing uitgevoerd dat is het voor een minuut of 5, 10 weer in orde!
   bekabeld geen probleem! Van alles geprobeerd, niets helpt! Probleem doet zich op mijn pc, IPhone en iPad niet!
   hebben jullie een oplossing voor me?
   hartelijk dank,
   klavertje4
  • Door Ayke
   Hallo ik heb een vraag hoe hack je wifi on gezien op android en pc 
    
   Groetjes ayke
  • Door Lexus
   Hoi zoals in de vraag van de media player naar voren kwam.
   Mijn wifi is sinds een maand of 7 slecht. Hij valt savonds rond 20.00 vaak weg. Overdag ook soms maar savonds meer. Ik zit er op te werken met mijn telefoon. Mijn laptop lijkt een betere verbinding te hebben. Telefoon is een moto G3
   Ik heb als provider Ziggo en een Cisco? Modem staan in de meterkast. 
   Mijn buurman klaagt ook vaak over zijn slechte wifi. 
   Bedankt! 
  • Door Trizomu
   Als je computer je wifiwachtwoord nog kent, maar jij het bent vergeten, kan je het eenvoudig terugvinden. Windows onthoudt in principe alle netwerken waarmee je je systeem ooit verbond, inclusief de wachtwoorden. Dat komt vooral van pas wanneer je een extra toestel met een netwerk wilt verbinden waarvan je het wachtwoord niet meer vanbuiten kent.

   Let erop dat je de opdrachtprompt als administrator opent.
   Stap 1 / Netwerk zoeken
   Open de opdrachtprompt in Windows door op start te klikken en CMD te typen. Klik nu rechts op de snelkoppeling en selecteer ALS ADMINISTRATOR UITVOEREN. Om het wifiwachtwoord van een netwerk terug te vinden, moet je eerst de precieze naam van het netwerk kennen. Typ daartoe het commando netsh wlan show profiles. Je krijgt nu een lijst te zien van alle netwerken waarmee je systeem al verbinding maakte. Voor de volgende stap heb je het SSID van het netwerk in kwestie nodig. Helaas kan je niets kopiëren uit de netwerklijst. Je zal de naam dus letter voor letter moeten overtypen in stap 2.

   Je krijgt een heleboel informatie te zien over het netwerk, waaronder het wachtwoord.
   Stap 2 / Wachtwoord onthullen
   Nu je de SSID van het netwerk kent, is het tijd om het wachtwoord te ontdekken. Daarvoor heb je een nieuw commando nodig: netsh wlan show profile name=”SSID” key=clear. Typ niet letterlijk SSID, maar vul de naam van het netwerk in de plaats in. De aanhalingstekens in het commando zijn wel essentieel. Om het wachtwoord van het Clickxnetwerk te achterhalen, zou je bijvoorbeeld hetvolgende moeten invoeren: netsh wlan show profile name=”clickxnetwerk” key=clear. Een oplijsting van alle relevante informatie over het netwerk verschijnt nu. Kijk onder het titeltje Security Settings naar de onderste regel: Key Content. Daarachter vind je het wachtwoord van het wifinetwerk.

   Toon volledig nieuwsbericht

 • Recent nieuwsbericht

 • Nu op het forum

  • Bah... Die bel is niet zo lekker. Met de andere trafo gaat mijn tingel niet af...beetje onzin zo. Maar goed, we spelen er verder mee. Anders dient hij als VoIP camera. BTW, 4.4 is uitgegeven!!! Uitrol is nog niet uitgegeven, maar die komt 1 deze dagen.  
  • Jammer dat 4.4 nog even op zich laat wachten en als al je bellen werken zou ik daar maar heel erg zuinig op zijn want voor dat geld mogen ze wel 50 jaar meegaan. 
  • Nou 4.4 blijkt nog wat foutjes te hebben waardoor ze de versie nog niet uitgeven. Ppffff Ik had een slimme deurbel besteld, kosten 45 euro. Pakketje is door de douane opgepikt, kan gebeuren na die 62936 bestellingen. Maar even 21 euro bijbetalen bij ophalen pakket. Blijk dat ik batterijen moet hebben voor dat ding, a 12 euro totaal. En nu moet ik op nog een andere bel trafo moet hebben voor stroom toevoer a 16 euro.... Lekker dan 🤐 (eigen schuld overigens)  
×