Spring naar bijdragen

  • Popcorn Time handleiding veilig en makkelijk films downloaden

     Delen


    Veel mensen denken dat Popcorn Time een aantal jaar geleden is gestopt. Dat klopt, alleen hebben de beheerders van het streaming video platform het script van Popcorn Time met de hele wereld gedeeld. Dankzij dat script, zijn er vele mensen die hun eigen Popcorn Time dienst hebben opgezet. Vandaag de dag zijn er dus vele verschillende apps, maar er zijn slechts 2 versies die echt goed zijn. In dit artikel nemen wij popcorn-time.to als voorbeeld, maar popcorntime.sh/nl werkt bijna hetzelfde en is ook uitstekend.

    Hoe werkt Popcorn Time?

    Als je de app hebt geinstalleerd, kan je direct beginnen. Je zoekt naar een film of serie en zet eventueel ondertiteling aan. Je moet dan even wachten tot de videostream is geladen. Hoe lang dat duurt is afhankelijk van het aantal mensen die dezelfde film of serie delen. Als er veel seeders en peers zijn en je internetverbinding snel is, kan je na enkele minuten al kijken naar hetgeen je wilt zien. Popcorn Time download namelijk de eerste stukjes van een film of serie eerst, zodat je zo snel mogelijk kunt beginnen met kijken. Popcorn Time is niet alleen voor Windows. Het programma is geschikt voor allerlei platformen, waaronder Android, Mac, iOS en Linux distributies, zoals onder andere Mint en Ubuntu. Je kan dus met een desktop, laptop, Android smartphone of tablet, een iPhone en iPad gebruik maken van Popcorn Time. Veel mensen pakken een tablet en gaan in bad een filmpje kijken. Dat kan natuurlijk maar de meeste tablets zijn niet waterdicht.

    Popcorn Time installeren

    De installatie voor Windows is erg simpel. Je download het installatiepakket en installeert deze. Daarna kan je direct beginnen met kijken. Op iOS en Android systemen kan de app ook makkelijk worden geinstalleerd, alleen moet je dan op een aantal dingen letten. Wij hebben daarom een korte video handleiding gemaakt voor mensen die Android gebruiken. Mogelijk volgt een handleiding voor iOS in de nabije toekomst.

    popcorn-time-vpn.jpgGebruik altijd een VPN

    Als je een film of serie met Popcorn Time opstart, krijg je altijd een waarschuwing, "gebruik een VPN!". Je moet een VPN aanzetten, anders is je identiteit te achterhalen. De makers van Popcorn Time hopen dat je doorklikt en hun VPN dienst gaat gebruiken, dan verdienen ze namelijk wat geld aan je. Helaas is de VPN die door ze wordt aangeboden niet zo goed. Maar ze hebben wel gelijk, als je films en series download, via nieuwsgroepen, torrents of Popcorn Time, kan je, je eigen IP adres beter niet delen. Als je een goede VPN aanbieder zoekt, probeer dan Private Internet Access eens. De prijs is erg laag, de bescherming is uitstekend. Ook ipvanish is een goede VPN aanbieder, die ook niet al te duur is.

    Video handleiding van Popcorn time

     



    Meh Meh
     Delen


    Terugkoppeling

    Aanbevolen reactie



    Doe je mee?

    Je kunt nu een bericht plaatsen en je later registeren. Als je al een account hebt, kun je je hier aanmelden.

    Gast
    Voeg een reactie toe...

    ×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Jouw link is automatisch embedded.   Toon als een normale link

    ×   Je vorige inhoud is hersteld.   Schoon editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Mededelingen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...