Spring naar bijdragen
Duken

beugel voor volwassenenRecommended Posts

beugel voor volwassenen.pngBeugel voor Volwassenen
 
Steeds vaker kiezen volwassenen ervoor om een beugel te nemen. Dit komt met name door innovatie in orthodontie en beugels voor volwassenen. Hoewel een behandeling het beste gedaan kan worden op jonge leeftijd wanneer de patient nog steeds in de groei is kan een behandeling op latere leeftijd ook prima plaatsvinden.
 
Voordelen voor Volwassenen
 
Vooral voor volwassenen zijn er enorm veel voordelen aan een onzichtbare beugel van Inivisalign. De beugel is nagenoeg onzichtbaar in tegenstelling tot bijvoorbeeld een reguliere slotjesbeugel is er dus geen metaal te zien in de mond. Dit is vooral voor volwassenen met een representatieve functie een pre. Verder is de beugel uitneembaar, wanneer er bijvoorbeeld een belangrijke meeting of presentatie op de planning staat kan de beugel dus tijdelijk uit de mond genomen worden.
 
Gezondheid
 
Behalve dat de uitneembaarheid van de beugel voor volwassenen praktische voordelen kan bieden zijn er ook voordelen met betrekking tot mondgezondheid en hygiene. Een slotjesbeugel heeft vaak scherpe onderdelen die de tong kunnen irriteren of de mond kunnen beschadigen. De onzichtbare beugel kan door de uitneembaarheid makkelijk schoongemaakt worden waardoor bacteriën minder kans krijgen, dit heeft weer voordelen voor de mondgezondheid. De behandeling bij volwassenen met de onzichtbare beugel verloopt door digitale technologie vaak sneller dan traditionele behandelingen en is vaak ook minder pijnlijk dan een behandeling met slotjes.
 

Dental Correct behoort tot de top50 praktijken van europa en heeft jarenlange ervaring op het gebied van onzichtbare beugels voor volwassenen.

Meer informatie over de mogelijke behandelingen met Invisalign kunt u vinden op: https://www.dentalcorrect.nl/orthodontie-volwassenen

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Advertorial - Geplaatst 21 uur geleden

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Het is makkelijk, na het aanmelden is er geen reclame meer zichtbaar.

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden


×