Spring naar bijdragen
Duken

beugel voor volwassenenRecommended Posts

beugel voor volwassenen.pngBeugel voor Volwassenen
 
Steeds vaker kiezen volwassenen ervoor om een beugel te nemen. Dit komt met name door innovatie in orthodontie en beugels voor volwassenen. Hoewel een behandeling het beste gedaan kan worden op jonge leeftijd wanneer de patient nog steeds in de groei is kan een behandeling op latere leeftijd ook prima plaatsvinden.
 
Voordelen voor Volwassenen
 
Vooral voor volwassenen zijn er enorm veel voordelen aan een onzichtbare beugel van Inivisalign. De beugel is nagenoeg onzichtbaar in tegenstelling tot bijvoorbeeld een reguliere slotjesbeugel is er dus geen metaal te zien in de mond. Dit is vooral voor volwassenen met een representatieve functie een pre. Verder is de beugel uitneembaar, wanneer er bijvoorbeeld een belangrijke meeting of presentatie op de planning staat kan de beugel dus tijdelijk uit de mond genomen worden.
 
Gezondheid
 
Behalve dat de uitneembaarheid van de beugel voor volwassenen praktische voordelen kan bieden zijn er ook voordelen met betrekking tot mondgezondheid en hygiene. Een slotjesbeugel heeft vaak scherpe onderdelen die de tong kunnen irriteren of de mond kunnen beschadigen. De onzichtbare beugel kan door de uitneembaarheid makkelijk schoongemaakt worden waardoor bacteriën minder kans krijgen, dit heeft weer voordelen voor de mondgezondheid. De behandeling bij volwassenen met de onzichtbare beugel verloopt door digitale technologie vaak sneller dan traditionele behandelingen en is vaak ook minder pijnlijk dan een behandeling met slotjes.
 

Dental Correct behoort tot de top50 praktijken van europa en heeft jarenlange ervaring op het gebied van onzichtbare beugels voor volwassenen.

Meer informatie over de mogelijke behandelingen met Invisalign kunt u vinden op: https://www.dentalcorrect.nl/orthodontie-volwassenen

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Advertorial - Geplaatst 21 uur geleden

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Het is makkelijk, na het aanmelden is er geen reclame meer zichtbaar.

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden


  • Aanbevolen nieuws

  • Recent nieuwsbericht

  • Nu op het forum

    • Hallo, ik heb een vraagje. Ik heb een MacBook, gebruikte tot voor kort als ik een VPN nodig had Tunnelblick, welke gratis is. Ik woon in Tunesie en gebruik de VPN meestal om programma's terug te kijken of Marktplaats. Maar sinds ik hier lid ben geworden en veel heb gelezen, misschien weer meer met torrents ga werken, dacht ik misschien beter een abonnement nemen bij Private Internet Acces, die bij jullie goed uit de testen kwam. Maar ik heb echt het idee, dat ik sindsdien slechtere verbinding heb als ik de VPN aanzet, met PIA laadt zelfs een pagina niet als er een afbeelding opstaat, laat staan dat ik een programma terug kan kijken ...... Ook heb ik het idee dat Tunnelblick, beter werkt qua verbinding, maar het is ook niet meer zoals voordat ik PIA heb aangeschaft .... Het lastige is ook nog eens dat het internet natuurlijk niet te vergelijken is met Nederland. Wij hebben de meest snelle verbinding die hier in deze regio bestaat en die is ...... niet schrikken 🤣 ..... 8 mega 😳🤣 En ik weet dat de technicus die hier wel geweest is, heeft gezegd dat je blij mag zijn als je de helft haalt. Als het hier erg stormt, is de verbinding ook slecht of slechter (soms geen elektriciteit maar dat is weer een ander verhaal🤣). Het frappante is dat wij wel televisie kijken via internet en over het algemeen dat goed te doen is, wat gezien de verbinding, volgens de meeste mensen weer vrijwel onmogelijk zou moeten zijn .... Mijn vragen zijn, heeft een VPN een grote invloed op de verbinding? Zou ik Tunnelblick moeten verwijderen zodat PIA dan beter werkt, ook al staat Tunnelblick niet aan? Wat is een goede website waar ik de snelheid kan testen? Alvast bedankt 😄
    • na enkele weken te sukkelen en te blijven proberen is het mij nu toch gelukt om erbij te horen op het nieuw forum. Eerste indruk is toch al positief, dus ... doe zo verder aub verder wens ik allen die zorgen voor het bestaan ervan zeer veel succes mvg
    • Ik heb het item inmiddels opnieuw besteld. De status werd al snel aangepast naar 'Awaiting Shipment'. Dat lijkt er meer op.
×