Spring naar bijdragen

Elementary


Gast Drifter

Aanbevolen reactie

market.jpg

Elementary

De serie is gestart in 2012 en seizoen 6 is geëindigd met aflevering 21 op 17 September 2018. De seizoenen 1 t/m 5 bestaan uit 120 afleveringen  (24 afleveringen per seizoen) met de volgende hoofdrolspelers: Jonny Lee Miller als Holmes en Lucy Liu als Joan Watson

Sherlock Holmes is een voormalig adviseur van Scotland Yard, die na een drugsverslaving en een periode in een afkickkliniek de benen heeft genomen naar de wijk Manhatten in New York, uit schaamte voor het gezichtsverlies. Hij verblijft daar op kosten van zijn vermogende vader, die voormalig chirurg Joan Watson (zij was een succesvolle chirurg totdat op een dag een patiënt stierf op haar operatietafel en ze haar vergunning verloor) heeft ingehuurd om op hem te letten en ervoor te zorgen dat hij drugsvrij blijft. Wanneer haar contract met de vader van Holmes afloopt, vraagt Holmes haar te blijven als zijn leerling-detective, wat ze dan ook doet.

Holmes blijkt een hyperactief, impulsief en sociaal moeilijk bereikbare man, maar ook een onvermoeibaar deductief genie (Conclusies trekken door gebruik te maken van Logica). Zo is hij vastbesloten om zijn eigen afkickprogramma te volgen door zijn werk als politie-adviseur weer op te nemen, nu in New York City. Joan Watson ziet geen andere mogelijkheid dan Sherlock te begeleiden tijdens zijn werkopdrachten. Maar beiden beginnen naar elkaar toe te groeien. Sherlock kan de medische kennis van Watson goed gebruiken en door Sherlock ontdekt Watson dat ze talent heeft om een onderzoeker te spelen.

Deze serie is een absolute aanrader voor iedereen die wel van een Detective serie houd met bovendien humoristische trekjes. Ik heb deze serie gevolgd vanaf seizoen 1 en ben nauwelijks een aflevering tegen gekomen die niet boeiend was. De rol van Watson (Lucy Liu) is zeer aantrekkelijk door de typische uitstraling van een overwegend nuchter karakter t.o.v. de bijna chaotische leefstijl van Holmes.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 0
  • 0
  • Reacties 0
  • Gemaakt
  • Laatste reactie

Populaire dagen

Populaire dagen

Geplaatste fotos

Geplaatst 2 uur geleden

Vergeten jullie alsjeblieft de VPN verbinding niet? Je internet provider zoals Ziggo of KPN kan door gebruik van de VPN niet zien wat er gebeurd op je internet verbinding en ben je volledig anoniem voor iedereen. Een vereiste tegenwoordig.... We een uitgebreide handleiding geschreven met informatie. :goed:

Deze vindt je hier:   https://www.duken.nl/forums/handleidingen/downloaden/vpn-verbinding-en-anoniem-downloaden-r35/  


Doe je mee?

Je kunt nu een bericht plaatsen en je later registeren. Als je al een account hebt, kun je je hier aanmelden.

Gast
Reageer op deze discussie / vraag...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Jouw link is automatisch embedded.   Toon als een normale link

×   Je vorige inhoud is hersteld.   Schoon editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Mededelingen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...