Spring naar bijdragen

  • Spectaculair nieuws van Leechers Paradise.

     Delen


    Spectaculaire mededeling van oud eigenaar Eddie van Leechers Paradise.

    Er is onverwacht licht aan het einde van de tunnel verschenen. Eddie heeft met TorrentFreak gesproken en bevestigd dat Leechers Paradise een comeback zal maken, zij het met een gloednieuwe eigenaar.

    "Ik ben blij aan te kondigen dat een Vrije Universiteit mijn domeinen heeft opgepikt en de vlam zal blijven dragen," zegt Eddie zonder details te geven om veiligheidsredenen. Een persoon die momenteel een vrij grote Open Bit Torrent-tracker gebruikt, zal het werk voortzetten. Omdat deze persoon twee grote volgers heeft, wil hij echter niet dat zijn naam wordt vermeld omdat hij bang is dat hij een te groot doelwit zal worden.

    Een anonieme start met zijn onderneming was niet iets dat Eddie noodzakelijk achtte toen hij Leechers Paradise ruim tien jaar geleden lanceerde. Hij nam toendertijd geen voorzorgsmaatregelen om te verbergen wie hij was, iets waar hij later spijt van kreeg. Eddie wil graag verduidelijken dat één van de redenen om te stoppen was dat zijn echte volledige naam en adres op het domein stond. Dit was twaalf jaar geleden geen issue, maar tegenwoordig met steeds meer auteursrechtwetten is het meer een probleem geworden, legt hij uit.

    Het is nog niet duidelijk wanneer Leechers Paradise in handen zal zijn van zijn nieuwe eigenaar, maar we begrijpen dat gebruikers niet lang hoeven te wachten. TorrentFreak wordt geïnformeerd dat de domeinen momenteel worden overgedragen terwijl een nieuwe server binnen een paar dagen in gebruik zou kunnen zijn.

    Bron: Torrentfreak



    bewerkt door Drifter


    Gast
     Delen


    Terugkoppeling

    Aanbevolen reactie



    Doe je mee?

    Je kunt nu een bericht plaatsen en je later registeren. Als je al een account hebt, kun je je hier aanmelden.

    Gast
    Voeg een reactie toe...

    ×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Jouw link is automatisch embedded.   Toon als een normale link

    ×   Je vorige inhoud is hersteld.   Schoon editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Wie zijn er online?  5 leden zijn actief

Mededelingen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...