Jump to content

Nieuwjaarsactie: PIA VPN voor slechts €1,79 per maand & 3 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 3 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:

 • Sign Up


internet/wifi op de camping versterken


fvoske
 Share


Recommended Posts

Goede dag,

Het volgende probleem heb ik en wie kan mij helpen.   Op de camping in Spanje heb ik een schotel voor TV ontvangst.   Een SAB Titan III combo HD zorgt voor TV-signaall.

Er is een zwak wifi signaal welke ik wil gebruiken en versterken voor koppeling aan de TV, zodat ik daar NETFLIX kan ontvangen. Afstand van wifi-punt naar caravan is ca. 40 m.

Een kabel aanleggen is GEEN optie, maar ik mag van het signaal gebruik maken. Hoe nu verder???  Ik heb daar verder geen apparatuur en wat zou ik

moeten kopen???  Hopelijk is er iemend die mij kan adviseren.

Met vriendelijke groeten  Frans

Link to comment
Share on other sites

 • Administrators

Heb je wel mogelijk tot een stopcontact? Dan kunnen we gebruik maken van een wifi versterker, als je geen stopcontact hebt dan moeten we er een zoeken op batterij. 

Een oplossing is er in ieder geval zeker. :)

Link to comment
Share on other sites

 • Administrators

Je kunt een wifi versterker gebruiken. Er zijn er een heleboel op bol.com te vinden.

https://www.bol.com/nl/l/wifi-versterkers-met-stopcontact/N/16398/filter_N/26334/?view=list

Hiermee wordt het zwakke signaal opgevangen en weer versterkt doorgegeven. Wat wil je uitgeven en ben je een beetje technisch met de installatie? Anders kan je soms beter wat meer uitgeven zodat de installatie in jip en Janneke taal is.

 • Like 1
 • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Guest Drifter

Er zijn uiteraard ook versterkers die getest zijn en specifiek worden aangeraden voor gebruik op een camping, maar zoals met alle dingen kan je het zo duur maken als je zelf wilt.

Onder deze link staat een aanrader door Kampeermagazine.

Link to comment
Share on other sites

Eerst en vooral dank voor de snelle reactie's!!!

 

Ik wil tot max.  50€ uitgeven.  Wat kan ik dan nog doen? En het signaal dat ik ontvang, hoe ga ik daar verder mee?

Hebben jullie daar aanwijzingen voor? Kan ik het signaal direct op de SAB  Titan III combo HD aansluiten, met SSID en WW van de eigenaar.

En HOE MOET DAT DAN????

Edited by fvoske
Link to comment
Share on other sites

Guest Drifter
59 minuten geleden zei fvoske:

Kan ik het signaal direct op de SAB  Titan III combo HD aansluiten, met SSID en WW van de eigenaar.

En HOE MOET DAT DAN????

Jouw SAB Titan III combo HD heeft een ingebouwde Wi-Fi functie waarmee je draadloos aan het netwerk van de eigenaar gekoppeld kan worden, maar daarvoor zal je toch echt de instructies moeten nakijken, want dat kunnen wij niet voor je doen. Aangezien je aangeeft ongeveer 40 meter van het WiFi punt af te zitten zou ik toch even naar de specificaties kijken bij de versterker die qua prijs in de buurt komt van wat je wil spenderen, want je schiet er niets mee op als achteraf blijkt dat het signaal niet voldoende is om plezier van te beleven.

Mocht je niet beschikken over de gebruikershandleiding van je SAB Titan III Combo HD, dan kan je die vinden onder deze link.

Link to comment
Share on other sites

Dag  Drifter,  dank voor je advies. Nu kom ik er wel uit, hoop ik, want ik heb boekje in Ned.taal voor de SAB.

Punt is wel de enorme prijsverschillen bij de extenders.  Ik ga nu ff rondkijken en wil later nog graag terugkomen.

Is dat goed?  De handleing onder de link is geweldig goed. Alle figuren zijn zeer duidelijk te zien. Beter als mijn boek. 

Je hwbt mij weeer erg blij gemaakt.

 

 

Edited by fvoske
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Latest news

 • Willekeurig topic

 • Nu op het forum

  • Deze applicatie zit vol goede reviews: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.video.downloader.snapx Van de site: Download GRATIS TikTok-video's (Musically) zonder logo. SnapTik.App is een van de beste TikTok-downloaders die online beschikbaar is om TikTok-video's zonder watermerk te downloaden. U hoeft geen software op uw computer of mobiele telefoon te installeren, u hebt alleen een TikTok-videolink nodig en alle verwerking gebeurt aan onze kant, zodat u slechts één klik verwijderd bent van het downloaden van video's naar uw apparaten. Belangrijkste kenmerken Geen watermerk voor betere kwaliteit, wat de meeste tools niet kunnen. Download TikTok-video's, muziekvideo's op elk gewenst apparaat: mobiel, pc of tablet. TikTok staat gebruikers alleen toe om video's te downloaden op basis van de toepassing en gedownloade video's bevatten het watermerk. Downloaden door uw browsers te gebruiken: we willen het u eenvoudig houden. U hoeft geen software te downloaden of te installeren. Ook hiervoor maken wij een aanvraag, maar u kunt deze alleen installeren wanneer u maar wilt. Het is altijd gratis. We plaatsen slechts enkele advertenties die het onderhoud van onze services en verdere ontwikkeling ondersteunen. Ondersteuning voor conversie in .mp3-, .mp4-indeling voor alle apparaten (PC, Mac, Android, iOS) Hoe TikTok-video's downloaden verwijder logo? Open de TikTok-applicatie op je telefoon. Kies de video die je wilt downloaden. Klik op de knop Delen rechtsonder. Klik op de knop Link kopiëren. Downloaden door uw browsers te gebruiken: we willen het u eenvoudig houden. U hoeft geen software te downloaden of te installeren. Ook hiervoor maken wij een aanvraag, maar u kunt deze alleen installeren wanneer u maar wilt. Ga terug naar SnapTik.App (Tiktok downloader) en plak uw downloadlink in het veld hierboven en klik vervolgens op de knop Download. Wacht tot onze server zijn werk doet en sla de video vervolgens op uw apparaat op. Hoe krijg ik de TikTok video download link? Open je TikTok-applicatie Kies de TikTok-video die je wilt downloaden Klik op Share en zoek bij de Share -opties de knop Copy Link Uw download-URL staat klaar op het klembord. Het kan ook via deze website: https://ssstik.io/en Vanuit daar kan je ze ook downloaden. Alleen via de App tiktok zelf kan het niet. Dan heb je altijd het logo in de videos's. Dus even linkje kopieeren en plakken in de andere app of website. Klaar is kees
  • Daar heb je ook een goed punt. ik zal nog even bij ze langs gaan. Die kruisboog ziet er briljant uit, maar een knuppel zal wat beter helpen. Ik schiet natuurlijk mis en het herladen gaat niet zo bijzonder snel 🙂 Hehehe.  Een roofoverval gelukkig nooit meegemaakt, maar ben me nu wel echt bewust van het opslot draaien van alle deuren en schuur. Normaal was ik wat makkelijk en liet ik veel open. Toch je spoiler gelezen.. trok het niet om het niet te lezen 🤗 Ik wil hem ook zien!  
 • Recente prestatie

  • oinotna earned a badge
   Week One Done
 • Recente actieve topics

 • Popular Contributors

 • Willekeurige films

×
×
 • Create New...