Jump to content
hookie

aanmelden mislukt bij pirates4all en army of strangersRecommended Posts

Hallo allen ,

Ik heb een vraagje.Ik probeer me aan te melden bij army of strangers en bij pirates4all vanuit Spanje.

Maar krijg steeds te horen dat het niet mogelijk was (Helaas voldoet je registratie op Pirates4all niet aan onze voorwaarden.)ik gebruik geen VPN maar zie nu dat ik een waarschuwing krijg van Duken dat ik aangemeld ben in Duitsland.Hoe kan dit ik zit in Spanje.

Kan iemand mij wegwijs maken?

groeten H Visser

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb hier totaal geen ervaring mee, maar het zou zomaar kunnen dat je aanmelding juist wel lukt vanuit Spanje met VPN of een Nederlandse Proxy, omdat je dan gebruik kan maken van een Nederlandse Server en een Nederlands IP-adres. Het gebeurt wel vaker dat Nederlandse Websites niet bereikbaar zijn vanuit het buitenland, dat wordt Geo-blokkades genoemd.

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik woon in Tunesie en heb er ook last van met het registreren op een website. Vaak stuur ik er gelijk een berichtje achteraan om het uit te leggen, maar helaas het lukt zelden. Ik had destijds geluk dat er Admins van bepaalde sites hier actief waren, die heb ik het uit kunnen leggen hier en daardoor zit ik nu gelukkig op 2 sites.

Maar zowel met mijn VPN aan of uit, berichtje sturen naar de website ..... helaas is het mij nooit gelukt!

 

Drifter, het is dus niet dat ik en ik neem aan Hooky ook, niet op de sites zelf kunnen komen, dat lukt wel, dus van een Geo blokkade hebben we geen last. Het is denk ik omdat ze dan een vreemd IP adres zien bij de registratie uit Spanje en Tunesie.

Hooky bij pirates4all is het mij ook niet gelukt, vaak geprobeerd maar helaas ..... wie weet zit er een Admin of een Mod van hun hier ook die ons kan helpen? :-)  Army of strangers ken ik niet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja en nu hebben ze ook een blokkade op mijn ip adres gezet dus nu kan ik niets meer.

Lijkt wel of ze geen nieuwe mensen willen 

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 uur geleden zei hookie:

Ja en nu hebben ze ook een blokkade op mijn ip adres gezet dus nu kan ik niets meer.

Lijkt wel of ze geen nieuwe mensen willen 

Ik begrijp even niet hoe vaak je dan nu vanuit Spanje hebt geprobeerd toch een registratie voor elkaar te krijgen als er eerder al is meegedeeld dat dit niet voldoet aan hun voorwaarden. Dat is dan vragen om een IP-ban.

Het is natuurlijk niet leuk als je vanwege een buitenlands IP-adres een registratie niet voor elkaar krijgt, maar nagenoeg elke NZB Community in Nederland geeft op hun site al aan dat registratie met VPN niet geaccepteerd wordt. Hoe ze dat controleren of checken weet ik niet, maar ik vermoed dat ze registraties vanuit het buitenland ook als een soort van VPN registratie zien. Duken.nl heeft vanwege de al jarenlange specifieke informatie betreffende downloaden natuurlijk wel veel leden die ook vaak een actieve rol hebben op een NZB- of Torrentsite, maar het is niet vanzelfsprekend dat Duken.nl zelf ook maar enige actieve rol heeft of inspraak bij Download Community's die vermeld staan in de overzichten.

Voor @hookie heb ik verder eigenlijk maar 1 tip en daarbij ga ik er van uit dat je niet het hele jaar in Spanje verblijft, om als je in Nederland bent op een vertrouwd adres een registratie te doen op de sites waar dat nu niet lukt en zodra die registratie is gelukt kan je volgens mij ook vanuit Timboektoe inloggen op je account als je maar het correcte wachtwoord en gebruikersnaam vermeld. Je kan natuurlijk ook een heel goede vriend, vriendin, of familielid in Nederland met een PC of Laptop en internetverbinding vragen een account te maken op die sites en ze daarna de gegevens aan jou laten verstrekken via een mailtje.😉

 • Like 1
 • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
20 uur geleden zei Drifter:

en daarbij ga ik er van uit dat je niet het hele jaar in Spanje verblijft

ja dat is jammer maar ik woon in Spanje al 14 jaar en kom weinig in NL meer.Ik gebruik voor de duidelijkheid GEEN VPN en ja ik heb het verschillende keren geprobeert met een ander emailadres en met vpn aan of uit maar men is nog te bel..... om antwoord te geven.

Dus dan maar niet.

alleen de mensen van iceworld hebben gereageerd en mij toegelaten.

 

Hulde voor dit team.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ja klopt heb het wel maar heb het niet gebruikt met aanmelden.Maar denk omdat ik internet heb via een satelliet verbinding dat het uit Duitsland komt

Share this post


Link to post
Share on other sites

ja bij mij ook heel lief

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Similar Content

  • By mopje
   hallo ben een zeer nieuw mooi forum tegen gekomen 
   https://www.pirates4all.com/board/?styleid=3
   mischien hebben jullie er iets aan 
 • Hebben wij jou kunnen helpen? Help ons ook met een donatie naar wens. Met jouw donatie kunnen we verbeteringen doorvoeren op de website voor de bezoekers en leden. Bedankt! :roos:

  Donatie via Tikkie

  donatie.png


 • Latest news

 • Nu op het forum

  • EliteNZB weer uit de lucht? Gesloten, opgedoekt of onderhoud? Iemand enig idee?  
  • Naast het verwijderen van zoveel mogelijk van hun geüploade torrents, kwamen de drie afzonderlijke uploaders (en twee andere teamleden) overeen BREIN elk 15.000 euro te betalen als onderdeel van een schikking. De 42-jarige man uit Zuid-Holland waar het nu in deze zaak om gaat had nog geen enkele aflossing gedaan in tegenstelling tot de anderen en moet nu vanaf Oktober van dit jaar maandelijks 100 Euro gaan betalen. Uit het rechtbankverslag moet het gaan om het uploaden van duizenden titels waaronder The Revenant met Leonardo DiCaprio en Nederlandse titels als Gooische Vrouwen 2, het nieuwe muziekalbum van Anouk Queen for A Day alsmede TV-series zoals The Walking Dead. Engelstalige films werden door de groep voorzien van ongeautoriseerde Nederlandse ondertitels vervaardigd door anderen uit de releasescene om de producten geschikt te maken voor de illegale Nederlandse markt. Sommige van de torrents voor die titels werden meer dan 470,000 keer gedownload
  • De top 10 meest gedownloade films van de periode 24 juni tot 30 juni. Deze week staat de film ‘Dumbo’ bovenaan, gevolgd door ‘Brightburn’ en ‘Escape Plan: The Extractors’ maakt de top drie weer compleet. Week 26 zijn er drie nieuwkomers in ons overzicht ten opzichte van vorige week. Dumbo is voor de tweede keer de meest gedownloade film. Alle films in de lijst zijn Web-DL Webrip HDRip BDrip of DVDrip tenzij anders vermeld. Op deze pagina vindt u alle uitleg over de type releases die uitgebracht worden. Het bekijken van films kan via op verschillende manieren, bekijk daarvoor de sectie Downloaden onder handleidingen. Vergeet je VPN verbinding niet bij het downloaden of streamen van films en series. Plaats Vorige wk. Film IMDb / Trailer   1 (1) Dumbo 6.5 / trailer 2 (…) Brightburn (Subbed HDRip) 6.4 / trailer 3 (…) Escape Plan: The Extractors 4.5 / trailer 4 (3) Captain Marvel 7.1 / trailer 5 (…) Toy Story 4 (HDCam) 8.5 / trailer 6 (2) Pokémon Detective Pikachu 6.9 / trailer 7 (5) Us (Subbed HDRip) 7.2 / trailer 8 (7) Avengers: Endgame (HDCam) 9.1 / trailer 9 (10) Glass 6.9 / trailer 10 (6) Murder Mystery 6.1 / trailer Het topic van de meest gedownloade film vinden we hier: De trailer van de meest gedownloade film:   Toon volledig nieuwsbericht
 • ThreadStarter: Movies: Recently Created

  Five Feet Apart

  • Romantiek
  • Drama

  Long Shot

  • Komedie
  • Romantiek

  De Libi

  • Komedie

  Dark Phoenix

  • Sciencefiction
  • Actie

×
×
 • Create New...