Jump to content
NetNiet

Admin of Mod van Iceworld hier aanwezig?Recommended Posts

Hallo, ik ben benieuwd of er iemand van het beheer van Iceworld hier nog op het forum actief is?

Iceworld heeft me destijds geholpen om op het forum te registreren, aangezien ik in Tunesie woon en dit door jullie werd gezien als een VPN en registratie dient zonder VPN te gebeuren.

Maar sinds van de week kan ik ineens niet meer inloggen op jullie forum, mijn gebruikersnaam is ineens niet meer bekend 😱😁

Ik had destijds ook van iemand van het beheer een email gekregen, daar had ik nu ook weer een email naar toe gestuurd, maar dat email adres is opgeheven.

Dus ik hoop dat er iemand hier op het forum zit van Iceworld en mij weer zou kunnen helpen?

Alvast super bedankt!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo

 

Ik ben lid daar als je de gegevens naar me mailt, zal ik contact daar voor je opnemen ..

 • Like 1
 • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Super ik ga je nu een berichtje sturen 🙂 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Super bedankt Popcorn, ik ben weer binnen op Iceworld, heb je super snel geregeld voor me!!!

Echt super lief dat je dat gedaan hebt!!!

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, popcorn said:

Hallo

 

Ik ben lid daar als je de gegevens naar me mailt, zal ik contact daar voor je opnemen ..

Hi Popcorn, ik ben op iceworld gebanned, naar het lijkt. Maar ben me van geen kwaad bewust. 1 keer een strafpunt ontvangen door suf een wachtwoord te vermelden in een reactie. Geheel terecht dus. Vandaag browser reset uitgevoerd, en moest dus opnieuw inloggen. Dit lukte niet meer. usernaam en wachtwoord onbekend. Plus melding geen VPN gebruiken bij registratie, maar ik gebruik geen VPN.

Zou je voor mij ook contact op willen nemen, er moet iets per ongeluk fout zijn gegaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ik ben helaas daar ook "verbannen"omdat ik een tijd niet actief was. Baal ik natuurlijk van. En hoop op een 2e kans . Graag zou ik weer kunnen inloggen.   zou je ook voor mij willen informeren?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

 • Latest news

 • Nu op het forum

  • Ik heb het, 30 ballen voor 6 maanden. Doe er niets mee maar je hebt echt alle kanalen.  Enige nadeel, om de 5 minuten is er enkele seconden storing. 
  • Een aanbieder die via Marktplaats voor geïnstalleerde mediaspelers met IPTV verkocht, heeft geschikt met BREIN. Naast winstafdracht heeft hij een onthoudingsverklaring met boetebeding ondertekent. Toekomstige inbreuken kosten hem 500 euro per stuk. Ook heeft de man informatie verschaft over de herkomst van de spelers. Er wordt verder onderzoek gedaan om die bron af te sluiten. Wat is verdacht? Alle aanbod van IPTV abonnementen voor een paar tientjes of met mediaspeler voor een paar honderd euro waarvoor geadverteerd wordt met toegang tot duizenden kanalen uit verschillende landen en gratis kijken naar sport, live TV, VOD, TV series etc. Zowel de verkoop van mediaspelers met links die van illegale bronnen gebruik maakt als de verkoop van IPTV abonnementen die illegaal toegang geven tot (betaal)kanalen maakt inbreuk. Dit is in verschillende gerechtelijke uitspraken bepaald. BREIN spoort inbreukmakende verkopers en hun bronnen op om hen te stoppen en samen met benadeelde rechthebbenden aansprakelijk te houden. Daarbij wordt winstafdracht of schadevergoeding gevorderd. Bovendien is opzettelijk beroeps- of bedrijfsmatig inbreuk maken strafbaar als misdrijf. Ook het gebruik thuis van deze inbreukmakende apparaten en/of abonnementen om te streamen uit illegale bron maakt inbreuk. Wat is IPTV eigenlijk? IPTV staat voor Internet Protocol Television. Dit betekend dat het televisiesignaal via je internetverbinding binnenkomt. Normaal gesproken komt dit binnen via de kabel of via de satelliet. Met IPTV wordt dus het televisiesignaal niet op de traditionele manier verzonden via bijvoorbeeld de Coaxkabels, maar via het IP-protocol. Via IPTV kan je niet alleen televisie kijken, maar je kan bijvoorbeeld ook opnemen, of een programma terug kijken op een later tijdstip naar eigen keuze. De reden dat illegale IPTV zo goedkoop wordt aangeboden komt omdat er voor geen enkele zender die er aangeboden wordt betaald wordt. Je kunt het dus zien als een vorm van gestolen goederen. Eigenlijk ben je als gebruiker van illegale IPTV voor de wet dus een heler. Toon volledig nieuwsbericht
  • net de processor specs zitten kijken, ik denk dat @Meh Meh gelijk heeft, al weet ik niet wat je gekocht hebt. afhankelijk van het moederboard kan je de hardeschijfruimte uit kunnen breiden voor je opslag met een extra harde schijf(sata ssd voor snelheid of anders een mechanische of een exterene). verder zou windows 10 gewoon moeten kunnen draaien. zoek op google ff voor de gratis upgrade van windows 7 naar windows 10, in januari was dat nog mogelijk. scheelt toch weeer wat geld.
 • ThreadStarter: Movies: Recently Created

  Baantjer het Begin

  • Misdaad

  Game of Thrones

  • Sci-Fi & Fantasy
  • Drama

  Captain Marvel

  • Actie
  • Avontuur

  Replicas

  • Thriller
  • Sciencefiction

×
×
 • Create New...