Jump to content
Sign in to follow this  
MV33

F1 Races downloaden niet mogelijk van f1junkieRecommended Posts

Hallo allemaal,

Ik ben aan het proberen F1 races te downloaden met Nederlands commentaar van een aantal jaar geleden. Degene die de Races gepost heeft: F1Junkie is helaas al een tijd niet meer actief. Ook zijn de nzb bestanden die ik wil downloaden meer dan 5 jaar oud en is het voor mij niet mogelijk deze uit te pakken. Zou iemand mij misschien kunnen helpen? Of heeft iemand misschien oude f1 races met Nederlands commentaar tot zijn beschikking?

Share this post


Link to post
Share on other sites
27 minuten geleden zei MV33:

Ook zijn de nzb bestanden die ik wil downloaden meer dan 5 jaar oud en is het voor mij niet mogelijk deze uit te pakken.

Hallo MV33,

Welk programma gebruik jij dan om je gedownloade bestanden normaal mee uit te pakken? Als je een goede Usenet Provider gebruikt kan je heel ver terug (Eweka heeft zelfs geen probleem met een F1junkie download van 11 jaar geleden van de GP Australië 1998 DVD 1) Als je daarvoor Grabit of SABnzbd gebruikt worden de bestanden vanzelf uitgepakt. Wat ik zie is dat F1junkie hoofdzakelijk DVD5 formaat heeft gepost.

Als je die wat oudere NZB posts wil hebben zal je daarvoor wel de geschikte software moeten gebruiken en nogmaals een goede Newsserver.

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Hallo Drifter,

Bedankt voor je reactie. Zelf gebruik ik snelnl en Spotnet. Ik zal het eens met een Eweka gaan proberen. Grabit of SABnzbd is voor mij nog onbekend terrein dus zal eens googelen. Mocht je een geschikte tutorial hebben ontvang ik deze graag! En welk pakket gebruik jij?

Edited by MV33

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 uur geleden zei MV33:

Bedankt voor je reactie. Zelf gebruik ik snelnl en Spotnet.

Als je in Spotnet de posts zoekt van F1junkie, wat is dan de oudste post die je ziet? Ik zie met Eweka een post staan 19-02-2011 die ik ook nog binnen kan halen. Grabit is een programma waar je jouw Usenet gegevens in moet zetten en als alle bestanden binnen zijn pakt Grabit (https://grabit.nl.softonic.com) ze ook uit. SABnzbd (https://sabnzbd.org) is op dit moment in gebruik wat aantrekkelijker omdat je daar de mogelijkheid in hebt een Wachtwoord direct te koppelen aan de NZB en ook daarmee worden alle gedownloade bestanden uitgepakt. 

Je pakket is afhankelijk van je Internet snelheid uiteraard. Als je bij jouw provider een internet snelheid hebt van 200 MBps neem je uiteraard geen pakket van 50 MBps.

Je zoekt in Spotnet even op Formule 1 en als het zoeken klaar is scroll je even door de gevonden posts tot je die van F1junkie ziet staan. Klik even 1 van zijn posts aan en ga dan onderaan in de omschrijving even met je muis op zijn naam staan bij Afzender en klik dan even links op je muis. Je ziet dan een vakje verschijnen met daarin bovenaan een vergrootglas met de tekst zoeken waar je even op moet klikken. Je krijgt in het zoekresultaat dan alle posts die gedaan zijn door F1junkie.

 • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Share this post


Link to post
Share on other sites

Volgens mij kan je het beste even eweka proberen. Zeker als het bij drifter wel lukt. 🤗

Snelnl is niet zo een sterke Usenet provider.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bedankt! Ik ga het eens proberen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 • Similar Content

  • Guest Ziggoloos
   By Guest Ziggoloos
   Beste, sinds dit jaar heb ik geen Ziggo meer maar ik wil wel heel graag formule 1 kijken. Het vreemde is dat er geen legaal alternatief is dan weer lid worden van Ziggo?! Belachelijk! Ik wil Max zien racen in het nieuwe formule 1 2017 seizoen.
   Zondag gaan ze weer van start dus ik moet gaan kijken vanachter mijn computer of tablet. 
   Kan iemand mij vertellen hoe ik via streams de wedstrijden kan bekijken? Heb ik daar additionele software bij nodig of kan het ook via websites? Het zou vervelend zijn als ik het zondag nog nog zou moeten uitzoeken.
   Met andere woorden, help mij aan een gratis formule 1 stream zodat ik max Verstappen kan zien knallen op Melbourne. 
   Update-  Vanaf Pagina 5 staan de links en updates voor het formule 1 2019 seizoen.
  • Guest Verstappen
   By Guest Verstappen
   Howdoe, het formule 1 seizoen van 2016 is weer van start gegaan. Ik wil graag live meekijken. Ik weet van een oud collega dat er websites zijn welke je naar live streaming van f1 kunnen laten kijken. 
   Ik zoek dus geen losse losse tooltjes maar kijken vanuit een website. Heeft iemand een site of overzicht waar deze formule 1 streams staan? Dan kan ik morgen nog Verstappen bekijken
   Dank u!
×
×
 • Create New...