Spring naar bijdragen

  • 'Game of Thrones'-intro van seizoen acht gelekt en die is helemaal anders dan we gewend zijn

     Delen


    Het laatste seizoen van 'Game of Thrones' ging afgelopen week al in première, en dat zorgde natuurlijk voor een hoop leuke foto's van de cast. Carice van Houten, beter bekend als Melisandre, poste zo een filmpje op haar Instagram. Maar daar lekte ze meteen ook de intro van het laatste seizoen mee en die ziet er een pak anders uit dan we gewend zijn.

    BBVEn8l.img.jpg

    De makers van Game of Thrones hebben er absoluut alles aan gedaan om spoilers te vermijden. En dat maakte de lek van actrice Carice van Houten des te opvallender. Zij filmde een stukje van de intro van het nieuwe seizoen tijdens de galapremière afgelopen week gewoon en die toont een heel andere intro dan diegene die we kennen uit de vorige seizoenen.

    Bekijk de gelekte intro via Youtube gelekte intro

    Sneeuwstorm

    Geen vogelperspectief in het laatste seizoen. De camera, die lijkt te vertrekken vanuit het gat dat in The Wall is gemaakt, vliegt bijna letterlijk over de landkaart. Opvallend is ook de sneeuwstorm die zich steeds verder doorheen Westeros lijkt te 'rollen', meer dan waarschijnlijk het pad dat de White Walkers zullen volgen.

    We zien al snel Last Hearth, het kasteel van huis Umber, verschijnen. Maar de vraag is of de Night King en z'n leger wel aandacht zullen schenken aan de meest noordelijke (bevolkte) nederzetting. Jon Snow merkte al op dat Last Hearth de eerste plaats zal zijn op het pad van de White Walkers, maar of er een (grote) veldslag zal plaatsvinden is eerder twijfelachtig.

    In de gelekte intro lijkt de sneeuw zich netjes een baan rond Last Hearth te vinden. De Night King heeft natuurlijk maar weinig met het veroveren van een kasteel, dus zou het logisch zijn moesten hij en z'n leger zich meteen een weg banen naar Winterfell.

    Wie zal er te zien zijn?

    Op basis van de namen van de acteurs die verschijnen, kunnen we meteen ook al uitmaken wie we zeker in de eerste aflevering te zien zullen krijgen. Met Emilia Clarke en Kit Harington tekenen de twee grootste personages, Daenerys Targaryen en Jon Snow, zoals verwacht present.

    Ook de twee Stark-actrices Sophie Turner (Sansa) en Maisie Williams (Arya) passeren de revue, net als Liam Cunningham (Davos Seaworth) en Nathalie Emmanuel (Missandei). Als laatste zien we ook de namen Alfie Allen (Theon Greyjoy), John Bradley (Samwell Tarly) en Isaac Hempstead Wright (Bran Stark) verschijnen.

    Bekijk ook: "Trailer seizoen 8 Game of Thrones"

    Game of Thrones | Season 8 | Official Trailer (HBO)

     

     

     



    Trizomu
    • Leuk 2
     Delen


    Terugkoppeling

    Aanbevolen reactie

    • Oud-beheerder

    Nog 7 dagen! Ik kan niet wachten om weer te kijken, dan heb ik de hele serie uit. Moet er wel weer inkomen,  ik weet niet meer precies hoe seizoen 7 eindigde. Even inlezen ;)

    got season 7 GIF by Game of Thrones

    Link naar opmerking
    Deel via andere websites



    Doe je mee?

    Je kunt nu een bericht plaatsen en je later registeren. Als je al een account hebt, kun je je hier aanmelden.

    Gast
    Voeg een reactie toe...

    ×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Jouw link is automatisch embedded.   Toon als een normale link

    ×   Je vorige inhoud is hersteld.   Schoon editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Wie zijn er online?  8 leden zijn actief

Mededelingen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...