Spring naar bijdragen

  • Problemen Windows 10-update computers met USB-stick of SD-kaart

     Delen


    Gebruikers van een Windows 10-pc of -laptop die hun apparaat willen updaten met de voorjaarsupgrade van Microsoft, ervaren mogelijk problemen als op de computer een USB-stick of SD-kaart is aangesloten.

    iStock-495108702-750x546.jpg

    Gebruikers van een Windows 10-pc of -laptop die hun apparaat willen updaten met de voorjaarsupgrade van Microsoft, ervaren mogelijk problemen als op de computer een USB-stick of SD-kaart is aangesloten.

    Het probleem kan zich voordoen op Windows-apparaten die de voor- of najaarsupdate van 2018 hebben geïnstalleerd en het besturingssysteem willen updaten terwijl er een extern geheugenapparaat is aangesloten, meldt Microsoft.

    De oorzaak is dat verschillende poorten met de voorjaarsupdate van Windows 10 een andere benaming kunnen krijgen. Om problemen daarmee te voorkomen, blokkeert Microsoft de update in pc's en laptops die zijn voorzien van een extern geheugenapparaat.

     

    Om de update te laten slagen, kunnen gebruikers de USB-stick of SD-kaart uit hun apparaat verwijderen en de installatie van de voorjaarsupdate van Windows 10 hervatten.

    Notitie Trizomu : Er ie eveneens over hetzelfde onderwerp een iets uitgebreider artikel beschikbaar hier

     



    Trizomu
     Delen


    Terugkoppeling

    Aanbevolen reactie

    Omdat het nog een paar weken duurt voor versie 1903 uitrolt, heeft Microsoft nog tijd om de bug te fiksen. De update verkeert momenteel in een voorstadium: hij is al beschikbaar voor Windows Insiders, maar heeft nog niet de status van officiële release. De bug is voor individuele gebruikers ook simpel opgelost: verwijder je opslagapparaten en ga verder met de upgrade via Windows Update. 😉

    Link naar opmerking
    Deel via andere websites



    Doe je mee?

    Je kunt nu een bericht plaatsen en je later registeren. Als je al een account hebt, kun je je hier aanmelden.

    Gast
    Voeg een reactie toe...

    ×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Jouw link is automatisch embedded.   Toon als een normale link

    ×   Je vorige inhoud is hersteld.   Schoon editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Mededelingen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...