Jump to content
Sign in to follow this  


Recommended Posts

Shazam!

Shazam!

About

 • Released


 • Rating


  7.2
 • Genre


  • Komedie
  • Avontuur
  • Fantasie
  • Actie

Overview

De 14-jarige Billy Batson voelt zich begiftigd met de kracht van de tovenaar Shazam om tegen de krachten van het kwaad te vechten. Met de wijsheid van Salomo, de kracht van Hercules, het uithoudingsvermogen van Atlas, de kracht van Zeus, de moed van Achilles en snelheid van Mercurius, is hij de houder van de macht van S.H.A.Z.A.M. Shazam gaat op zoek naar de grenzen van zijn capaciteiten met de vrolijke roekeloosheid van een kind.


Trailer

Credits

 • Zachary Levi
  Zachary Levi
  Shazam
 • Mark Strong
  Mark Strong
  Doctor Thaddeus Sivana
 • Asher Angel
  Asher Angel
  Billy Batson
 • Jack Dylan Grazer
  Jack Dylan Grazer
  Freddy Freeman
 • Adam Brody
  Adam Brody
  Super Hero Freddy
This page uses the themoviedb.org API.

Shazam! (2019)

Na Wonder Woman en Aquaman begint DC zich langzaam weg te bewegen van de extreem donkere settings die onder ander Zack Snyder creëerde. Een positieve ontwikkeling en de nieuwste titel van de maatschappij trekt die lijn door met misschien wel de meest kleurrijke film (in ieder geval qua marketing), Shazam!. Het karakter was ooit populairder dan Superman (en heette origineel Captain Marvel). DC begon in de jaren veertig een rechtszaak tegen de uitgever (omdat Captain Marvel teveel op Superman leek) en kocht uiteindelijk de rechten. Ondanks die veelbewogen geschiedenis is het de eerste keer dat Shazam! op het grote doek verschijnt. Slaagt regisseur David F. Sandberg er in om ‘m memorabel te maken?

Shazam! kan misschien het beste omschreven worden als een superheldenversie van Big (waarin een kind door een magisch kermisapparaat terecht komt in een volwassen lichaam), met elementen van de gevechten tussen Neo en Agent Smith uit The Matrix, de dynamiek tussen Peter Parker en Ned in Spider-Man: Homecoming (alleen niet zo goed) en elementen van de superheldenfilms uit de jaren ’90. 

bron: filmtotaal.nl/film/32982/reviews

Download bestand

 • Shazam.2019.1080p.V2.HC.HDRip.X264-EVO.mkv (3.8 GB)

Afbeeldingen

HappyRoboto6394.jpg

 

Shazam downloaden via Torrent / NZB / Stream

Directe links naar websites voor de film Shazam NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan. 
 
Meer informatie in onze huisregels.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

 • Similar Content

  • By William
   Shazam! (2019)
   Zo grof en doortastend als Deadpool is Shazam niet, maar hij is wel een beetje de grappenmaker in het DC Universe. Zoals de rood spandex dragende liefhebber van eenhoorns dat is in het Marvel Cinematic Universe. Vooral de momenten waarop Billy samen met Freddy zijn krachten onder de knie probeert te krijgen zijn te hilarisch voor woorden terwijl er enorm veel leuke verwijzingen zijn naar andere DC superhelden zoals Batman en Superman. Zachary Levy (Chuck, Thor: Ragnarok) speelt de rol van de sullige spierbundel dan ook uitstekend. Een perfecte casting als je het mij vraagt. Dat valt tevens te zeggen over Mark Strong die als geen ander een indrukwekkende schurk kan neerzetten.
   Op de goede weg
   Het DC Extended Universe lijkt eindelijk op de goede weg te zijn. Met kwalitatief wisselende films kabbelde het een beetje voort, maar na Aquaman en Shazam! kunnen de fans opgelucht ademhalen. De bombastische actiefilm vol verbluffende effecten smaakt dan ook zeker naar meer! Of het personage volledige geabsorbeerd wordt in het DCEU is nog maar de vraag, maar het zou een logische stap zijn. Zeker gezien het feit er nog meer films met Shazam in de planning staan. En die zijn naar mijn mening ook meer dan welkom als de kwaliteit van David F. Sandberg’s creatie geëvenaard kan worden.
   bron: https://filmliefhebber.com/shazam-recensie/ Shazam! (2019) bestand
   Shazam 2019 720p HDCAM-1XBET Grote 2.4 GB bron Afbeeldingen

   Shazam downloaden via Torrent / NZB / Stream
   Directe links naar websites voor Shazam NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan.    Meer informatie in onze huisregels.

 • Latest news

 • Nu op het forum

  • Daar het niet echt geschikt is om dit in Café de download of ergens anders te plaatsen en het toch een besturingssysteem betreft maak ik hiervoor een nieuw topic aan betreffende een probleem dat ik met de nieuwste versie van W10 ben tegen gekomen. Daar de update/upgrade naar de Mei 2019 versie uitbleef via Windows Update wou ik deze installeren op één van mijn pc's via de update assistent , standalone dus niet verbonden met mijn eigen netwerk, om deze te testen gedurende een paar weken/maanden ging alles eigenlijk (schijnbaar) goed tot ik het eerste Blue screen of DEAD kreeg met de mededeling dat er data verzameld werd en dat ik zou moeten gaan naar site van microsoft/stopcode en de code  memory_management moest ingeven om te weten wat het probleem zou kunnen zijn. Echter wordt door mijn browser, de nieuwste Firefox, gemeld dat deze site niet zou bestaan. Ben dan maar teruggegaan naar een vorige versie van mijn Windows 10 pro met versie 1809 en nu blijkt alles normaal te werken. Wat is eigenlijk de bedoeling dat ik dit meld: indien men wacht op deze update/upgrade en en deze wordt nog steeds niet aangeboden via de gewone weg van de Windows Update doe het niet via de assistent, niet iedereen krijgt misschien met dit probleem te maken maar het is beter nog even te wachten tot het moment dat die via de gewone weg wordt aangeboden. Ik heb rond gezocht op het net en nergens een zinnig antwoord gevonden op de vele site's die een antwoord zouden geven, wil u echter één van deze zogenaamde oplossingen volgen hou er dan echter rekening mee dat u dit zou doen op eigen verantwoordelijkheid omdat er regelmatig oplossingen bij zijn die schadelijk kunnen zijn voor niet alleen het OS maar ook voor uw privacy. Ik heb een vraag gepost op het officiële forum van Microsoft, zowel in het Engels als in het Nederlands, en zo gauw ik daar een antwoord op krijg die leidt naar een bevredigende oplossing laat ik jullie dat weten. Tot op dat moment is de enige oplossing van terug te gaan naar een vorige versie van W10, wat bij mij de versie 1809 was/is. Mvg. Trizomu
  • Fatsoen is: als iemand je een emailtje stuurt met een vraag daarin, dat die gewoon beantwoord wordt. Al is het maar een kort antwoord. En nee, ik ga geen ip-adressen 'gebruiken' van mijn vrienden/kennissen. Als die website in verkeerde handen komt (Brein b.v.) , staan ze bij mijn vrienden op de stoep en dat heb ik er niet voor over. ik gebruik de alternatieven wel.   groetjes nathalie
  • Dat heeft weinig met fatsoen te maken maar meer met onkunde dat je op spikesplace wel toe gelaten wordt daar zit namelijk niemand (meer) die een VPN ip kan onderscheiden van een niet VPN ip. Dat botweg weigeren heeft te maken met dat ze je ip checken en als ze zien dat het een VPN ip is je aanmelding verwijderen. Zoala al eerder vermeld vraag een vriend of kennis die in Nederland woont om een account voor jou te registreren en laat hem jou mail adres invullen bij de registratie.
 • ThreadStarter: Movies: Recently Created

  Hellboy

  • Actie
  • Avontuur

  Binti

  • Familie

  De Patrick

  • Drama
  • Komedie

  Spider-Man: Far from Home

  • Actie
  • Avontuur

×
×
 • Create New...