Jump to content
Sign in to follow this  
William

Spider-Man: Far From Home (2019)Recommended Posts

Spider-Man: Far from Home

Spider-Man: Far from Home

About

 • Released


 • Rating


  7.8
 • Genre


  • Actie
  • Avontuur
  • Sciencefiction

Overview

'Spider-Man: Far from Home' speelt zich af na de gebeurtenissen van 'Avengers: Endgame'. Peter Parker gaat met zijn vrienden op zomervakantie door Europa. Maar tijdens de vakantie blijkt dat hij zijn vrienden moet redden van een nieuwe vijand, Mysterio genaamd.


Credits

 • Tom Holland
  Tom Holland
  Peter Parker / Spider-Man
 • Jake Gyllenhaal
  Jake Gyllenhaal
  Quentin Beck / Mysterio
 • Samuel L. Jackson
  Samuel L. Jackson
  Nick Fury
 • Marisa Tomei
  Marisa Tomei
  May Parker
 • Jon Favreau
  Jon Favreau
  Harold "Happy" Hogan
This page uses the themoviedb.org API.

Spider-Man: Far From Home (2019)

Spider-Man: Far From Home laat zien dat de Marvel-koek nog lang niet op is. Far From Home wordt gedragen door humor en een verrassend (goed) script. Dat de aangedane Europese steden als Praag en Venetië, en zelfs een Hollands tulpenveld, met alle denkbare puberale clichés zijn volgepropt, doet daar niets aan af. Té leuk om Spidey eens niet te zien slingeren tussen de New Yorkse wolkenkrabbers. Creatief is het web vol dynamische relaties dat tussen Spider-Man en andere personages is gesponnen. De jong-ogende, beetje stoute tante May is verfrissend. Peters liefdesperikelen met de wat autistische MJ (Zendaya), zijn vriendschappen met de toch-niet-zo-vroegwijze Ned (Jacob Batalon) en Happy, Starks corpulente, goeiige ex-bodyguard, zijn allemaal bronnen van vermakelijke, humorvolle dialogen. Zelfs de trotse en norse Ned Fury (Samuel L. Jackson) wordt in de film leuk te kakken gezet.

 De geanimeerde gevechtsscènes kunnen zich in ieder geval meten met die in Endgame, dialogen verlopen vlot en acteurs halen een voor dit genre goed niveau. Met de nog puberende Parker als potentiële opvolger van Tony Stark staat er nog een mooi stukje karakteropbouw te voor de boeg.

bron: filmvandaag.nl/recensies/813-spider-man-far-from-home

Downloaden

Als Spider-Man: Far From Home online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon.

Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de film te streamen via Pathe Thuis.

 • Spider-Man: Far From Home.mkv (4.2 GB) (Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen of te downloaden)

Afbeeldingen

Spider-Man: Far From Home

Spider-Man: Far From Home downloaden via Torrent / NZB / Stream

Directe links naar websites voor de film Spider-Man: Far From Home NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan. 
 
Meer informatie in onze huisregels.
Andere populaire film:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  


×
×
 • Create New...