Jump to content
Sign in to follow this  
rico18

is downloaden via hostings sites legaal?Recommended Posts

Hallo,

Ik wil graag weten of het downloaden via hostings-- sites de zogeheten premium accounts legaal is, oa Rapidgator is ook zo'n hosting. Wie kan mij dit vertellen?

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 uur geleden zei rico18:

Hallo,

Ik wil graag weten of het downloaden via hostings-- sites de zogeheten premium accounts legaal is, oa Rapidgator is ook zo'n hosting. Wie kan mij dit vertellen?

Het downloaden van bestanden met o.a. Rapidgator is zeker legaal, zolang het maar gaat om legale bestanden en niet om illegale content. Rapidgator zelf zet al een regel op zijn/haar eigen website hierover;

Net als bij andere bestand hosters, zijn auteursrechtinbreuken en andere illegale bestanden ook een probleem met Rapidgator, terwijl bij andere providers de accounts geblokkeerd kunnen worden voor illegale bestanden, geeft Rapidgator er de voorkeur aan alleen de betreffende bestanden te verwijderen.

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 • Similar Content

  • Guest ĐiŝaŝteɍƵaƞƴ
   By Guest ĐiŝaŝteɍƵaƞƴ
   Hallo allemaal,
   Ik zat eraan te denken om misschien een server op te zetten voor een game. Namelijk de multiplayer release van Teknogods voor Mw3.
   Maar ik heb eigenlijk geen flauw idee hoe je een server moet opzetten dus zou iemand het mij stap voor stap kunnen uitleggen.
   Alvast bedankt
   Mvg
  • By shadowwatch
   Ik heb een domeinnaam geregistreerd bij een provider maar daar niet de hosting afgesloten aangezien die redelijk duur was.
   Vervolgens heb ik ergens anders de hosting afgesloten.
   Wat moet ik nu aanpassen bij mijn domein provider zodat het domein aangesloten is bij mijn host?
   Iemand enig idee kan wel vanalles gaan proberen maar heb het graag zo snel mogelijk werkend op dit moment
  • Guest ĐiŝaŝteɍƵaƞƴ
   By Guest ĐiŝaŝteɍƵaƞƴ
   Hallo allemaal,
   Ik vroeg me af hoe duur het is om een server te huren waar ik een dedicated server van mw3 kan laten hosten.
   Ik zit nu in een clan die een server voor 60 euro per maand huurt en persoonlijk vind ik dat een beetje veel maar ik heb hier vrij weinig verstand van dus zouden jullie me ff kunnen zeggen waar ik zou moeten zoeken als ik goedkoop een goeie mw3 server zou willen opzetten?
   MvgDisasterZany
  • By jelmer11
   Hallo,
   Een vriend van me wil een eigen forum maken maar wel gratis.
   Hij wil dit gaan doen met PHPBB maar dat moet je hosten.
   Nou heb ik voor hem gezocht naar een gratis host.
   Alleen moet het wel aan deze eisen voldoen:
   welke raden jullie hem aan?
   Ik heb er hier al een paar gevonden:
   http://www.homepage-...nl/homepage.php
   Alvast bedankt

 • Latest news

 • Nu op het forum

  • De RCMloader is een apparaat wat lijkt op een USB-stick, waarmee "elke" Nintendo Switch-console in slechts een paar stappen kan worden ontgrendeld. Ik heb een website gevonden die de meest uitgebreide uitleg over dit apparaat geeft, maar dat is in het Engels en te vinden onder deze link. Je kan natuurlijk in Google ook deze site even vertalen waardoor het meeste misschien wel wat beter te begrijpen is. De rest van jouw vragen zullen beantwoord moeten worden door leden die zelf gebruik maken van dit apparaatje.
  • Ik heb een vragen over de RCM loader. Wat kan je precies met de RCM loader? Hoe "veilig" is het gebruiken van een RCM loader?  Kan je er gratis games mee spelen en als met het speciale kaartje voor de Nintendo DS? Zo ja ,Zijn de games makkelijk te verkrijgen? Alvast bedankt voor de info!  
  • Ziggo stopt met usenet (dat wil zeggen: het zelf aanbieden van nieuwsgroepen) omdat te weinig klanten er gebruik van maken. “Op zich goed nieuws”, zegt BREIN directeur Tim Kuik. Het is immers algemeen bekend dat Usenet al jaren één groot piratenhol is. Gebruikers nemen meestal een betaald abonnement bij een commerciële usenet provider. Dat kan nog steeds. Ziggo geeft (helaas) een paar voorbeelden waar gebruikers naartoe kunnen en vertelt er ook bij waarom gebruikers dat zouden willen.   “Met nieuwsgroepen kun je heel gemakkelijk bestanden downloaden, zoals films, series en muziek. Nieuwsgroepen bevinden zich namelijk niet op het wereldwijde web, maar op een eigen netwerk, dat gebaseerd is op het Usenet-protocol.”  Helaas vertelt Ziggo er niet bij dat het vrijwel uitsluitend om illegaal aangeboden films, series en muziek gaat. Rechthebbenden geven namelijk geen toestemming aan usenet providers en wederverkopers om hun werk aan te bieden. Die wordt immers via legale platforms aangeboden zoals Spotify, Deezer, Videoland, Disney+ of Netflix. Het zijn gebruikers die de illegale content naar usenet uploaden. Usenet providers hevelen die content vervolgens over op hun eigen servers. Tegen betaling kunnen gebruikers toegang tot die servers krijgen en alles downloaden wat hun hartje begeert. Daarvoor verkopen de providers of hun wederverkopers abonnementen. Het blijkt dat de uploaders zelf de opgeslagen content niet meer mogen verwijderen.   “De commerciële usenet providers eigenen zich de content toe en houden die beschikbaar voor betalende abonnees.  De makers, rechthebbenden en legale platforms zien er geen cent van terug. Het is je reinste diefstal”, aldus Kuik.  Een ding is zeker: het idealistische usenet van weleer waar mensen vragen konden stellen en antwoord kregen, bestaat niet meer. Dat is al lang geleden overgenomen door het internet.  “Op zich is het goed nieuws dat een grote internet provider zoals Ziggo nu ook stopt met het aanbieden van usenet omdat te weinig klanten er gebruik van maken. Er is dan ook ruim voldoende legaal aanbod en daar wordt steeds meer gebruik van gemaakt. Het was wel passend geweest om daarnaar te verwijzen.”  BREIN heeft de afgelopen jaren al veel nzb link-sites afgesloten die naar uploads van illegale content op usenet verwezen. Ook een wederverkoper werd voor de rechter gedaagd. Uiteindelijk bleek die volgens uploaders ook de geldschieter en eigenaar van de twee grootste illegale link-sites van Nederland. Daarnaast loopt een civiele procedure tegen de inmiddels gestopte commerciële usenet provider NSE. Daarin zijn door de hoogste Nederlandse rechter vragen van uitleg gesteld aan de hoogste Europese rechter in Luxemburg. Het gaat er kort gezegd om of NSE door haar aanbod zelf inbreuk maakte en daarvoor aansprakelijk gehouden kan worden. Er is in Luxemburg nog geen zittingsdatum gepland. Toon volledig nieuwsbericht
 • ThreadStarter: Movies: Recently Created

  De grote slijmfilm

  • Familie
  • Avontuur

  Little Women

  • Drama
  • Romantiek

  Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)

  • Actie
  • Misdaad

  21 Bridges

  • Misdaad
  • Actie

×
×
 • Create New...