Jump to content

Actie: Probeer CyberGhost VPN voor slechts €2,75 per maand!

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk
 • Plus 6 maanden gratis en 45 dagen niet goed geld terug

Bezoek CyberGhost :goed:

bambi1515

snelkoppeling toevoegen bij mozilla firefoxRecommended Posts

Weet iemand hoe ik een snelkoppelingen.thumb.png.fd9c6188e04774c2ebe859eaba307122.pngsnelkoppeling kan toevoegen bij mozilla firefox zoals het geval is met mijn Googlechrome?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo @bambi1515, Lees even de informatiepagina van Mozilla onder deze link waar alle handelingen omschreven staan om een Favoriet (snelkoppeling) van een website (pagina) te maken.

 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Beste Guardian, die hulpfunctie van Mozilla had ik al eerder gedaan, maar helaas niets heeft gewerkt. Gewone bladwijzers opslaan lukte wel, maar mij gaat het meer om de plaatsing van de mini pictogrammen onder de searchbalk zoals in de pic hierboven.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Waarschijnlijk bedoel je Topwebsites. Standaard wordt dit geopend als je een nieuw tabblad opent.  Meer informatie kun hier en daar vinden.

Edited by Monkie
 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
26 minuten geleden zei bambi1515:

Gewone bladwijzers opslaan lukte wel, maar mij gaat het meer om de plaatsing van de mini pictogrammen onder de searchbalk zoals in de pic hierboven.

Hallo @bambi1515, Wat jij bedoelt is toch echt allemaal te vinden vanaf die pagina onder mijn link, maar ik heb even een linkje voor jou aangeklikt waar je kan vinden wat je volgens mij bedoelt. Kijk even onder deze link

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naar alle waarschijnlijkheid wordt dit bedoelt

ff01.JPG

Indien u de standaard startpagina van FF heeft moet u iets aanpassen en dat doet u door naar Opties te gaan en Startpagina te selecteren

ff02.JPG

Hier vinkt u Topwebsites aan

ff03.JPG

Klik nu bovenaan in de FF op het huisje (firefox startpagina) en dan zou u de startpagina zoals in de eerste afbeelding moeten zien, hoewel die bij u misschien iets kan afwijken dan de afbeelding die door mij gemaakt is. Om nu het door u beoogde bedoeling te bereiken volgt u de volgende stappen:

1: Als u op de nieuwe startpagina bent gaat u met de muis naar de aanwezige Topwepsites dan dan ziet u rechts 3 stippen verschijnen, hier selecteert u Topwebsite toevoegen

ff04.JPG

Wat u dan te zien krijgt legt zichzelf uit

ff05.JPG

Dit is het resultaat:

ff06.JPG

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Als tussen alle bovenstaande Omschrijvingen, Linkjes en Afbeeldingen de oplossing voor het probleem nog steeds niet staat zal dat aan de vraag/uitleg gelegen hebben, maar de oplossing is hoe dan ook te vinden vanuit de hulpfunctie van Mozilla. :yes: Uiteraard is het voor sommige mensen wat makkelijker wanneer er wat afbeeldingen staan die net even een beetje meer herkenbaarheid geven.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mensen, Ik heb de oplossingen voor de mozilla firefox. Als je op mozilla webbrowser klikt, krijg je gelijk een blanco zoekpagina. Rechtsboven, zie je een wiel logo (als je met de cursor erover heen gaat, krijg je de melding: Uw nieuw tabblad-pagina aanpassen), klikt erop dan zie je op de pagina wat je moet doen. In ieder geval bedankt nog voor de moeite.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Similar Content

  • By geraldo13
   Goede dag Dunken leden,
   Ik heb een vraag er snelkoppelingen.
   Als je het hoofdbestand verplaatst naar een andere map.
   De snelkoppelingen op de bureaublad nemen het gerust over.
   Waar haalt ie de informatie uit.
   Dat de hoofdbestand is verplaatst. Dit gebeurd overigens alleen met Windows 10
  • By Trizomu
   Zo zie je maar dat hoelang je maar ook op het forum zit men kan nog altijd iets te weten komen, en dan nu de vraag.
   Sinds de laatste 2 a 3 updates van Firefox zit ik met het probleem dat de browser regelmatig niet meer reageert, ook is het cache niet altijd vol en indien dat wel is dan wordt die leeggemaakt. Ik gebruik Adblock Plus / Ghostery om advertenties en volgers te blokkeren, Tevens word Firefox beschermd door Malwarebytes Anti-Exploit free, tot mijn tevredenheid. Op het forum van Firefox is echter nergens info te vinden die mij enige voldoening kan geven of geeft. De enige info die gegeven wordt is de browser te starten met alle add ons uitgeschakeld, echter blijft dit probleem dan ook bestaan en bied dus geen oplossing. Zelfs in zijn puurste vorm blijft dit gebeuren, behalve ik een oudere versie installeer bv. versie 31 want ik heb het probleem vanaf versie 32. Zelfs een schrijven naar Mozilla bied geen oplossing. Tevens heb ik geprobeerd van het cache te verhogen van 350 MB naar 1GB en dat haalt ook niets uit, het enige dat tijdelijk help is gewoon het cache te legen en ook eens een memory cleaner te gebruiken.
   Nu moet ik wel zeggen dat Firefox heel de dag geopend staat, met zeker 4 tabs die het spel Ogame bevatten, zowel voor ontspanning als voor werk. Heeft iemand dit probleem ook of zou ik eventueel niet beter overschakelen naar een andere browser? Liefst geen IE Want die werkt gewoon niet meer op mijn systeem, enkel bij de mediaplayer(raar maar waar), en ook één die niet zoveel geheugen opslokt zoals Firefox of Google Chrome. Of zou ik beter even door de zure appel bijten en wachten op de nieuwste browser van MS die bij Windows 10 zal geleverd worden?
   Echt problematisch is het nog niet maar het is wel vervelend. Btw ik gebruik win 8.1 update.
  • By Patrickj
   Goedemiddag,
   Op onze hoofdcomputer op het werk zit erg veel spam als we firefox openen.
   Dit is vooral irritant doordat onze online-applicatie geopend moet worden in firefox.
   Iemand enig idee hoe dit verholpen kan worden?
   Er wordt elke keer doorgelinkt naar andere sites als je een site opent, en ik zie van die groene figuurtjes die je ergens anders heen sturen als je erop klikt.
   Heb even een foto bijgevoegd voor de duidelijkheid.
   Spam.bmp
   spam2.bmp
  • By Freddytje
   Goedenavond,
   Ik heb een ineens een rare layout bij Firefox. Dit is niet bij elke website het geval. Duken ziet er wel normaal uit, maar Facebook en Dumpert kloppen niet. Alsof de .css verkeerd is o.i.d.
   Weet iemand hoe ik dit kan oplossen?
   Alvast bedankt!
   Gr,
   Fred


 • Who Was Online

×
×
 • Create New...