Jump to content


Recommended Posts

Hallo wie kan me helpen met een probleem online.

Ik heb een convertxtodvd7 7.0.0.73(new)

De probleem is.de software wildt 

De film niet op een dvd schijf branden

Maar het geeft wel aan dat ie gebrand is

Maar als ik het ga testen op de oc/dvd speler werkt ie niet.het ziet het niet

Dus op de pc geprobeerd.daar zegt ie

Dvd is leeg.wie kan me helpen ??

 

Link to post
Share on other sites
 • 2 weeks later...
 • Replies 1
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ik gebruik zelf versie  ConvertXtoDVD 7.0.0.61, hier zit wel een kleine bug in die te omzeilen is - kijk daarvoor even naar het volgende bug , ik weet niet of die ook in uw versie aanwezig is. Ik krijg in ieder geval geen melding van een update, maar dat tot hier en nu verder met uw probleem(pje).

Zoals ik uit melding kan opmaken kan ik niet direct een oplossing voorstellen, hiervoor heb ik toch ietwat meer info voor nodig. Zou u eventueel 1 of meerder schermafbeeldingen kunnen geven van uw instellingen zodat aan de hand daarvan eventuele oplossingen kan voorstellen? Of u kan contact opnemen met de support, ze zijn héél behulpzaam en vriendelijk (en snel) en dan spreek ik uit eigen ervaring van een probleempje dat ik eens gehad heb.

Mvg. Trizomu

Edited by Trizomu
Bijvoegen info
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Similar Content

  • By Trizomu
   Hello allemaal,
   Voor diegene die ConvertXtoDVD gebruiken, de legale versie, en een error/bug ervaren waardoor het programma niet meer werkt en enkel nog te sluiten is door de taskmanager is er een voorlopige oplossing. Reeds heel de week heb ik contact met de tech. support van VSO, de makers van het programma, over dit voorkomend probleem. Aan de hand wat eventueel zou kunnen gebeuren, foto's, zal ik tonen waar het over gaat en wat de oplossing is.
   Dit probleem kwam ik tegen:
   Wanneer ik het programma start en een film of serie wil omzetten om het te branden, wil de film of serie die moet geconverteerd worden niet laden. Het programma blijft hangen in Bestanden analyseren voor onbepaalde tijd als ik meer dan 1probeer te laden of als ik het één voor één selecteer op voor-laden media.


   Het eerste antwoord dat ik kreeg van de support was om de nieuwe beta te downloaden waarmee het probleem eventueel zou opgelost zijn, of dit werkt bij andere versies (illegale) weet ik niet maar wel bij een legale versie, beta versie
   Ook hier is diezelfde bug aanwezig:

   Vandaag heb ik een voorlopige oplossing verkregen, ze werken er aan om dit op te lossen, die het probleem oplost. De oplossing is: dit probleem is misschien gerelateerd aan het uiterlijk van de software.
   door het visuele thema van Elegant(of ander) in Aluminium te veranderen, lost dit vaak deze impasse op. Bekijk de momentopname om toegang te krijgen tot deze instelling.

   Deze oplossing zou ook moeten werken indien u een andere versie gebruikt, kijk maar naar de versie nr. die anders is dan de vorige afbeeldingen. Ik moet zeggen dat het héél shapoo was van de Tech support, snel geholpen in de avond een mail gestuurd en de volgende dag in de namiddag had ik reeds mijn eerste antwoord en meteen de mail beantwoord dat de beta geen oplossing bood. De volgende dag, vandaag, in de vroege avond een volgend antwoord gekregen die wel de oplossing was voor mijn probleem.
   Ik hoop dat deze oplossing ook voor jullie mag werken, indien u dit probleem tegen komt, al hoop ik dat jullie geen probleem ervaren. Mocht u een ander probleem ervaren probeer eerst deze oplossing en helpt dit niet dan kan u gerust contact met ze opnemen, benoem het probleem zo goed mogelijk en sluit er eventueel een snapshot bij, ze bijten niet en zijn vriendelijk en snel. Echter kan er maar communicatie mogelijk zijn in twee talen namelijk Engels en Frans.
   Mvg. Trizomu
    
  • By nolikomaaseik
   Ik heb een film gedownload die na het downloaden in mijn map downloads is terecht gekomen . Wanneer ik deze film wil converteren met het programma ConvertXtoDVD4 en ik ga naar mijn map Downloads waar ik de gedownloade film aanklik krijg ik de melding : Geen zoek resultaten .
  • By nolikomaaseik
   Ik heb een film gedownload met nederlandstalige ondertitels maar als deze omgezet worden met het programma ConvertXtoDVD krijg ik de melding :
   toegevoegde ondertitels niet zichtbaar tijdens omzetten .
  • By slein
   Mischien een hele rare vraag maar ik hoop dat iemand er een antwoord op heeft.
   Als ik met het programma convertxtodvd een een dvdtje wil maken van een serie met bijvoorbeeld vier afleveringen van dan krijg ik de instellingen niet zo dat ik een dvd krijg van rond de 4.3 Gb. Het maakt niet uit welk formaat ik pak bij het omzetten. 720p of 1080p, als het programma klaar is met omzetten blijft de grote van de dvd altijd steken tussen de 2.5 en 3 Gb.
   Is er iemand die weet hoe ik dit op kan lossen?
   Groetjes

 • Who's Online   4 Members, 0 Anonymous, 167 Guests (See full list)


×
×
 • Create New...