Jump to content

Actie: Probeer PIA VPN voor slechts €1,94 per maand & gratis virusscanner!

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor een scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug
 • Tijdelijk gratis PIA viruscanner

En de handleiding: Private Internet Access :goed:Een fix voor ebookparadijs, of een alternatief die nog members toelaat?Recommended Posts

Ik gebruik al ongeveer een jaar ebookparadijs, maar helaas kom ik nu dus niet meer mijn account in. Lees overal dat ze inactieve accounts verwijderen..

Heeft iemand een backdoor waarmee ik mijn account weer zou kunnen activeren? Of een alternatief, die nog wel members toelaat. Elke website die ik vind is namelijk gesloten voor nieuwe members

Alle hulp is zeer welkom!

ebookparadijs.org - Nederlandse torrent communities - Duken.nl

Link to comment
Share on other sites


50 minuten geleden zei Vampire Inspector:

Aanbod wordt inderdaad rap minder, maar op nzbserver.com staat nog steeds een mooie verzameling 🧛‍♂️

Vervelende is echter dat Ebookparadijs een torrentsite is en daar is behalve BoekenPlaza geen ander alternatief voor. Er zijn vast wel een aantal torrent community 's die een redelijk boeken aanbod hebben, maar er gaat natuurlijk niets boven een gespecialiseerde website.

 • Agree 1
Link to comment
Share on other sites

Advertorial - Geplaatst 21 uur geleden

Vergeten jullie de VPN verbinding niet? Je internet provider zoals Ziggo of KPN kan door gebruik van de VPN niet zien wat er gebeurd op je internet verbinding en ben je volledig anoniem. Een vereiste tegenwoordig.... Gelukkig hebben we een uitgebreide handleiding geschreven met informatie. :goed:

Deze vindt je hier:   https://www.duken.nl/forums/handleidingen/handige-tips/vpn-verbinding-en-anoniem-downloaden-r35/  


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Similar Content

  • By Josvermeers
   Hallo allemaal.
    
   ik was lid van ebookparadijs maar helaas kan ik er niet meer in en ik heb al alles gelezen en weet dat er een ledenstop is. Maar is er iemand die de staff kent of kan contacteren? Ik ben bereid om te doneren en terug lid te worden en actief te zij  n. We lezen elke dag thuis en zou het appreciëren als ik het op een of andere manier kan te regelen met ebookparadijs.
    
   dank u om te lezen
  • By Taruka
   Op 30 aug. heb ik voor het laatst ingelogd bij EbookParadijs. Zonder problemen. Ik log bijna dagelijks in. De 31e aug. probeerde ik dat ook maar helaas. Ik heb nu verschillende keren een nieuw wachtwoord aangevraagd en de snelkoppeling gebruikt die gestuurd wordt naar mij. Vervolgens krijg ik de melding dat mijn email adres niet gevonden is in de database hetgeen ik vreemd vind want bij het toesturen van een link staat vermeld dat ik in de database bekend ben. Ik weet dat opnieuw aanmelden geen zin heeft want ik heb al geruime tijd geleden een mail van u ontvangen dat nieuwe aanmeldingen niet kunnen vanwege de capaciteit of iets dergelijks. Ik zou dit zeer op prijs stellen want ik bezocht uw pagina dagelijks. Ik heb ook al 
     Met vriendelijke groet, Marjo  
  • By Uppertje
   Ik ontvang nog steeds PM's over het inloggen bij Ebookparadijs. Zoals eerder al gemeld:  Ik ga niet meer in op verzoeken. Ebookparadijs hanteert nu eenmaal dat ze allen actieve gebuikers willen, dus je zult regelmatig in moeten loggen. Doe je dat niet, dan wordt je account verwijderd.
   Dus helaas, ik ga niet meer in om verzoeken over Ebookparadijs. Deze PM's zal ik negeren.
    
   Sorry
  • By Angelique
   downloaden van een ebook lukt niet Er wordt aangegeven dat epub (torrent)  niet openen als archief? weet iemand wat ik niet goed doe?

 • Who was online  2 Users were Online in the last 2 hours

×
×
 • Create New...