Spring naar bijdragen

Nintendo Switch Nieuws (Games, Updates & nog veel meer)


Gast SwitchFreak

Aanbevolen reactie

Gast SwitchFreak

Het Duken Switch Nieuws,

vanaf vandaag zal ik elke keer als er weer nieuws is vanuit Nintendo, het jullie d.m.v een post bekend maken.
Als het gaat om Games, updates of andere zaken.
Mocht het gaan om een firmware update, dan zal ik er ook gelijk bij vermelden of de homebrew al geschikt is of dat het beter is om even te wachten.

bewerkt door Gast
Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 0
  • 0
  • Reacties 53
  • Gemaakt
  • Laatste reactie

Top Posters In Dit Topic

Gast SwitchFreak

pokemon.png.d42496ac2339a951ae52f982a0c7a6ca.png

Ontdek al het nieuws en updates uit de afgelopen Pokémon Presents! Bekijk de volledige video om de nieuwste trailers voor Pokémon Brilliant Diamond & Pokémon Shining Pearl en Pokémon Legends: Arceus te bekijken en nieuws te ontdekken over Pokémon UNITE en meer!

"Presentatie bekijken - Engels"

Ontdek de adembenemende Sinnoh-regio!
Beleef een nostalgisch verhaal opnieuw met Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl, die op 19 november worden uitgebracht!

"Trailer bekijken"

pokemon7.png.d4e33fcfb98a102b649322e29709a92b.png

pokemon5.png.625c407ed77ee3d8b63c80c5ebbfc123.png

De Hisui-regio roept!
Reis naar het verleden van Pokémon met Pokémon Legends: Arceus, dat op 28 januari 2022 wordt uitgebracht!

"Trailer bekijken"

pokemon6.png.97777dd6b57bf7852a7ed6f667ed246a.png

bewerkt door SwitchFreak
Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 0
  • 0
  • Gast pinned this topic
  • Gast unlocked this topic
Gast SwitchFreak

poktv.png

Nintendo Switch krijgt speciale Pokémon streamingdienst.

Apps voor Netflix of andere populaire streamingdiensten zijn nog steeds niet te vinden op de Nintendo Switch. De handheld console krijgt nu alleen wel een speciale Pokémon streamingdienst in de vorm van Pokémon TV.

Nintendo staat erom bekend het altijd iets anders te doen dan haar concurrenten. Zo heeft de Japanse uitgever niet alleen haar indrukwekkende bibliotheek aan unieke games, maar ook als het aankomt op andere aspecten neemt Nintendo andere keuzes dan Sony en Microsoft. Zo heeft het bedrijf nog steeds geen applicaties gemaakt voor populaire diensten als Netflix en Disney+.

Nintendo heeft nu wel een app voor een streamingdienst gelanceerd, maar waarschijnlijk niet eentje die je had aan zien komen. Vanaf nu is het namelijk mogelijk om Pokémon TV op de Nintendo Switch te downloaden, een speciale streamingdienst die natuurlijk helemaal in teken staat van Pokémon. Dat heeft Nintendo bekendgemaakt via Twitter.

Meer dan alleen Pokémon series

Zoals je zou verwachten heeft Pokémon TV natuurlijk de avonturen van Ash en Pikachu om te bekijken, maar de app is meer dan alleen een streamingdienst voor Pokémon series. Zo biedt de applicatie namelijk ook competities van de Pokémon Trading Card Game en de videogames aan. Content zal volgens Nintendo geregeld worden aangepast.

De Pokémon TV app heeft daarnaast ook opties voor de kleinste Pokémon trainers onder ons. In de Junior-categorie kan je namelijk content vinden die speciaal gemaakt is voor jonge kinderen, zoals liedjes om mee te zeggen en aangepaste slaapliedjes.

 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 0
  • 0
  • Oud-beheerder

  • Bijdragen:  26.218
  • Waardering:   2.930
  • Prestatiepunten:  24.923
  • Dagen gewonnen:  264
  • Lid sinds:  17-12-11
  • Status:  Offline
  • Actief:  
  • Was actief op:  Windows

Top! Daar wist ik niet, morgen gelijk even de app installeren. 👍

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2,9k
  • 26,2k
  • 264
Gast SwitchFreak
1 uur geleden zei Duken:

Top! Daar wist ik niet, morgen gelijk even de app installeren. 👍

Ja de app blijft leuk voor de jonge generatie, of voor de mensen die de nostalgie willen beleven.

Hij is verder gratis te downloaden via de e-shop.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 0
  • 0
Gast SwitchFreak

UPDATE Atmosphère 0.20.1 (Compatible met firmware 12.1.0)

Update 0.20.1 is de 53ste officiële release van Atmosphère, deze is kort geleden uitgekomen. En inmiddels volledig getest doormij en velen andere. En werkt ook wederom uitstekend.

Update 0.20.0 & Update 0.20.1

Het volgende is gewijzigd sinds de laatste release:

  • DRAM-training (MTC) werd geïmplementeerd voor Mariko-hardware, waardoor de RAM-snelheid werd verhoogd van 204 MHz naar 1600 MHz.

Dit optimaliseert de opstartsnelheid van Mariko aanzienlijk, waardoor de opstarttijd ongeveer gehalveerd wordt.
Typische opstarttijd reducties (gemeten als "selecteer fusee" tot "home menu zichtbaar"):
Normaal (Iowa): ~35 seconden -> ~18 seconden.
Lite (Hoag): ~65 seconden -> ~30 seconden.
LET OP: Er wordt gewerkt aan een herschreven fusee-component, met het oog specifiek op het waarborgen van een goede opstartsnelheid.
Met een beetje geluk zal het opstarten op alle eenheden (Mariko en Erista) in een aanstaande release veel sneller zijn.

  • Sept is vervangen en uit de repository verwijderd.

Erista eenheden gebruiken nu een aangepaste TSEC-firmware om sleutelafleiding te beheren.
Dit heeft een aantal voordelen, waaronder:
Dit vereenvoudigt de logica voor het afleiden van sleutels aanzienlijk door deze consistent te maken voor alle firmwares.
Fusee opent/gebruikt helemaal geen keyblobs meer, dus eenheden die per ongeluk keyblobs hebben vernietigd/verloren kunnen zonder deze opstarten.
Dit verhoogt de stabiliteit enorm (sept was de grootste bron van opstartfouten).
Dit verbetert de opstartsnelheid (sept meerdere keren opnieuw opgestart, hardware initialisatie meerdere keren uitgevoerd en was over het algemeen erg traag).
Het Atmosphère is nu veel stabieler.

  • Er zijn een aantal verbeteringen aangebracht aan de dmnt cheat engine.

Cheats die een geheugenregio operand innemen, kunnen nu typen "2" of "3" gebruiken om toegangen uit te voeren met betrekking tot respectievelijk de alias/aslr-regio's.
Er is ondersteuning toegevoegd voor een "else" opcode in de cheat-engine, om het schrijven van bepaalde conditionele logica natuurlijker te maken.
Er is ondersteuning toegevoegd voor een cheat orchestrator homebrew (zoals edizon) om los te koppelen van een cheat-proces/de master cheat programmatisch in te stellen.
Daybreak geeft nu een waarschuwing wanneer u probeert een firmware te installeren die nieuwer is dan de hoogste versie die atmosphère kent die het ondersteunt.
Om dit te vergemakkelijken, onthult exosphere nu de ondersteunde HOS-versie via een extensie ConfigItem.

  • Er zijn een aantal kleine problemen opgelost, waaronder:

Verschillende mesosphere debug SVC-implementaties zijn bijgewerkt om de semantiek van de nieuwste kernel weer te geven.
Ondersteuning voor het afleiden van BIS-coderingssleutels op bepaalde prototypehardware is opgelost.
Algemene verbeteringen van de systeemstabiliteit om de gebruikerservaring te verbeteren.

Het volgende is gewijzigd sinds de laatste release:

Er is een probleem opgelost dat ernstige verminderde prestaties veroorzaakte na het ontwaken uit de slaapstand op Mariko-hardware.
Dit kwam door Mariko MTC wat resulteerde in een frequentie van 1599,999 MHz in plaats van 1600 MHz.
Vanwege deze off-by-one kon Nintendo's EMC-beheercode niet worden geïnitialiseerd/overgenomen, en na het ontwaken uit de slaapstand zou RAM zich in een vreemde staat bevinden.
 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 0
  • 0

September kan maar zo een bijzondere maand worden voor Nintendo Switch-gebruikers. Een nieuw gerucht is opgedoken dankzij bekende insider 'NateDrake'. In een podcast laat de insider weten dat Nintendo Switch Online in september mogelijk wordt uitgebreid met Game Boy en Game Boy Color games.

pexels-luis-quintero-2263822.f1630394161.jpg

In de aankomende weken is het goed mogelijk dat Nintendo Switch Online met Game Boy en Game Boy Color games wordt aangevuld. Dit baseert de insider op een datamine uit 2019 waarin vier emulators in de Nintendo NES-app werden ontdekt. Van een aantal van die emulators is nog steeds niet duidelijk waarvoor ze dienen.

Nate stelt nu dat de derde emulator 'Hiyoko' waarschijnlijk bedoeld is voor de Game Boy en Game Boy Color games. Het verhaal wordt door Nintendo Life ook nog eens extra kracht bijgezet. De website over Nintendo heeft met haar eigen bronnen gesproken en die stellen ook dat de Nintendo Switch Online-service zeer binnenkort aangevuld lijken te worden met Game Boy en Game Boy Color games.

Nintendo Switch Online nog wel zonder Game Boy Advance games

Over Game Boy Advance games is alleen een stuk minder zeker. Dezelfde bronnen van Nintendo Life stellen namelijk dat de titels van die generatie niet op de Switch Online-service verwacht worden. Dit zou onder andere te maken hebben met de re-releases van verschillende Game Boy Advance-games die op de planning staan. Zo komt Nintendo in december met een remake van Advance Wars.

De maand september lijkt daarnaast het startschot te worden voor de nieuwe games. Het is de maand waarin Nintendo de service oorspronkelijk lanceerde waarna jaarlijks eigenlijk werd uitgepakt met nieuwe titels en/of platformen voor de betaalde onlinedienst van Nintendo.

Bron: XGN.nl

 
bewerkt door Skeletor
Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 0
  • 0

gamescom 2021 zit er weer op en dat betekent dat het tijd is om de balans op te maken. Welke games kwamen er voorbij en wat waren nou de tofste onthullingen van de digitale beurs. Hieronder de beste Switch games van gamescom 2021!

20210830justdance2022.f1630345214.jpg

5. Just Dance 2022

We trappen deze top 5 beste Switch games van gamescom 2021 af met een dansje. Een van de meest rockende games die op gamescom aanwezig was, is namelijk Just Dance 2022. Met een hele berg nieuwe tracks waaronder Last Friday Night T.G.I.F. van Katy Perry, Run the World (Girls) van Beyoncé en Funk van Meghan Trainor kun je je beste dansmoves weer uit de kast halen. Het is tijd om te dansen als een malle als deze game uitkomt. Een releasedatum heeft de game ook al: op 4 november 2021 komt de game uit. 

4. Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge

De Teenage Mutant Ninja Turtles lieten tijdens gamescom 2021 ook weer van zich zien. Shredders Revenge staat namelijk op de planning als spirituele opvolger van Turtles in Time uit 1991. Ontwikkelaar Dotemu brengt, samen met Tribute games, een compleet nieuwe beat ‘em up waarin je met Leonardo, Raphael, Donatello, Michaelangelo én April O’Neil aan de slag mag.

De eeuwige vijand is natuurlijk Shredder weer met zijn Foot-soldaten en andere handlangers zoals Bebop en Rock Steady. Welke andere vijanden we nog meer voor onze kiezen krijgen is nog onbekend, maar ga er maar vanuit dat we bijvoorbeeld Crang en Dexter Stockman voorbij gaan zien komen. Het grootste mysterie blijft toch wel te releasedatum van de game, want die is nog steeds niet onthuld. Wel weten we dat de game in 2022 uit moet komen en dat je straks met zijn vieren in couch co-op aan de slag kunt op de Switch.

3. Mario + Rabbids: Sparks of Hope

Mario, Rabbid Peach en de anderen zijn weer terug voor een complete nieuw avontuur. Waar eerder tactiek en doldwaze humor gecombineerd warden tot een meesterlijke mix van gekkigheid, komt Ubisoft nu met een vervolg op de proppen. Dit keer wordt het universum bedreigd door Cursa, een boosaardige entiteit die alle energie van de Sparks op wil slokken.

Met Mario, Luigi, Peach, Yoshi en de Rabbid-varianten hiervan (waaronder Rabbid-Rosalina) onder de knoppen moet je weer op pad om iedereen die je in de weg staat omver te knallen. Een reis door een mysterieus universum wacht op je, dus maak je klaar om te lachen, te gieren en te brullen, maar ook om tactisch te werk te gaan. In 2022 begint het avontuur!

2. LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

De LEGO-games doen het altijd goed, ongeacht op welk platform ze uitkomen. Het nieuwe deel in de LEGO Star Wars saga zal dan ook weer smullen worden. De game vertelt het verhaal uit de Skywalker Saga en neemt je mee door de negen Skywalker films, maar dan natuurlijk met de nodige LEGO-humor.

Zoals het een goede LEGO game betaamt krijg je in deze game toegang tot honderden karakters en moet je weer het nodige aan puzzelwerk verrichten. Het toffe is dat je in The Skywalker Saga ook aan de slag kunt met je eigen voertuigen en op die manier een unieke reis door het Star Wars universum kunt maken. Wanneer de game precies uitkomt is nog niet onthuld, maar reken op een release in kwartaal één van 2022.

1. Metroid Dread

De absolute nummer één van gamescom 2021 wat betreft de Nintendo Switch is natuurlijk Metroid Dread. De game liet nieuwe beelden zien sinds de aankondiging tijdens E3 2021 en die logen er niet om. Onder andere zagen we dat Samus in dit nieuwe tweedimensionale avontuur te maken krijgt met de planeer ZDR ná de gebeurtenissen in Metroid Fusion. De planeet ZDR heeft blijkbaar een parasitaire aanval overleefd, maar is nu het slachtoffer van een heel ander soort indringers.

Samus ziet namelijk dat de E.M.M.I. robots op de planeet doorgeslagen zijn en dat het tijd is om in te grijpen. De Metroid Dread trailer onthult daarbij terugkerende krachten en wapens van Samus, maar ook een aantal andere bekende gezichten die niet allemaal even vriendelijk zijn. Metroid Dread komt op 8 oktober exclusief naar de Nintendo Switch.

Bron: XGN,nl

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 0
  • 0
  • 2 weken later...

De Nintendo Switch is ein-de-lijk goedkoper geworden

https___www_want.nl_wp-content_uploads_2021_05_alexandr-sadkov-YYBAyg1LIX8-unsplash.jpg.f966e9926f5b4dd79b067de311fe49f1.jpg

De Nintendo Switch is inmiddels alweer vier jaar op de markt. Sinds de lancering heeft hij altijd een vaste prijs van 329 euro gehad. En die ging bij veel winkels omhoog op het moment dat de coronacrisis uitbrak.

Maar nu is er goed nieuws rondom de prijs van de Nintendo Switch. Die is namelijk gedaald, waardoor het nog fijner is om de spelcomputer in huis te halen. Of je wacht natuurlijk op het nieuwe model.

Nintendo Switch in prijs gedaald

Officieel geeft Nintendo nooit een adviesprijs voor de Nintendo Switch. Maar op hun eigen website werd hij volgens Eurogamer nu goedkoper aangeboden. En het bedrijf verwacht dat retailers gaan volgen. Bij Bol.com is hij met 309 euro nog niet heel erg goedkoop, maar minder dan de standaard 329 euro die lang gold voor de spelcomputer. Bij Amazon is de prijs een stuk scherper. Daar kun je de spelcomputer nu namelijk voor 294 euro kopen. En dat is toch 35 euro minder dan dat je er standaard voor betaalt. Dat extra kun je dan gebruiken om een game te kopen, zoals Hades.

https___www_want.nl_wp-content_uploads_2021_07_Nintendo-Switch-OLED-1.jpeg.47ca1331645463d8f2675f1de7aa8540.jpeg

Volgens Nintendo is het logisch dat de Nintendo Switch nu goedkoper is. Het zou te maken hebben met het verschil in de koersen van munteenheden, waardoor het goedkoper is om de spelcomputer op de Europese markt te brengen. Daarnaast komt er binnenkort een nieuw model op de markt. De OLED-versie zou dus uiteindelijk dit oude model kunnen gaan vervangen. Overigens is dit niet het oudste model dat nu te koop is. Het gaat al om het model met de verbeterde batterijduur, waardoor je hem langer kunt gebruiken.

Switch Lite ook goedkoper

Naast de standaard Nintendo Switch, zien we dat de Lite-versie ook in prijs is gedaald. Die was standaard 229 euro, maar kun je nu voor twee tientjes minder scoren. De OLED-versie van de Switch verschijnt overigens op 8 oktober.

Bron: Want.nl

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 0
  • 0

Nintendo Switch: Nieuwe firmware voegt ondersteuning voor Bluetooth audio toe

De Nintendo Switch kan na de meest recente update worden verbonden met een Bluetooth apparaat.

Vanaf vandaag is het voor Switch-eigenaren mogelijk om een software update toe te passen waarmee het mogelijk wordt om Bluetoothapparaten te verbinden met de Switch. Dit is blijkbaar iets waar de Switch altijd toe in staat was, maar waar de softwareupdate voor ontbrak.

Om verbinding te maken met je Switch moet je uiteraard beschikken over de meest recente update. Daarna is het mogelijk om via de systeeminstellingen verbinding te maken met Bluetooth Audio. Daar kies je voor "Apparaat toevoegen" waardoor de Switch gaat zoeken naar het apparaat waar je verbinding mee wilt maken.

De Switch kan met één apparaat tegelijk verbinden en onthoudt tien apparaten.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 0
  • 0
  • Oud-beheerder

  • Bijdragen:  26.218
  • Waardering:   2.930
  • Prestatiepunten:  24.923
  • Dagen gewonnen:  264
  • Lid sinds:  17-12-11
  • Status:  Offline
  • Actief:  
  • Was actief op:  Windows

9 uur geleden zei Skeletor:

waarmee het mogelijk wordt om Bluetoothapparaten te verbinden met de Switch

Eindelijk..... EINDELIJK! Ik wacht er al een jaren op :) bedankt voor de update.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2,9k
  • 26,2k
  • 264
Gast SwitchFreak
Op 15-9-2021 om 12:21 zei Skeletor:

Nintendo Switch: Nieuwe firmware voegt ondersteuning voor Bluetooth audio toe

De Nintendo Switch kan na de meest recente update worden verbonden met een Bluetooth apparaat.

Vanaf vandaag is het voor Switch-eigenaren mogelijk om een software update toe te passen waarmee het mogelijk wordt om Bluetoothapparaten te verbinden met de Switch. Dit is blijkbaar iets waar de Switch altijd toe in staat was, maar waar de softwareupdate voor ontbrak.

Om verbinding te maken met je Switch moet je uiteraard beschikken over de meest recente update. Daarna is het mogelijk om via de systeeminstellingen verbinding te maken met Bluetooth Audio. Daar kies je voor "Apparaat toevoegen" waardoor de Switch gaat zoeken naar het apparaat waar je verbinding mee wilt maken.

De Switch kan met één apparaat tegelijk verbinden en onthoudt tien apparaten.

Nieuwste firmware helaas nog niet beschikbaar voor homebrew 😔

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 0
  • 0

Nintendo Switch krijgt Nintendo 64-games, maar dat gaat je wel wat kosten

Tijdens de meest recente Nintendo Direct werd door Nintendo bekendgemaakt dat het binnenkort mogelijk gaat zijn om Nintendo 64-games op de Nintendo Switch te gaan spelen. Ook zullen Megadrive-games op het platform komen.

Daarmee is een eerder gerucht nu bevestigd. Er zit alleen een klein addertje onder het gras, dat te maken heeft met een nieuw Nintendo Switch Online-abonnement.

Nintendo 64-games naar de Nintendo Switch

Momenteel heb je bij een bestaand abonnement voor Nintendo Switch Online toegang tot een bibliotheek aan games voor de Super Nintendo en NES. Die kun je spelen wanneer je zo’n abonnement hebt. Dat abonnement is nodig om games ook online te spelen, dus wat dat betreft doet het een beetje denken aan wat Sony doet met PlayStation Plus. Maar om toegang te krijgen tot de Nintendo 64 en Megadrive-games, is het zaak om een nieuw en duurder abonnement af te sluiten. Hoe dat precies gaat werken, dat gaat Nintendo op een later moment naar buiten brengen. De nieuwe games moeten eind oktober op de service worden uitgebracht.

https___www_want.nl_wp-content_uploads_2021_09_Nintendo-64-Nintendo-Switch.jpeg.c7c246ca0928f1b054fac948c550daf9.jpeg

Het gaat in eerste instantie om negen games van de Nintendo 64 die via Nintendo Switch Online naar buiten wordt gebracht. Daarbij zijn The Legend of Zelda: Ocarina of Time, Super Mario 64 en Mario Kart 64 de meest interessante games. Later wordt ook nog een game als Banjo-Kazooie uitgebracht op het platform. Wanneer het mogelijk is, kun je een game met vier man spelen. Bij de Megadrive-games kun je losgaan met 14 games. Denk daarbij aan titels als Sonic the Hedgehog 2, Ecco the Dolphin en Streets of Rage 2.

https___www_want.nl_wp-content_uploads_2021_09_Megadrive-Nintendo-Switch.jpeg.d64d3ee763b5d669c4b51b6cabce4b95.jpeg

Ook komen er controllers

Tot slot komen er ook nog speciale controllers uit voor deze Nintendo Switch Online-games. Het gaat om controllers gebaseerd op de oude Nintendo 64 en de Megadrive. Op die manier kun je dus echt retro gaan. Deze gaan 49,99 euro kosten.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 0
  • 0
Gast SwitchFreak


update.png

Firmware 13.0.0 is nu te downloaden voor de nintendo switch homebrew community, en daarbij is Atmosphere NX ook geüpdatet voor deze firmware.

Firmware 13.0.0 is te vinden op "Link"

Atmosphere 1.1.1 voor 13.0.0 is te vinden op "Link"

Signature patches zijn ook geüpdatet voor voor 13.0.0 en te vinden op "Link"

Firmware, homebrew en signature patches zijn getest doormij, en de rest van SwitchPirates.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 0
  • 0
Gast SwitchFreak

Update Pokemon Legends - Arceus!

Een korte update video vanuit Nintendo, wat je allemaal kan verwachten in de nieuwe Pokemon 

Release: 22-01-2022

 

Update Pokemon brillant diamond en shining pearl!

Ook voor deze release een korte update vanuit Nintendo, 

Release: 19-11-2021

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 0
  • 0
  • 2 weken later...

Het grootste Nintendo Switch-probleem gaat mogelijk nooit gefixt worden

De Nintendo Switch is een enorm fijne spelcomputer. Met de komst van de OLED is de spelcomputer eigenlijk nog een tikkie beter geworden. Toch lukt het de makers maar niet om een vervelend probleem op te lossen.

H2x1_NintendoSwitch_2021_OLED_nlNL.thumb.jpg.7a47d0174843fe8dc945c08a5e6ed9fb.jpg

En daar is Nintendo eigenlijk wel eerlijk in. Op hun eigen website heeft het een interview geplaatst met de mensen achter de Nintendo Switch OLED en wat die nieuwe spelcomputer brengt. En daar gaat het dus ook in op het bekende drift-probleem van de Joy-Cons.

Nintendo eerlijk over het grote Nintendo Switch-probleem

Het probleem van de Nintendo Switch is dat je het risico loopt dat de Joy-Cons uiteindelijk niet goed meer werken. Dit wordt driften genoemd. Dan beweegt de controller zich zonder dat je hem eigenlijk beweegt. En dat wil je natuurlijk niet hebben in een game. De oplossing is dan of de Joy-Con ter reparatie opsturen of een nieuw kopen. En dat probleem lijkt te blijven bestaan bij de OLED-versie van de spelcomputer. Uiteraard kom je daar pas na een flinke tijd achter, aangezien het een probleem van slijtage is, maar Nintendo is in het interview er wel eerlijk over en stelt dat het een probleem is dat eigenlijk niet opgelost kan worden.

66fb83cd1710153c74f6c033ca98fa6c.thumb.jpg.d91a6c1ed1592d6f192b0aa3a205acf1.jpg

Het is wel beter geworden. De Joy-Cons van de Nintendo Switch OLED zouden nu minder snel kapot gaan, maar uiteindelijk gaat er slijtage op zitten. Ko Shiota, die bij Nintendo werkt als de GM van de Technology Development Division, stelt dat de Joy-Con te vergelijken is met de banden van een auto. Deze slijten ook wanneer een auto beweegt, omdat er sprake van frictie is. En dat is dus ook bij de joystick het geval. Constant beweegt deze, waardoor hij uiteindelijk slijt en er dus drifting plaatst vindt. Het is dus een probleem dat niet is te verhelpen, maar enkel kan worden uitgesteld.

Geen oplossing

Er is dus geen oplossing voor het drifting-probleem van de Nintendo Switch Joy-Con. En hoe vervelend dat ook is, het is verfrissend om te zien hoe eerlijk het bedrijf daarover is. 

Bron: Want.nl

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 0
  • 0
  • 2 weken later...
Gast SwitchFreak

2021-10-17 19_25_56-Crysis 3 Remastered for Nintendo Switch - Nintendo Game Details.png
 

Ervaar de singleplayer-ervaring van de iconische first-person shooter, Crysis 3, geoptimaliseerd om te profiteren van de hardware van vandaag in Crysis 3 Remastered.

In Crysis 3 Remastered ligt het lot van de wereld opnieuw in jouw handen. Keer terug naar de strijd als supersoldaat Prophet, met een krachtige automatisch ladende Predator Bow die elektrische, explosieve en koolstofpijlen afvuurt, en neem het op tegen nieuwe en oude vijanden die de vrede bedreigen waar je zo hard aan hebt gewerkt. De zoektocht naar de alien Alpha Ceph gaat door, maar nu moet je ook de waarheid achter de C.E.L.L. Corporation, die New York City heeft veranderd in een uitgestrekt stedelijk regenwoud, beschut door een gigantische nanodome. Uitgerust met je legendarische Nanosuit, moet je beoordelen, aanpassen en aanvallen terwijl je je pad kiest en door zeven verschillende districten vecht. Decimeer je tegenstanders in een uitbarsting van brute kracht met behulp van de superieure technologie van de Nanosuit, of gebruik stealth om je doelen te bereiken en de stille redder van de mensheid te worden. Er is geen verkeerde manier om de wereld te redden.
 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 0
  • 0
  • Oud-beheerder

  • Bijdragen:  26.218
  • Waardering:   2.930
  • Prestatiepunten:  24.923
  • Dagen gewonnen:  264
  • Lid sinds:  17-12-11
  • Status:  Offline
  • Actief:  
  • Was actief op:  Windows

Bizar, crysis op de switch. Doom was ook al zo knap, maar de persen elke MHz uit de switch. Knap staaltje programmeren. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2,9k
  • 26,2k
  • 264
Gast SwitchFreak
10 uur geleden zei Duken:

Bizar, crysis op de switch. Doom was ook al zo knap, maar de persen elke MHz uit de switch. Knap staaltje programmeren. 

Hij draait opzich lekker, hier en daar wel een paar kleine graphic glitches. Maar niks shocking ofzo.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 0
  • 0
  • 4 weken later...

Twitch naar de Switch: populaire platform eindelijk beschikbaar

https___www_want.nl_wp-content_uploads_2021_01_Twitch.jpg.661f9cf8849b6f15aefe0037fdeccd2d.jpg

De videostreamingdienst Twitch is voortaan ook beschikbaar op de Nintendo Switch. Zo kun je naar gameplay kijken op de spelcomputer, in plaats van zelf iets te moeten spelen. Wel zo gemakkelijk voor wanneer je zelf geen zin hebt om te gamen. Je start de app op, kiest een game uit en begint meteen met kijken.

Twitch is een videostreamingdienst waarmee je kijkt naar andere mensen die aan het gamen zijn. Dat is de kern, maar er zijn ook andere mogelijkheden. Zo zijn er categorieën waarin mensen gewoon lekker met elkaar praten, een kopje koffie drinken of hun make-up doen. Als je het wil livestreamen, dan zijn er ongetwijfeld kijkers.

Twitch op de Switch

De App voor de Nintendo Switch is lekker simpel. Wanneer je de applicatie opent, dan krijg je een overzicht te zien van aanbevolen streams. Via de optie Browse kom je uit op een keuzemenu met games en categorieën. Tot slot is er de zoekoptie. En dan kun je makers, games en genres opzoeken die je interessant vindt.

https___www_want.nl_wp-content_uploads_2021_11_asappropriate-nintendo-twitchglitch.jpg.42ba0b3ff024d1fa56c44b75e9fd6121.jpg

Belangrijk om te weten: de app is alleen bedoeld voor het bekijken van Twitch-streams. Je kunt er dus niet zelf mee streamen. Daar heb je nog altijd een goede pc voor nodig. Je kunt je gameconsoles, waaronder de Nintendo Switch, op je pc aansluiten en via deze dienst je eigen gameplay uitzenden.

Opvallend verschil

Een opvallend verschil ten opzichte van andere versies van de Twitch-app, is dat je de chat niet ziet. Niet in handheldmodus en ook niet op de tv. Wil je de chat zien en ondertussen zelf chatten, dan scan je daarvoor een QR-code. De chat verschijnt dan op je smartphone. Dat typt ook net even wat lekkerder.

Heb je al een Twitch-account? Dan meld je je simpelweg aan via een QR-code of via de Website van het bedrijf.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 0
  • 0
Gast SwitchFreak

update.png


Firmware 13.1.0 is nu te downloaden voor de nintendo switch homebrew community, en daarbij is Atmosphere NX ook geüpdatet voor deze firmware.

Firmware 13.1.0 is te vinden op "Link"

Atmosphere 1.2.4 voor 13.1.0 is te vinden op "Link"

Signature patches zijn ook geüpdatet voor voor 13.1.0 en te vinden op "Link"

Firmware, homebrew en signature patches zijn getest doormij, en de rest van SwitchPirates.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 0
  • 0
Gast SwitchFreak

Pokémon-Brilliant-Diamond-Switch-NSP-XCI.jpg

Is uitgelekt, en inmiddels te downloaden en te spelen op de nintendo switch. Ook is de aller eerste patch al uitgebracht, waardoor het spel inmiddels volledig is.
Officiele release datum zou zijn 19 november 2021

Title: Pokémon Brilliant Diamond
Release Date: Nov 19, 2021
Category: Role-playing
Publisher: Nintendo
Type: Physical
Format: XCI
Title ID: 0100000011D90000
Title Size: 4.65 GB
Language: En, Es, Fr, De, It, Ja, Ko, Zh
Required Firmware: 12.1.0
CFW: 12.1.0 + Atmosphere 0.19.0

Grand-Theft-Auto-San-Andreas-–-The-Definitive-Edition-Switch-NSP.jpgGrand-Theft-Auto-Vice-City-–-The-Definitive-Edition-Switch-NSP.jpgGrand-Theft-Auto-III-–-The-Definitive-Edition-Switch-NSP.jpg

Title:
Grand Theft Auto San Andreas – The Definitive Edition
Grand Theft Auto Vice City – The Definitive Edition
Grand Theft Auto III – The Definitive Edition

Release Date: Nov 11, 2021
Category: Action, Adventure
Publisher: Rockstar Games
Type: eShop
Format: NSP
Title ID: 010065A014024000
Title Size: 10.8 GB
Language: En, Es, Fr, De, It, Zh, Ru, Ja, Ko
Required Firmware: 12.1.0
CFW: 13.0.0 + Atmosphere 0.19.0

Zijn inmiddels ook uitgekomen, en allen voorzien van de nieuwste patches en updates.
Deze games zijn getest doormij, en de rest van SwitchPirates. Met de nieuwste firmware en signature patches.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 0
  • 0
Gast SwitchFreak

Pokémon-Shining-Pearl-Switch-NSP.jpg

Is uitgelekt, en inmiddels te downloaden en te spelen op de nintendo switch. Ook is de aller eerste patch al uitgebracht, waardoor het spel inmiddels volledig is.
Officiele release datum zou zijn 19 november 2021

Title: Pokémon Shining Pearl
Release Date: Nov 19, 2021
Category: Role-playing
Publisher: Nintendo
Type: Physical
Format: XCI
Title ID: 010018E011D92000
Title Size: 4.65 GB
Language: En, Es, Fr, De, It, Ja, Ko, Zh
Required Firmware: 12.1.0
CFW: 12.1.0 + Atmosphere 0.19.0

Deze games zijn getest doormij, en de rest van SwitchPirates. Met de nieuwste firmware en signature patches.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 0
  • 0
  • 2 weken later...
Gast SwitchFreak

update.png


 Atmosphere NX en de daarvoor bestemde signature patches zijn geüpdatet

Atmosphere 1.2.5 is te vinden op "Link"

Signature patches zijn ook geüpdatet voor voor 1.2.5 en te vinden op "Link"

Homebrew en signature patches zijn getest doormij, en de rest van SwitchPirates.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 0
  • 0
Gast SwitchFreak

update.png


Firmware 13.2.0 is nu te downloaden voor de nintendo switch homebrew community, en daarbij is Atmosphere NX ook geüpdatet voor deze firmware.

Firmware 13.2.0 is te vinden op "Link"

Atmosphere 1.2.5 voor 13.2.0 is te vinden op "Link"

Signature patches zijn ook geüpdatet voor voor 13.2.0 en te vinden op "Link"

Firmware, homebrew en signature patches zijn getest doormij, en de rest van SwitchPirates.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 0
  • 0

Geplaatst 2 uur geleden

Vergeten jullie alsjeblieft de VPN verbinding niet? Je internet provider zoals Ziggo of KPN kan door gebruik van de VPN niet zien wat er gebeurd op je internet verbinding en ben je volledig anoniem voor iedereen. Een vereiste tegenwoordig.... We een uitgebreide handleiding geschreven met informatie. :goed:

Deze vindt je hier:   https://www.duken.nl/forums/handleidingen/downloaden/vpn-verbinding-en-anoniem-downloaden-r35/  


Doe je mee?

Je kunt nu een bericht plaatsen en je later registeren. Als je al een account hebt, kun je je hier aanmelden.

Gast
Reageer op deze discussie / vraag...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Jouw link is automatisch embedded.   Toon als een normale link

×   Je vorige inhoud is hersteld.   Schoon editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Mededelingen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...