Jump to content

Actie: Probeer PIA VPN voor slechts €1,94 per maand & gratis virusscanner!

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor een scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug
 • Tijdelijk gratis PIA viruscanner

En de handleiding: Private Internet Access :goed:IPTV


Go to solution Solved by Glassertje,

Recommended Posts

Goedemorgen!

Niet helemaal zeker of het hier hoort.. 

Ik ben op zoek naar een goede provider voor IPTV. En of dit überhaupt nog beetje werkbaar is tegenwoordig. Al beetje rond lopen neuzen maar nergens echt een goed antwoord gekregen. Wel wat verwijzingen naar AliExpress maar daar wordt een hoop aangeboden maar geen idee wat goed is en wat niet... (ook al bij 1 een test account gevraagd maar nooit reactie gekregen)

Link to comment
Share on other sites


@SirNixon Als je een goeie IPTV provider zoekt dan kun je eens kijken bij iptvtotaal. Deze heeft de 10-15 Mbit ziggo streams. Ook veel serie en VOD, ook 4K.  moet je alleen opletten. Ze hebben 2 verschillende pakketen met zenders, maar voor beide kan de 48  uur trail krijgen.

 

Verder kun je eens een kijkje nemen op het kodi forum. Hier staat een topic naar ervaringen van verschillende aanbieders.

Edited by Glassertje
 • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Ook belangrijk is natuurlijk de IPTV box.

Bij mij is de Formuler Z8 Pro uitgesproken favoriet. Ook de bij de Formuler geleverde app "MYTV Online" is de nmi beste IPTV app op dit moment.
En nee, dit zijn puur mijn bevindingen. Heb geen enkele relatie met het Formuler product.😂

Edited by Jaccus
Link to comment
Share on other sites

Duken
This post was recognized by Duken!

Glassertje was awarded the badge 'Helpful' and 5 points.

Ik gebruik een NVIDIA Shield TV Pro met Tivimate, en af en toe iMPlayer.. Werken ook heel goed. Ik gebruik ook een eigen epg bron (betaald) en in tivimate, kun je sinds de laatste update, zoveel epg bronnen toevoegen als je wilt.

 

Als Formuler de MYTV Online los betaald zouden aanbieden, dan hadden ze goud geld kunnen verdienen. Veel mensen kopen alleen een Formuler voor de MYTV Online. De Formuler is een populair apparaat. Heb ze in het verleden ook gehad. Heb voor mezelf een Plex server boven staan. Vandaar de Shield.  Met een Formuler kan je ook wel streamen, maar er wordt veel getranscodeerd, omdat een Formuler Z8 (Pro) oa geen E-ARC ondersteund. Maar uiteindelijk blijft een persoonlijke keus. 😁 Het belangrijkste is dat het werkt.

 • Like 1
 • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Posted (edited)

Bedankt voor alle reacties! Ik heb ondertussen een provider (noem je dat zo met IPTV?) gevonden. En ben nu bezig met de app IPTV Smarters. Werkt op zich prima op mn telefoon. Moet het nog proberen op het bakje... Heb een MQX Pro via via gekregen. Iemand ervaring hiermee? Tis nog wel even uitzoeken hoe ik ook kan opnemen etc. 

 

-Edit; de Formuler 8 lees ik veel goede dingen over, vooral de bijbehorende app.. Kun je die app niet als losse APK ergens downloaden? Als het allemaal bevalt dan moet ik toch maar dat bakje misschien aanschaffen..

Edited by SirNixon
Link to comment
Share on other sites

5 uur geleden zei SirNixon:

-Edit; de Formuler 8 lees ik veel goede dingen over, vooral de bijbehorende app.. Kun je die app niet als losse APK ergens downloaden?

Wat ik tot nu gelezen heb is er bij de Formuler Z8 hoofdzakelijk sprake van de My TV Online 2 App. In de Google Play staat de MyTVOnline App. Onderstaand een omschrijving van de App;

De Z8 PRO maakt net zoals de Z8 weer gebruik van de meest geavanceerde IPTV App; de My TV Online 2.
Deze applicatie update regelmatig, waardoor je altijd voorzien bent van de laatste ontwikkelingen.

Met een vlotte en nette interface maak je gebruik van Live TV, VOD/TV Series & Radio.
De zapsnelheid is zeer snel, net zoals de vooruit- & terugspoel tijd.

De app werkt zeer intuïtief, op gevoel, waardoor iedereen in huis er gebruik van kan maken.

Ook maakt de MyTVOnline 2 app gebruik van:

• EPG (TV-Gids)
• M3u-account en portal ondersteuning
• Programma’s terugkijken via EPG (Timeshift via de cloud)
• Opnemen op een harde schijf, NAS of USB-stick

De Z8 Pro werkt via Android, waardoor je gebruik kunt maken van talloze apps.
Nu het apparaat is gecertificeerd op Widevine L1, kun je veilig streamen op 4K en HD op deze apps.

De applicaties zijn al beschikbaar in de market en kun je indien je dit wilt zelf installeren via de Play Store of USB.
Met één druk op de knop heb je toegang tot talloze apps als:

• Spotify
• YouTube 4K
• KODI
• Netflix
• Amazon video
• Videoland
• Disney+

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 • Moderators

De app die ik altijd voor IPTV gebruikte was "IPTV" en dan uiteraard de gekraakte versie (waar alle opties in unlocked waren)
En die app heeft mij nooit in de steek gelaten. Hier onder wat functies & pro versie functies beschreven.

Functies:
✔ Ondersteuning voor M3U- en XSPF-afspeellijsten
✔ Geschiedenis van afspeellijsten
✔ Multicast-streams afspelen met UDP-proxy (proxy moet in uw LAN zijn geïnstalleerd)
✔ Raster-, lijst- of tegelweergave van tv-zenders
✔ EPG-ondersteuning in XMLTV- en JTV-formaten
✔ Interne en externe videospelers
✔ Ouderlijk toezicht

Extra functies zijn beschikbaar in de Pro-versie:
✔ Advertentievrij
✔ Start de app op de opstartoptie van het apparaat, handig voor settopboxen.
✔ Auto-play laatste kanaal optie
✔ Uitgebreide afspeellijstgeschiedenis

En kwa provider, het was altijd een komen en gaan van bepaalde providers natuurlijk. Maar ik denk dat je geluk moet hebben met eventuele connecties binnen het forum die je een mooie provider aan kunnen bieden. Inmiddels is de provider die ik had gestopt, en heb eigenlijk nooit meer een provider gezocht om dit in te vullen.

 • Like 1
 • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

 • Solution
Posted (edited)

@SirNixonDe app van formuler MOL2, werkt alleen op een Formuler box. Er is al menig mens geweest die heeft geprobeerd de app te rippen, maar je krijgt na installeren alleen een foutmelding.  Als je een lookalike app wilt gebruiken, dan kun je eens kijken naar iMPlayer. Hier een link naar reddit. Ik heb daar ook een lifetime licentie gekocht, maar kom toch iedere keer bij Tivimate terug. Ik zag overigs dat die de prijs van lifetime abbonement, flink verhoogd is. Maar zeker de moeite waard. Mocht je hier meer over willen lezen, dan kun je op reddit kijken.

 

 

De meeste iptv aanbieders, hebben de optie om tot 7 dagen terug te kunnen kijken. Dit noemen ze Catch Up. Ik las dat je IPTV Smarts (Pro) gebruikt. Ik weet niet of het de pro is die je gebruikt, maar deze ondersteund ook catchup. Als je aanbieder dit ondersteund, hoef je niks op te nemen. Er is enkel een EPG nodig, voor de programmering. En als je geen stalker portal gebruikt, dan moet je de catch up nog opbouwen.

 

Mocht je toch een ander iptv kastje willen aanschaffen, bedenk dan eerst wat je er allemaal mee wilt doen. Ik had voorheen ook de Formuler Z8 en de opvolger Z8 Pro. Maar toen heb ik een Plexserver geïnstalleerd. Daar is andere hardware dan beter geschikt voor.

 

En het belangrijkste, zorg dat het apparaat minimaal 2GB RAM heeft. Er is mij verteld dat met 1GB RAM, het net te weinig is.

 

Owja, ik heb geen enkel aandeel in 1 van deze apps. Ik deel enkel mijn ervaring.

 

Edit: ik kijk net naar de specs van je apparaat, klopt het dat die op android 5.1 draait?

Edited by Glassertje
 • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Bedankt voor alle reacties! Ik had zelf ook TiviMate gevonden. Ik zal vanmiddag mijn bakje ophalen en dan eens proberen wat fijn werkt. De IPTV app heb ik net gevonden en zal ik even installeren. 

Ik heb overigens verschillende manieren gekregen om in te loggen. Kan kienzen uit Xtream login (wat ik nu gebruik) maar ook M3uline en Epgline. Biedt het een nog een voordeel tov het andere? Of is het afhankelijk van de app die je gebruikt hoe je inlogt?

Link to comment
Share on other sites

Als je bv bij tivimate inlogt via m3u dan heb je geen VOD en Series en moet je zelf de epg toevoegen via een xml link. Via Xtream Codes is de beste optie. Die maakt er nadat je hem ingevoerd hebt, ook een m3u van, alleen zie je dit niet en voegt ook de epg toe, mits die erbij zit..

Edited by Glassertje
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Gisteravond het bakje werkend gekregen. Ben er nog niet heel diep ingedoken, kreeg klachten dat ik de TV te lang bezet hield. :) Eerste indruk is prima maar ik ben nog niet helemaal onder de indruk van de gebruiksvriendelijkheid. Zappen is best traag en omslachtig. Ook de kwaliteit vind ik persoonlijk bij sommige zender tegenvallen tov wat ik nu heb. (maak nu gebruik van de Ziggo MediaBox Next maar na de laatste zoveelste prijsverhoging wilde ik toch naar een alternatief kijken)

Ik zal nog wat andere apps gaan proberen. Heb nu eerst de IPTV Smarters Pro (cracked) gebruikt ivm makkelijke interface. Maar wellicht geeft IPTV Pro of TiviMate mij meer voldoeding op het bakje (deze twee alleen nog maar geprobeerd op mn telefoon).

Of misschien toch overstappen op die Formuler Z8 met de eigen app.. Alhoewel ik die best duur vind om 'even te proberen'.

Link to comment
Share on other sites

Als je de Formuler online besteld, dan heb je de wet koop op afstand. Dan heb je 14 dagen de tijd om het product terug te sturen, als die niet bevalt. Sommige winkels hanteren andere termijnen van bv 30 dagen. Je kan zonder reden het apperaat terug sturen, mits er geen gebruikerssporen opzitten.

Formuler is zo duur, puur om de populaire tv app. Zo'n kastje als Formuler, Xsarius en alle andere iptv merken, zijn ontworpen voor 1 ding en dat is iptv kijken. Als je er ook andere dingen mee wilt doen, dan kom je op wat anders uit. Bedenk dus van te voren goed, wat je allemaal wilt doen. Kan het niet vaak genoeg zeggen.

Als je dezelfde kwaliteit als Ziggo wilt, dan zal je een aanbieder moeten zoeken die de RAW Ziggo streams aanbied. die zijn er niet zoveel, omdat heel veel mensen een lagere internet snelheid hebben. Deze kanalen zijn dan ook vaak getranscondeerd naar 2,5-5Mbit (als ze dat al halen). Veel mensen zien het verschil niet, maar als je niet zo'n beste tv hebt, dan zie je het verschil wel hoor.

 

Hier kun je zien dat de stream bijna 15Mbit is, haarscherp beeld:

voorbeeld.PNG.1e34982592cd23cf7a3aa4dc926f6315.PNG

 

Op het Kodi-forum kun je verschillende aanbieders vinden en ook ervaringen van gebruikers. Ik heb reeds al gemeld wie hoge streams aanbied.

 

 

 

Edited by Glassertje
afbeelding toegevoegd
 • Thanks 1
 • Agree 1
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...
ik maak gebruik van de IPTV Smarters Pro app maar krijg met geen mogelijkheid de tv guide werkend. 'Geen programma informatie' is enkel wat ik zie. Ook al geprobeerd om handmatig de EPG in laden maar deze download wel gegevens maar geeft ze niet weer verder... Enig idee?
Link to comment
Share on other sites

2 uur geleden zei SirNixon:
ik maak gebruik van de IPTV Smarters Pro app maar krijg met geen mogelijkheid de tv guide werkend. 'Geen programma informatie' is enkel wat ik zie. Ook al geprobeerd om handmatig de EPG in laden maar deze download wel gegevens maar geeft ze niet weer verder... Enig idee?

Misschien lukt het als u even naar onderstaand YouTube filmpje kijkt;

https://www.youtube.com/watch?v=AhzM5uhcGqA

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

7 minuten geleden zei Skeletor:

Misschien lukt het als u even naar onderstaand YouTube filmpje kijkt;

https://www.youtube.com/watch?v=AhzM5uhcGqA

Al gezien en geprobeerd. Helaas geen resultaat 

 

Edit; ik kan wel gewoon alle zender kijken maar ik mis alleen de tv informatie over wat voor programma het is etc.

Edited by SirNixon
Link to comment
Share on other sites

Advertorial - Geplaatst 21 uur geleden

Vergeten jullie de VPN verbinding niet? Je internet provider zoals Ziggo of KPN kan door gebruik van de VPN niet zien wat er gebeurd op je internet verbinding en ben je volledig anoniem. Een vereiste tegenwoordig.... Gelukkig hebben we een uitgebreide handleiding geschreven met informatie. :goed:

Deze vindt je hier:   https://www.duken.nl/forums/handleidingen/handige-tips/vpn-verbinding-en-anoniem-downloaden-r35/  


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Similar Content

  • By johanfleskens
   Hallo,
   ik ben nu hier op de forum, ik was benieuwd of er goede iptv providers zijn?
   Ik heb vandaag easy2use.tv geprobeerd, via deze link heb ik een smartiptv aangevraagd, 7 dagen gratis test:
   easy2use.tv/smart-iptv-activatie-siptv/
   zij activeren binnen 24 uur gratis een test account. werkt prima. goed aanbod aan films en tv kanalen. 
   Ik was benieuwd of dit mag, of dat ik strafbaar ben, wanneer ik hier gratis naar 3000 tv kanalen zit te kijken haha. (bij wijzen van)
   Heb ieamand anders ervaring? ik hoor het graag
  • By Duken
   De stichting BREIN, die zich inzet tegen schending van het auteursrecht, heeft het afgelopen jaar met 75 aanbieders van illegale online streamingsdiensten en -kastjes een schikking getroffen.
   Op die manier heeft BREIN dit jaar 300.000 euro geïnd, vertelt Tim Kuik, de directeur van BREIN, tegen NU.nl. "Dat bedrag loopt nog op, omdat we met een aantal partijen nog een afbetalingsregeling hebben lopen.""Het gaat om zowel kleine aanbieders, die enkele duizenden euro's betalen, als grote aanbieders, waarin de schikking in de tienduizenden euro's loopt", zegt Kuik. De grootste schikking betrof volgens de directeur 40.000 euro.
   Twee aanbieders van illegale streamingsdiensten weigerden de afgelopen elf maanden om met een schikkingsvoorstel van BREIN in te stemmen. In die gevallen kwam het tot een rechtszaak. Met de diensten, die via internet werken, kunnen gebruikers illegaal tv-kanalen, films, series of een combinatie bekijken. De abonnementsdiensten werken in sommige gevallen met fysieke kastjes.

   Toon volledig nieuwsbericht
  • By Duken
   De stichting BREIN, die zich inzet tegen schending van het auteursrecht, heeft het afgelopen jaar met 75 aanbieders van illegale online streamingsdiensten en -kastjes een schikking getroffen.
   Op die manier heeft BREIN dit jaar 300.000 euro geïnd, vertelt Tim Kuik, de directeur van BREIN, tegen NU.nl. "Dat bedrag loopt nog op, omdat we met een aantal partijen nog een afbetalingsregeling hebben lopen.""Het gaat om zowel kleine aanbieders, die enkele duizenden euro's betalen, als grote aanbieders, waarin de schikking in de tienduizenden euro's loopt", zegt Kuik. De grootste schikking betrof volgens de directeur 40.000 euro.
   Twee aanbieders van illegale streamingsdiensten weigerden de afgelopen elf maanden om met een schikkingsvoorstel van BREIN in te stemmen. In die gevallen kwam het tot een rechtszaak. Met de diensten, die via internet werken, kunnen gebruikers illegaal tv-kanalen, films, series of een combinatie bekijken. De abonnementsdiensten werken in sommige gevallen met fysieke kastjes.
  • By William
   Leaper Beheer BV is één van de grootste aanbieders van illegale IPTV-abonnementen in Nederland. Voor een bedrag van soms minder dan honderd euro per jaar bood Leaper Beheer BV pakketten aan via webshops als Flicksstore.nl, Livetvstore.eu, Canalonline.eu, Digiantenne.com en Kodeeshop.com.
   Totaal TV besteedde eerder aandacht aan deze webwinkels omdat in de meeste gevallen een vals correspondentieadres werd opgegeven zoals van het Mediapark in Hilversum of een winkelcentrum in Maastricht. Ook zijn er veel klachten van deze webwinkels op internet te lezen dat na aanschaf van een illegaal IPTV-abonnement na betaling de link naar het aanbod niet meer werkte. Lopende het onderzoek tegen Leaper Beheer BV werd Stichting BREIN een nauwe samenwerking met Growler BV inzichtelijk.
   Geen schikking
   BREIN maakte uiteindelijk de gang naar de rechter nadat Leaper Beheer BV weigerde in te gaan op het verzoek van de belangenbehartiger de activiteiten te staken. De rechtbank van Maastricht liet bij de uitspraak van deze rechtsgang geen ruimte voor onduidelijkheid. Zo werd het verweer van Leaper Beheer BV dat alleen een verkorte link werd verkocht van content dat publiekelijk op internet te vinden is van tafel geschoven. Verder had Stichting BREIN in vrijwel alle aangevoerde punten de rechter aan zijn zijde. Dit zorgde uiteindelijk voor een uitspraak die Leaper Beheer BV sommeert de verkoop van links naar illegaal content – het illegale IPTV-abonnement dus – te staken. Doet het bedrijf dit niet dan lopen opgelegde dwangsommen op tot maximaal 1,25 miljoen euro. Maar de rechter ging nog een stap verder. Leaper Beheer BV moet inzage in de administratie geven en aan Stichting BREIN de leveranciers van het bedrijf bekendmaken. Ook dit op straffe van een dwangsom. Verder is Leaper Beheer BV veroordeeld voor het betalen van de proceskosten door Stichting BREIN gemaakt. Dit is een bedrag van 20.700 euro. Stichting BREIN heeft inmiddels laten weten de bestuurders van de beide Bv’s hoofdelijk aansprakelijk te stellen.
   Duizenden tv-zenders
   Leaper Beheer BV bood klanten van het illegale IPTV-abonnement toegang tot meer dan vierduizend tv-kanalen uit de gehele wereld. Ook de zenders van de Nederlandse betaalzenders Ziggo Sport, FOX Sports en Film1 zijn onderdeel van dit aanbod. Verder is een aanbod van meer dan duizend titels films en series aanwezig. Stichting BREIN werkte in deze zaak ook samen met enkele tv-aanbieders. Bedrijven als Ziggo en M7 Group lieten eerder al weten dat er sprake is van inkomstenderving door dit soort illegale tv-abonnementen.

   Toon volledig nieuwsbericht

 • Who was online  1 User was Online in the last 2 hours

×
×
 • Create New...