Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

  • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
  • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
  • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
  • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:

  • Sign Up


Spotnet sluit automatisch


Go to solution Solved by Anoniem57,

Recommended Posts


  • Content Count:  6
  • Reputation:   0
  • Achievement Points:  235
  • Days Won:  0
  • Joined:  11/04/2017
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Device:  Windows

Als ik Spotnet 2.0.084 opstart sluit het programma bijna gelijk weer

al een keer verwijderd met Revo en opnieuw geïnstalleerd (eerst goed gekeken of registersleutels ook verwijderd) waren maar ook dat hielp niet

oude versie 1.9.08 werkt wel maar haalt geen oude downloads op

j v d burg

Link to comment
Share on other sites


  • Content Count:  959
  • Reputation:   1,126
  • Achievement Points:  13,218
  • Days Won:  138
  • Joined:  12/18/2020
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Device:  Windows

Hallo karelsmurf,

De problemen met de laatste Spotnet versies zijn niet van de lucht en worden ook steeds complexer onder de verschillende Windows en MacOs versies. Het is sowieso verstandiger om een oudere versie te gebruiken, maar alle functies zoals het ophalen van spots in de Database is geheel afhankelijk van de Usenet Server gegevens. Als je daar al een probleem hebt is het misschien verstandiger om je spots gewoon te zoeken en te downloaden vanaf de Spotnet Webversie die exact dezelfde database heeft en net zover teruggaat als de software versies. Links bovenin heb je een zoek mogelijkheid.

  • Like 1
  • Did win! 1
Link to comment
Share on other sites


  • Content Count:  71
  • Reputation:   45
  • Achievement Points:  957
  • Days Won:  3
  • Joined:  02/23/2019
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  35
  • Device:  iPhone

Hallo karelsmurf,

 

Misschien eens uw virusscanner of windows defender uitzetten. Dat kan het rare gedrag wel verklaren.

Link to comment
Share on other sites


  • Content Count:  959
  • Reputation:   1,126
  • Achievement Points:  13,218
  • Days Won:  138
  • Joined:  12/18/2020
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Device:  Windows

10 uur geleden zei fafke:

Hallo karelsmurf,

 

Misschien eens uw virusscanner of windows defender uitzetten. Dat kan het rare gedrag wel verklaren.

Dat hier een eventuele oorzaak in zit van het uitvallen van Spotnet heb ik werkelijk nog nooit ergens gehoord of gelezen. (ook niet op het Spotnet Forum)

Als je een oudere (stabiele)  versie van Spotnet installeert moet je wel op de tabbladen de correcte gegevens weer invullen, omdat er anders inderdaad geen oude spots worden opgehaald. Je kan even de reactie bekijken met een voorbeeldje onder deze link. (In de regel verbindingen moet wel tenminste het getal 3 staan om spots op te kunnen halen.)

Edited by Skeletor
  • Like 1
  • Did win! 1
Link to comment
Share on other sites


  • Content Count:  43
  • Reputation:   38
  • Achievement Points:  731
  • Days Won:  0
  • Joined:  12/07/2020
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Device:  Macintosh

Ik zou in ieder geval nooit je virusscanner of windows defender uitzetten wanneer je iets download uit onbekende bron, zeker niet als het nieuwe "onbeoordeelde" content betreft die je later op je pc wilt installeren. Skeletor wijst naar spotweb, dat lijkt mij veruit de beste optie wanneer de software versie problemen heeft :)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • Solution

  • Content Count:  26
  • Reputation:   23
  • Achievement Points:  424
  • Days Won:  2
  • Joined:  07/31/2019
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Device:  Windows

Spotnet 2.0 is abandonware, Dus niet meer gebruiken.
Voor spotnet classic 1.9.0.8 kun je support krijgen via het spot-net.nl forum.

  • Agree 2
Link to comment
Share on other sites

  • William changed the title to Spotnet sluit automatisch

  • Content Count:  6
  • Reputation:   0
  • Achievement Points:  235
  • Days Won:  0
  • Joined:  11/04/2017
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Device:  Windows

ik heb het probleem als volgt opgelost

gan aar programmaData dan naar sportnet dan naar scripts

daar zie je 1 txt v]bestand en 2 andere bestanden

deze bestanden heb ik geopend en zonder er wat aan te veranderen weer gesloten

daarna spotnet opgestart en bij mij werkt deze nu weer

Link to comment
Share on other sites


  • Content Count:  959
  • Reputation:   1,126
  • Achievement Points:  13,218
  • Days Won:  138
  • Joined:  12/18/2020
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Device:  Windows

15 minuten geleden zei karelsmurf:

ik heb het probleem als volgt opgelost

gan aar programmaData dan naar sportnet dan naar scripts

daar zie je 1 txt v]bestand en 2 andere bestanden

deze bestanden heb ik geopend en zonder er wat aan te veranderen weer gesloten

daarna spotnet opgestart en bij mij werkt deze nu weer

Fijn dat het programma weer werkt en ik ga er van uit dat het hier dan toch gaat om die 2.0.084 versie, maar ik adviseer toch om die niet meer te gebruiken en een oudere stabiele versie te installeren, waar tenminste support voor wordt gegeven door de ontwikkelaars in het geval van problemen. Uiteraard moet er dan wel voor gezorgd worden dat alle instellingen correct zijn met de juiste gegevens. Mocht er weer een probleem ontstaan, dan is er altijd de web mogelijkheid ( https://www.nzbserver.com ) die exact hetzelfde aantal spots laat zien als Spotnet.

Link to comment
Share on other sites

Geplaatst 2 uur geleden

Vergeten jullie alsjeblieft de VPN verbinding niet? Je internet provider zoals Ziggo of KPN kan door gebruik van de VPN niet zien wat er gebeurd op je internet verbinding en ben je volledig anoniem voor iedereen. Een vereiste tegenwoordig.... We een uitgebreide handleiding geschreven met informatie. :goed:

Deze vindt je hier:   https://www.duken.nl/forums/handleidingen/downloaden/vpn-verbinding-en-anoniem-downloaden-r35/  


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share


×
×
  • Create New...