Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

  • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
  • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
  • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
  • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:

  • Sign Up


Missen van nieuwe Posts op Spotnet


Go to solution Solved by xipher,

Recommended Posts


  • Content Count:  39
  • Reputation:   7
  • Achievement Points:  697
  • Days Won:  0
  • Joined:  02/14/2011
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Device:  Android

Ik maak gebruik van Spotnet  versie 2.0.0.284.

Nu merk ik dat er dagelijks erg weinig posten  bijkomen.

Echter op Spotweb kom ik daarintegen veel meer tegen.

Mijn favoriete poster specialist in series en films ( wiens naam ik  ter bescherming hier maar niet noem) staat WEL op Spotweb maar niet op Spotnet.

Heb ik een andere versie van Spotnet nodig?

  • Meow 1
Link to comment
Share on other sites

  • Solution

  • Content Count:  262
  • Reputation:   189
  • Achievement Points:  1,218
  • Days Won:  6
  • Joined:  05/19/2008
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  29
  • Device:  Windows

Posted (edited)

Verwijder Spotnet v2 en installeer Spotnet Classic. Spotnet v2 is abandonware. Er komt geen update meer beschikbaar van v2 en er is ook geen ondersteuning meer voor vanuit de ontwikkelaar. Dit zal denk ik wel het probleem oplossen 🙂

Spotnet Classic 1.9.0.8 (maart 2022): https://tinyurl.com/spotnet1908

Edited by xipher
Download toegevoegd (komt van de ontwikkelaar zelf)
  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites


  • Content Count:  49
  • Reputation:   23
  • Achievement Points:  1,387
  • Days Won:  0
  • Joined:  07/30/2022
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Device:  Android

Of kijk op nzbserver.com

Die spots van spotnet komen daar ook op 

En dan download ge het nzb bestandje en ge open het via sabnzb of grabit

  • Meow 1
Link to comment
Share on other sites


  • Content Count:  5
  • Reputation:   1
  • Achievement Points:  139
  • Days Won:  0
  • Joined:  06/27/2020
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Device:  Windows

Dank u wel Xipher voor je tip. Ik zat met hetzelfde probleem en dacht dat er iets fout was met mijn pc.

  • Meow 1
Link to comment
Share on other sites


  • Content Count:  262
  • Reputation:   189
  • Achievement Points:  1,218
  • Days Won:  6
  • Joined:  05/19/2008
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  29
  • Device:  Windows

Nog een kleine tip, indien Spotnet Classic traag is met opstarten, dan komt dit door de Black/Whitelist waar het domein dan niet van reageert.
Deze kan je handmatig dan even uitzetten via 'Bewerken' > 'Instellingen' > 'Externe black/whitelist ...' daar het vinkje weghalen bij 'Gebruik externe XML black/whitelist'.

De ontwikkelaars van Spotnet Classic zijn op de hoogte van dit probleem aangezien dit de laatste tijd wat vaker voorkomt. Echter verwacht ik hier geen losse update van en dat dit bij een volgende release zal worden opgelost.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites


  • Content Count:  110
  • Reputation:   43
  • Achievement Points:  1,380
  • Days Won:  0
  • Joined:  09/20/2019
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Device:  Windows

Heb inderdaad gemerkt dat Spotnet Classic de laatste paar dagen erg traag was met opstarten.
Inmiddels zijn bij mij vanaf vandaag die opstart problemen voorbij zonder de het gebruik van de XML black/whitelist uit te vinken.

Niettemin een erg goede tip mocht het probleem onverwachts weer terugkeren.

  • Meow 1
Link to comment
Share on other sites


  • Content Count:  39
  • Reputation:   7
  • Achievement Points:  697
  • Days Won:  0
  • Joined:  02/14/2011
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Device:  Android

Dank je wel xipher

  • Meow 1
Link to comment
Share on other sites


  • Content Count:  18
  • Reputation:   0
  • Achievement Points:  352
  • Days Won:  0
  • Joined:  06/08/2018
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Device:  Android

Ik heb ook spotnet classic V1908 geinstalleerd.

Alleen ik kan geen bijwerken ,krijg te zien code 502 authentication failed (502)

Ik snap dit niet terwijl de gegevens van de provider wel kloppen.

Hebben jullie een idee wat hiervan de oorzaak is.

Vast bedankt voor reactie

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

  • Content Count:  26,202
  • Reputation:   2,919
  • Achievement Points:  24,249
  • Days Won:  263
  • Joined:  12/17/2011
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Device:  Android

18 uur geleden zei floppie:

Ik heb ook spotnet classic V1908 geinstalleerd.

Alleen ik kan geen bijwerken ,krijg te zien code 502 authentication failed (502)

Ik snap dit niet terwijl de gegevens van de provider wel kloppen.

Hebben jullie een idee wat hiervan de oorzaak is.

Vast bedankt voor reactie

Kan je eens je credentials testen met news server tester?

Werkt de authenticatie dan wel goed?

Link to comment
Share on other sites


  • Content Count:  1,024
  • Reputation:   1,234
  • Achievement Points:  14,694
  • Days Won:  139
  • Joined:  12/18/2020
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Device:  Windows

Op 18-8-2022 om 14:38 zei floppie:

Ik heb ook spotnet classic V1908 geinstalleerd.

Alleen ik kan geen bijwerken ,krijg te zien code 502 authentication failed (502)

Ik snap dit niet terwijl de gegevens van de provider wel kloppen.

Hebben jullie een idee wat hiervan de oorzaak is.

Vast bedankt voor reactie

Als je klikt op Bewerken bovenaan Spotnet en het tabblad Provider opent moet er ook een getal staan achter Verbindingen (3 of 4), omdat Spotnet anders helemaal geen nieuwe posts ophaalt (Bijwerken) Zie afbeelding ouder topic.

Link to comment
Share on other sites


  • Content Count:  13
  • Reputation:   6
  • Achievement Points:  301
  • Days Won:  0
  • Joined:  04/07/2022
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Device:  Macintosh

Ik gebruik nog steeds de Spotnet AIO installer van Vinny, deze is van juni 2015.

En werkt nog steeds perfect.  Ik zie alle spots die ook op spotweb staan

Link to comment
Share on other sites

Geplaatst 2 uur geleden

Vergeten jullie alsjeblieft de VPN verbinding niet? Je internet provider zoals Ziggo of KPN kan door gebruik van de VPN niet zien wat er gebeurd op je internet verbinding en ben je volledig anoniem voor iedereen. Een vereiste tegenwoordig.... We een uitgebreide handleiding geschreven met informatie. :goed:

Deze vindt je hier:   https://www.duken.nl/forums/handleidingen/downloaden/vpn-verbinding-en-anoniem-downloaden-r35/  


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Who was online  8 Users were Online in the last 4 hours


×
×
  • Create New...