Jump to content

Gratis games die verstopt zitten in Google


Recommended Posts

 • Content-manage

 • Content Count:  626
 • Reputation:   170
 • Achievement Points:  20,958
 • Days Won:  61
 • Joined:  12/12/2023
 • Status:  Offline
 • Last Seen:  
 • Device:  Windows

De hieronder staande gratis games zitten verstopt in Google

Ja, het is waar dat er enkele leuke en gratis games verstopt zitten in Google. Deze games zijn perfect om wat tijd te doden tijdens een saai werkoverleg of gewoon thuis achter de computer. Je hebt geen speciale gaming-setup nodig, aangezien deze spellen speelbaar zijn via een simpele browser.

Een van deze games is Let's Play Pétanque, een spel dat lijkt op het Franse spel Jeu de Boules. Het doel is om jouw bal zo dicht mogelijk bij het doel te gooien en je kunt de ballen van andere spelers ook wegstoten. Het is een vermakelijk spelletje en bovendien gratis te spelen via Google.

b568ccd885_capture-d-ecran-2022-07-31-a-12-55-12.png

 

Een ander spel is Fourth of July, een honkbalgame waarin pinda's worden aangemoedigd door popcorn, corndogs, hotdogs en hamburgers. Het is een simpele maar leuke ode aan de Amerikaanse glorie. Zelfs als je de regels van honkbal niet kent, kun je genieten van dit spelletje door op het juiste moment op één knop te drukken om de honkbal over het veld te slaan.

e3quwhjg1u5nxaczfwa4.jpg

 

Tic Tac Toe is natuurlijk een klassieker en Google heeft een gratis online versie gemaakt waar je tegen de computer kunt spelen. De regels zijn eenvoudig en dit spel is ideaal om verveling tijdens een college of werkoverleg tegen te gaan.

Play-Tic-Tac-Toe-on-Google-696x438.webp

 

Als je een beetje fantasie hebt, kun je genieten van Text Adventure, een tekst-gebaseerd avonturenspel. Het is geïnspireerd door klassieke games als Zork en Colossal Cave Adventure en biedt een verrassend groot en uitgebreid spel voor een browsergame. Om dit spel te spelen, moet je wel goed speuren. Tik 'Text adventure' in de zoekbalk van Google, klik met de rechtermuisknop en selecteer 'Inspecteren', ga vervolgens naar het 'Console' tabblad waar je de zin "Would you like to play a game?" ziet staan. Typ 'Yes' en je avontuur begint.

google-text-adventure-2.webp

 

Wil je genieten van cricketactie, maar heb je geen zin om een app of game te installeren? Google Search heeft het voor je geregeld. Met alleen de spatiebalk of de muis als besturingselementen hoef je in dit leuke cricketspelletje alleen maar zoveel mogelijk runs te scoren voor je team. Als de bal wordt gebowld, druk je op de spatiebalk of op de linkermuisknop om de bal te raken. Je speler zal zelf de runs nemen, afhankelijk van de afstand waarop de bal is geslagen. Als de timing goed is, kun je zelfs enorme zessen en boundaries scoren.
Om dit spel te spelen hoef je alleen maar naar Google te gaan en 'cricket google game' in te voeren in de zoekbalk. Klik op het eerste resultaat dat verschijnt en begin met het slaan van zessen.

Play-hidden-games-on-Google-for-free.webp

Dus als je wat tijd wilt doden en op zoek bent naar leuke, gratis games, dan kun je deze verborgen schatten in Google zeker proberen!

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 • 170
 • 626
 • 61

Geplaatst 2 uur geleden

Vergeten jullie alsjeblieft de VPN verbinding niet? Je internet provider zoals Ziggo of KPN kan door gebruik van de VPN niet zien wat er gebeurd op je internet verbinding en ben je volledig anoniem voor iedereen. Een vereiste tegenwoordig.... We een uitgebreide handleiding geschreven met informatie. :goed:

Deze vindt je hier:   https://www.duken.nl/forums/handleidingen/downloaden/vpn-verbinding-en-anoniem-downloaden-r35/  


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Announcements


×
×
 • Create New...