Jump to content

Description

Paul Atreides is de erfgenaam van het Huis Atreides. Hij staat op het punt om met zijn familie de planeet Caladan te verlaten voor Arrakis, een woestijnplaneet die ook bekend staat als ‘Dune’. De nieuwe planeet is rijk aan melange, dat meestal ‘the spice’ genoemd wordt. De unieke drug met levensverlengende, geestverruimende en soms dodelijke krachten wordt beschouwd als het meest waardevolle goed in het hele universum.

 

Download information

If Dune appears online, you can also download or stream it. By downloading the movie, you can watch it anytime, anywhere; even without internet. There are several services that allow you to download movies for a friendly price, and subtitles are included. Please note that downloading a movie takes up space on your computer, tablet or phone.

If you do not have enough space or want to watch faster, it is more convenient to stream the film via a service such as Pathe Thuis. That way you don't have to wait for the movie to download.

 • Search Dune.mkv on Google. (As long as a movie in theaters, it is usually not yet possible to stream it from Netflix, Amazon, Disney +, Videoland etc or download it)

This information is for informational and educational purposes only. You won't find direct torrents, downloads, or links to movies here.

Via this link the offer of Dune can be found on film.nl.

Download Dune Torrent / NZB / Stream

Direct links to websites for the movie% MOVIENAME% 2020 NZB, torrent, stream or download file and may not be placed on Duken.nl. Discussions, reviews, consultations and tips about watching (online) are allowed.

More information in our house rules.


User Feedback

Recommended Comments

There are no comments to display.

Piraatje

Geplaatst 18 uur geleden

Vergeten jullie de VPN verbinding niet? Hiermee kan je veilig internetten en anoniem downloaden. Een vereiste tegenwoordig, gelukkig hebben we een uitgebreide handleiding geschreven met informatie. :goed:

De handleiding van de VPN verbinding staat hier.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 155 Guests (See full list)

  There are no registered users currently online

 • Laatste berichten

  • Heb anderhalf uur gebabbeld met een medewerker van Express VPN man man man wat een miserie hij zij me dat het werkte toen bleek dat ie het had getest met een smartphone terwijl ik duidelijk aan gaf dat het niet werkte op een pc en ik maar alles aan het uitproberen was dus voor de smartphone gebruikers uit België is er wel goed nieuws je kan met Express VPN titels bekijken van Netflix die alleen in Nederland beschikbaar zijn met de smartphone via de app via de computer werkt het niet hopelijk hebben jullie hier wat aan en mocht er iemand zijn die dit werkend heeft via de pc dan hoor ik dit graag alvast bedankt
  • Hhahah ja was te verwachten toch bedankt en omgekeerd zou dat wel lukken denk je een titel die alleen beschikbaar is in Belgie in Nederland bekijken onder andere de films Moscow Noir 2018 en C'est la vie! 2017 op Netflix ik ben benieuwd  
  • Helaas.... Geen succes. Vreemde is ook dat na het verbinden met een Nederlandse VPN server via PIA Netflix wel start maar niet de content als Prooi laat zien. Ze zien dus voor het afspelen al dat je er niet hoort.... tja legaal kijken is zelfs lastig 😭
 • Statistics

  • Movies
   129
  • TV Shows
   67
  • Comments
   15
  • Reviews
   7

  Latest Movie
  By William
  Type: Movie
  Running Time: 1hr 30min
 • Popular Contributors

 • Similar Content

  • By Ernie99
   Ik heb ca 800 files die extentie .AVI hebben.
   Verkregen mbv mini DV en geëxporteerd door Adobe Premiere.
   Via Gspot vastgesteld coded: DVC/ DV Video
   HAd gedacht dit met Dune Smart D1 af te kunnen spelen. Helaas blijkt niet te kunnen.
   Inmiddels full HD Panasonic camera en m2TS is geen probleem. Echter wil nde 800 files wel afspeelbaar krijgen in goede kwaliteit.
   Begreep dat niet elk conversie programma DVC/ DV Video codec aan kan ivm rechten.
   Wie kan programma adviseren die dit wel kan en advies naar welke extensie om te zetten? Zijn beelden van de kinderen en speel ze af op full HD tv. Begrijp dat het niet die kwalitiet kan worden, maar wat is beste alternatief?
   Direct ander vraagje:
   Ik zou graag per bestand een van de eerste beeldjes van de scene willen zien ipv de file naam. Ik heb alles door genummerd met Tape 1, clip 1 tm bijv tape 27 en clip 27 van deze tape.
   Ik weet dus niet welke scene wat is. Of ik moet alles nalopen en gaan herbenoemen. Echter 1 beeldje spreekt al zo voor zich. Zal nog wel benaming directory aanpassen met globale beschrijving en jaartallen.
   Dit moet natuurlijk ook nog herkend worden door Dune.
   Wie heeft hier de gouden tip voor? Ik zet dit ook nog neer als apart topic.
   Alvast dank.
   Ernie
  • By Ernie99
   Ik heb 800 video files. Deze hebben een apart nr van bijv tape 1 clip 1 tm bijv tape 27 clip 32
   Ik heb geen andere specifieke benaming gegeven. Merk nu dat het onhandig is. Zo'n file zou met een pictogram welke één van de eerste beeldjes van de file weergeeft een veel snellere herkenning geven om op zoek te gaan naar een bepaalde scene.
   Dit zou dan ook nog herkenbaar moeten zijn voor media player. In dit geval een Dune Smart D1.
   Wie heeft hier de gouden tip om dit eenvoudig voor elkaar te krijgen.
   Alternatief is een directory te maken met uitgebreidere beschrijving welke scene en evt per scene korte omschrijving geven. Dan ben ik wel even zoet.
   Alvast dank
   Ernie
×
×
 • Create New...