Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

  • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
  • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
  • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
  • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:

  • Sign Up


The Mandalorian

   (1 review)

Description

De serie speelt zich af na de val van het Galactisch Keizerrijk en voor de opkomst van de First Order. Het volgt een eenzame premiejager in de buitenrand van het sterrenstelsel.

Als The Mandalorian online verschijnt, kun je hem ook downloaden of streamen. Deze is online of op andere plekken te vinden. Sinds de streaming diensten zoals Amazon Prime, Netflix, Disney+, Pathe, of Videoland is het vaak makkelijker dan ooit om The Mandalorian om thuis te kijken. En om The Mandalorian met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een zoektocht. Die zit er namelijk vaak meteen bij de download en stream.

The Mandalorian downloaden

Door The Mandalorian te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om series voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij.  Dit zijn SRT bestanden met de naam The Mandalorian.srt . Let er wel op dat het downloaden van een serie ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon.

The Mandalorian producten

Relevante producten zoals boeken of accessoires van The Mandalorian zijn te vinden op Bol.com. Maar als je opzoek bent naar overige informatie zoals de acteurs, de filmcrew, trailers posters of vergelijkbare series kan je deze direct bekijken via de bovenstaande balk op de website.

Balk

The Mandalorian torrent

Torrent bestanden van de serie kan je op vele plekken en websites vinden. Deze zijn zelfs direct te streamen via torrent software of via websites welke de bestanden direct kunnen openen. Deze bestanden hebben vaak de naam: The Mandalorian.torrent . Op Justwatch.com ontdek je ook waar je een serie kunt vinden en kijken.

The Mandalorian streamen

Het streamen van The Mandalorian heeft ook grote voordelen. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de serie te streamen via een dienst als Pathe Thuis. Zo hoef je niet te wachten totdat de The Mandalorian gedownload is. Dan betaal per serie en zit nergens aan vast.

Informatie The Mandalorian

The Mandalorian.mkv. (Zolang een serie in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen vanaf Amazon Prime, Netflix, Disney+, of Videoland en te downloaden)

Deze informatie is alleen voor informatieve en educatieve doeleinden. Je zult hier geen directe torrents, downloads of links naar series vinden.

Directe links naar websites en bestanden voor de serie The Mandalorian 2022 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, recensies, overleggen en tips over het (online) kijken zijn natuurlijk wel toegestaan.

Meer informatie in onze huisregels.

 Share


User Feedback

Recommended Comments

  • Administrators

Ja vandaag seizoen twee van start! Ik heb er weer zo een zin in, het eerste seizoen was ook geweldig. 

Link to comment

Ik moet het eerste seizoen nog bekijken. Kleine 40 minuten per aflevering. Prima om een paar afleveringen achter elkaar te bekijken e ben ik zo bij seizoen 2.

Volgens mij verschijnt er iedere week een nieuwe aflevering van het tweede seizoen. 

Link to comment
  • Administrators

Ja klopt, dus je bent zo weer bij. Ik probeer dit weekend het eerste deel van seizoen twee ge kijken. 

Mijn zoontje wilt ook graag een joda knuffel ;)

Link to comment
  • Administrators

Jajajajajajajajajajjaaj, genoten weer. Heerlijke start van het seizoen met een starwars saus. En natuurlijk weer een knipoog naar de eerdere films. :)

Link to comment
Op 30-10-2020 om 06:42 zei Duken:

Ja vandaag seizoen twee van start! Ik heb er weer zo een zin in, het eerste seizoen was ook geweldig. ik heb seizoen 1 tot 16 gezien waar kan ik de rest veilig downloaden en seizoen 2 alvast bedankt

 

Link to comment
Piraatje

Geplaatst 18 uur geleden

Vergeten jullie de VPN verbinding niet? Je internet provider zoals Ziggo of KPN kan door gebruik van de VPN niet zien wat er gebeurd op je internet verbinding en ben je volledig anoniem. Een vereiste tegenwoordig.... Gelukkig hebben we een uitgebreide handleiding geschreven met informatie. :goed:

De handleiding van de VPN verbinding staat hier.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...