Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

  • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
  • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
  • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
  • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:

  • Sign Up


Luizenmoeder - De Film

   (0 reviews)

Description

Hallo allemaal, wat fijn dat je er weer bent … Juf Ank en de andere welbekende gezichten van basisschool De Klimop zijn terug in hun eerste bioscoopfilm! Na het wegvallen van directeur Anton proberen Ank en haar collega’s de school weer op de rails te krijgen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Er is onderbezetting, de corona-crisis heeft alles op scherp gezet en de ouders zijn nog veeleisender dan voorheen. Met een groot themafeest voor de deur komen alle onderhuidse spanningen bovendrijven. Een nieuwe interim-directeur lijkt wat lucht te geven, maar zijn diens verregaande plannen voor digitalisering wel het beste voor de leerlingen? Wanneer de kinderen in opstand komen, bloeit er onverwacht ook nog een nieuwe liefde op. Een film vol humoristische- en herkenbare situaties op- en rondom het schoolplein van Nederlands bekendste basisschool.

Als Luizenmoeder - De Film online verschijnt, kun je hem ook downloaden of streamen. Deze is online of op andere plekken te vinden. Sinds de streaming diensten zoals Amazon Prime, Netflix, Disney+, Pathe, of Videoland is het vaak makkelijker dan ooit om Luizenmoeder - De Film om thuis te kijken. En om Luizenmoeder - De Film met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een zoektocht. Die zit er namelijk vaak meteen bij de download en stream.

Luizenmoeder - De Film downloaden

Door Luizenmoeder - De Film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij.  Dit zijn SRT bestanden met de naam Luizenmoeder - De Film.srt . Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon.

Luizenmoeder - De Film producten

Relevante producten zoals boeken of accessoires van Luizenmoeder - De Film zijn te vinden op Bol.com. Maar als je opzoek bent naar overige informatie zoals de acteurs, de filmcrew, trailers posters of vergelijkbare films kan je deze direct bekijken via de bovenstaande balk op de website.

Balk

Luizenmoeder - De Film torrent

Torrent bestanden van de film kan je op vele plekken en websites vinden. Deze zijn zelfs direct te streamen via torrent software of via websites welke de bestanden direct kunnen openen. Deze bestanden hebben vaak de naam: Luizenmoeder - De Film.torrent . Op Justwatch.com ontdek je ook waar je een film kunt vinden en kijken.

Luizenmoeder - De Film streamen

Het streamen van Luizenmoeder - De Film heeft ook grote voordelen. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de film te streamen via een dienst als Pathe Thuis. Zo hoef je niet te wachten totdat de Luizenmoeder - De Film gedownload is. Dan betaal per film en zit nergens aan vast.

Informatie Luizenmoeder - De Film

Luizenmoeder - De Film.mkv. (Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen vanaf Amazon Prime, Netflix, Disney+, of Videoland en te downloaden)

Deze informatie is alleen voor informatieve en educatieve doeleinden. Je zult hier geen directe torrents, downloads of links naar films vinden.

Directe links naar websites en bestanden voor de film Luizenmoeder - De Film 2022 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, recensies, overleggen en tips over het (online) kijken zijn natuurlijk wel toegestaan.

Meer informatie in onze huisregels.

  • Like 1
 Share


User Feedback

Recommended Comments

1 uur geleden zei Pat1971:

Misschien een domme vraag, maar kunnen ze het ook nagaan als je een payserver hebt? 

Alvast bedankt 

Dit is eigenlijk niet de plek om een dergelijke vraag te stellen, maar downloaden met een payserver (Usenet) is alleen veilig wanneer dat gebeurt achter een SSL Encryptie en wanneer er geen Logboek wordt bijgehouden door de Usenet Provider.

Om wat beter bekend te raken met Usenet zou je even de Handleiding/Uitleg kunnen lezen die hier staat op Duken.nl

  • Agree 1
Link to comment
  • Administrators

Ik kan de berichten helaas niet splitsen in een los topic vanuit hier. Eigenlijk past de vraag niet hier, maar we laten hem dus wel staan. :)

ter info. Dank voor het melden @Skeletor

  • Agree 1
Link to comment
Piraatje

Geplaatst 18 uur geleden

Vergeten jullie de VPN verbinding niet? Je internet provider zoals Ziggo of KPN kan door gebruik van de VPN niet zien wat er gebeurd op je internet verbinding en ben je volledig anoniem. Een vereiste tegenwoordig.... Gelukkig hebben we een uitgebreide handleiding geschreven met informatie. :goed:

De handleiding van de VPN verbinding staat hier.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...