Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

  • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
  • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
  • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
  • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:

  • Sign Up


Peaky Blinders

   (0 reviews)

Description

Het is 1919 in Birmingham, Engeland. Een beruchte bende wordt er geleid door Tommy Shelby, een misdaadbaas die de maatschappelijke ladder wil beklimmen.

Als Peaky Blinders online verschijnt, kun je hem ook downloaden of streamen. Deze is online of op andere plekken te vinden. Sinds de streaming diensten zoals Amazon Prime, Netflix, Disney+, Pathe, of Videoland is het vaak makkelijker dan ooit om Peaky Blinders om thuis te kijken. En om Peaky Blinders met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een zoektocht. Die zit er namelijk vaak meteen bij de download en stream.

Peaky Blinders downloaden

Door Peaky Blinders te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om series voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij.  Dit zijn SRT bestanden met de naam Peaky Blinders.srt . Let er wel op dat het downloaden van een serie ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon.

Peaky Blinders producten

Relevante producten zoals boeken of accessoires van Peaky Blinders zijn te vinden op Bol.com. Maar als je opzoek bent naar overige informatie zoals de acteurs, de filmcrew, trailers posters of vergelijkbare series kan je deze direct bekijken via de bovenstaande balk op de website.

Balk

Peaky Blinders torrent

Torrent bestanden van de serie kan je op vele plekken en websites vinden. Deze zijn zelfs direct te streamen via torrent software of via websites welke de bestanden direct kunnen openen. Deze bestanden hebben vaak de naam: Peaky Blinders.torrent . Op Justwatch.com ontdek je ook waar je een serie kunt vinden en kijken.

Peaky Blinders streamen

Het streamen van Peaky Blinders heeft ook grote voordelen. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de serie te streamen via een dienst als Pathe Thuis. Zo hoef je niet te wachten totdat de Peaky Blinders gedownload is. Dan betaal per serie en zit nergens aan vast.

Informatie Peaky Blinders

Peaky Blinders.mkv. (Zolang een serie in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen vanaf Amazon Prime, Netflix, Disney+, of Videoland en te downloaden)

Deze informatie is alleen voor informatieve en educatieve doeleinden. Je zult hier geen directe torrents, downloads of links naar series vinden.

Directe links naar websites en bestanden voor de serie Peaky Blinders 2022 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, recensies, overleggen en tips over het (online) kijken zijn natuurlijk wel toegestaan.

Meer informatie in onze huisregels.

 Share


User Feedback

Recommended Comments

Peaky Blinders seizoen 6 heeft releasedatum

Peaky-Blinders.f1642077471.jpg

Na wat uitstel gaat het laatste seizoen van Peaky Blinders binnenkort dan eindelijk in première. Vanaf 27 februari is seizoen 6 van de serie wekelijks te zien op BBC One. Deze zender komt ook voor in de zenderpakketten van veel Nederlandse providers, dus als je wil kun je op zondagen om 22.00 uur de serie volgen.

Buiten het verenigd Koninkrijk wordt Peaky Blinders uitgezonden door Netflix. Er is nog geen releasedatum bekend waarop we seizoen 6 kunnen streamen. Doorgaans gebeurt dat pas wanneer het seizoen op de BBC is afgelopen. Het seizoen heeft zes afleveringen, dus het lijkt waarschijnlijk dat het op zijn vroegst begin april op Netflix staat.

Niet helemaal het einde van Peaky Blinders

Hoewel het zesde seizoen van Peaky Blinders het laatste is, hoeven we nog niet voorgoed afscheid te nemen van de Shelby’s. Er komt namelijk ook nog een Peaky Blinders-film aan. De opnames daarvoor beginnen als het goed is in 2023.

  • Like 1
Link to comment
Op 17-2-2022 om 14:58 zei Skeletor:

Peaky Blinders seizoen 6 heeft releasedatum

Na wat uitstel gaat het laatste seizoen van Peaky Blinders binnenkort dan eindelijk in première. Vanaf 27 februari is seizoen 6 van de serie wekelijks te zien op BBC One.

 

Ik heb deel 1 inmiddels binnen gehengeld met ondertiteling ;) Jammer dat het de laatste delen zijn.

Link to comment
Piraatje

Geplaatst 18 uur geleden

Vergeten jullie de VPN verbinding niet? Je internet provider zoals Ziggo of KPN kan door gebruik van de VPN niet zien wat er gebeurd op je internet verbinding en ben je volledig anoniem. Een vereiste tegenwoordig.... Gelukkig hebben we een uitgebreide handleiding geschreven met informatie. :goed:

De handleiding van de VPN verbinding staat hier.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...