Jump to content

Nieuwjaarsactie: PIA VPN voor slechts €1,79 per maand & 3 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 3 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:

 • Sign Up


Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge

   (0 reviews)

Description

Nadat zijn familie wreed wordt afgeslacht door de steenkoude huurling Sub-Zero, wordt Hanzo Hasashi verbannen naar de Netherrealm. Daar krijgt hij, in ruil voor zijn dienstbaarheid aan de sinistere Quan Chi, de kans om zijn gezin te wreken - en wordt hij herboren als Scorpion, een verloren ziel die op wraak uit is. Terug op Earthrealm verzamelt Lord Raiden een team van elite-krijgers - Shaolin-monnik Liu Kang, Special Forces-officier Sonya Blade en actiester Johnny Cage - een onwaarschijnlijke groep helden met één kans om de mensheid te redden. Om dit te doen, moeten ze Shang Tsung's horde Outworld-gladiatoren verslaan en regeren over het Mortal Kombat-toernooi.

Als Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge online verschijnt, kun je hem ook downloaden of streamen. Deze is online of op andere plekken te vinden. Sinds de streaming diensten zoals Amazon Prime, Netflix, Disney+, Pathe, of Videoland is het vaak makkelijker dan ooit om Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge om thuis te kijken. En om Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een zoektocht. Die zit er namelijk vaak meteen bij de download en stream.

Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge downloaden

Door Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij.  Dit zijn SRT bestanden met de naam Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge.srt . Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon.

Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge producten

Relevante producten zoals boeken of accessoires van Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge zijn te vinden op Bol.com. Maar als je opzoek bent naar overige informatie zoals de acteurs, de filmcrew, trailers posters of vergelijkbare films kan je deze direct bekijken via de bovenstaande balk op de website.

Balk

Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge torrent

Torrent bestanden van de film kan je op vele plekken en websites vinden. Deze zijn zelfs direct te streamen via torrent software of via websites welke de bestanden direct kunnen openen. Deze bestanden hebben vaak de naam: Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge.torrent . Op Justwatch.com ontdek je ook waar je een film kunt vinden en kijken.

Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge streamen

Het streamen van Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge heeft ook grote voordelen. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de film te streamen via een dienst als Pathe Thuis. Zo hoef je niet te wachten totdat de Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge gedownload is. Dan betaal per film en zit nergens aan vast.

Informatie Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge

Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge.mkv. (Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen vanaf Amazon Prime, Netflix, Disney+, of Videoland en te downloaden)

Deze informatie is alleen voor informatieve en educatieve doeleinden. Je zult hier geen directe torrents, downloads of links naar films vinden.

Directe links naar websites en bestanden voor de film Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge 2022 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, recensies, overleggen en tips over het (online) kijken zijn natuurlijk wel toegestaan.

Meer informatie in onze huisregels.

 Share


User Feedback

Recommended Comments

There are no comments to display.

Piraatje

Geplaatst 18 uur geleden

Vergeten jullie de VPN verbinding niet? Je internet provider zoals Ziggo of KPN kan door gebruik van de VPN niet zien wat er gebeurd op je internet verbinding en ben je volledig anoniem. Een vereiste tegenwoordig.... Gelukkig hebben we een uitgebreide handleiding geschreven met informatie. :goed:

De handleiding van de VPN verbinding staat hier.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Laatste berichten

  • Er zijn minstens 64 zoek resultaten die allemaal betrekking hebben op het het bannen van leden of een niet of slecht werkende registratie over deze ongeorganiseerde NZB Community. Ik mag toch hopen dat die stapel niet nog groter gaat worden en er een einde komt aan al die zelfde nietszeggende reacties.
  • Ik lig er ook uit zonder boe of bah... 
  • Voor sommige mensen zou dat een uitkomst zijn, o.a. voor de TS naar mijn idee. Ik heb hier nog nooit van gehoord maar mogelijk zijn er nog steeds aanbieders. Persoonlijk zou ik het juist leuk vinden om alles helemaal zelf te beheren en op te zetten. Maar, hoe ik het zelf zou willen, vereist veel meer kennis dan ik momenteel heb. Met alleen HTML5 en wat kennis van Javascript zet je geen succesvolle torrent website op. Daarnaast zou ik er nooit aan beginnen, omdat ik niet lekker zou slapen. Ik zit niet te wachten op een brief van Tim Kuik zijn advocaten, waarin ik gesommeerd wordt om 20.000 euro te betalen als schikking. Ik hou het bij downloaden, uploaden heb ik in het verleden voor 10 mensenlevens gedaan. (in de goede oude tijd van FTD)
 • Statistics

  • Movies
   370
  • TV Shows
   103
  • Comments
   149
  • Reviews
   50

  Latest Movie
  By Meh Meh
  Type: Movie
  Running Time: 2hr 23min
 • Willekeurige film

 • Willekeurig topic

×
×
 • Create New...