Jump to content

Actie: Probeer PIA VPN voor slechts €2,50 per maand!

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor een scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

Handleiding: Private Internet Access :goed:
Recommended Posts

Hallo iedereen,

weet iemand hoe je series/shows van Ziggo GO kunt downloaden/rippen? Ik heb al een hele boel chrome video download extensies gebruikt, maar die blijken allemaal niet te werken. Het lukte me zelfs niet eens om ze te kunnen rippen met invidownloader. Dus weet iemand hoe je Ziggo GO wel kan downloaden/rippen?

Groeten Justin

 • Agree 1
Link to post
Share on other sites

 • Replies 6
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Netflix Downloader is op deze website eerder al besproken en is ook heel simpel te vinden als de zoekmachine rechts boven aan de pagina even wordt gebruikt beste @bruchlee Zie het artikel https:/

Hallo iedereen, weet iemand hoe je series/shows van Ziggo GO kunt downloaden/rippen? Ik heb al een hele boel chrome video download extensies gebruikt, maar die blijken allemaal niet te werken. He

Opzich is er geen topic over het rippen van Ziggo GO. Volgens mij is daar ook nog geen oplossing voor, behalve opnemen van je scherm / screenrecoder. Zoals deze applicatie: https://applian.com/rs/down

ben ook benieuwd, hoe dat moet, ook van Netflix zou ik dat wel willen weten.

wie helpt?

Link to post
Share on other sites
10 uur geleden zei bruchlee:

ook van Netflix zou ik dat wel willen weten.

wie helpt?

Netflix Downloader is op deze website eerder al besproken en is ook heel simpel te vinden als de zoekmachine rechts boven aan de pagina even wordt gebruikt beste @bruchlee

Zie het artikel https://www.duken.nl/forums/topic/37800-videoland-downloader-rippen/?tab=comments&_fromLogin=1

 

 • Like 1
 • Thanks 1
Link to post
Share on other sites

Opzich is er geen topic over het rippen van Ziggo GO. Volgens mij is daar ook nog geen oplossing voor, behalve opnemen van je scherm / screenrecoder. Zoals deze applicatie: https://applian.com/rs/download-netflix

 

 

 • Thanks 1
Link to post
Share on other sites
22 uur geleden zei JStar334:

weet iemand hoe je series/shows van Ziggo GO kunt downloaden/rippen?

Dichter dan een Screen Recorder zal je niet komen bij het downloaden van Ziggo Go programma's. Sinds kort is het in de App wel mogelijk om een opname op te slaan om later te bekijken., zelfs zonder Internetverbinding. 1 van de beste Gratis Screen Recorders is Apowersoft Free Online Screen Recorder

Voor @bruchlee nog even de naam van het programma om Netflix programma's mee te downloaden, namelijk FlixGrab, wat op verschillende NZB websites wel te vinden is als Pro versie.

 • Thanks 1
Link to post
Share on other sites

bedankt allemaal voor de info.

Link to post
Share on other sites
6 uur geleden zei Skeletor:

Dichter dan een Screen Recorder zal je niet komen bij het downloaden van Ziggo Go programma's. Sinds kort is het in de App wel mogelijk om een opname op te slaan om later te bekijken., zelfs zonder Internetverbinding. 1 van de beste Gratis Screen Recorders is Apowersoft Free Online Screen Recorder

Voor @bruchlee nog even de naam van het programma om Netflix programma's mee te downloaden, namelijk FlixGrab, wat op verschillende NZB websites wel te vinden is als Pro versie.

Ah jammer, ik had bijna de stream van Ziggo te pakken met Invidownloader. Maar het ziet ernaar uit dat de files als het ware download protected zijn :(

Link to post
Share on other sites

Advertorial - Geplaatst 21 uur geleden

Vergeten jullie de VPN verbinding niet? Je internet provider zoals Ziggo of KPN kan door gebruik van de VPN niet zien wat er gebeurd op je internet verbinding en ben je volledig anoniem. Een vereiste tegenwoordig.... Gelukkig hebben we een uitgebreide handleiding geschreven met informatie. :goed:

Deze vindt je hier:   https://www.duken.nl/forums/handleidingen/handige-tips/vpn-verbinding-en-anoniem-downloaden-r35/  


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Similar Content

  • Guest Ziggoloos
   By Guest Ziggoloos
   Beste, sinds dit jaar heb ik geen Ziggo meer maar ik wil wel heel graag formule 1 kijken. Het vreemde is dat er geen legaal alternatief is dan weer lid worden van Ziggo?! Belachelijk! Ik wil Max zien racen in het nieuwe formule 1  seizoen.
   Zondag gaan ze weer van start dus ik moet gaan kijken vanachter mijn computer of tablet. 
   Kan iemand mij vertellen hoe ik via streams de wedstrijden kan bekijken? Heb ik daar additionele software bij nodig of kan het ook via websites? Het zou vervelend zijn als ik het zondag nog nog zou moeten uitzoeken.
   Met andere woorden, help mij aan een gratis formule 1 stream zodat ik max Verstappen kan zien knallen op Melbourne. 
   Update-  Vanaf Pagina 5 staan de links en updates voor het formule 1  seizoen.
  • Guest Discovery-G
   By Guest Discovery-G
   Hallo allemaal,
   weet iemand hoe je films /series van Videoland kan rippen?
   Is daar een bepaalde software voor nodig?
   Ik heb al gekeken naar verschillende Screenrippers maar dat werkt niet echt.
   Ik gebruik voor Netflix het programma FlixGrab maar ben nieuwsgierig of er ook zoiets is voor Videoland.
   Ik weet dat er een mogelijkheid is om daar vandaan te rippen omdat er met regelmaat films / series op Usenet / Torrents te vinden zijn die daar vandaan komen.
   Hoop dat iemand hier iets vanaf weet.
   Alvast bedankt voor de hulp.
   Grt. Gerard
  • By William
   De rechter heeft bepaald dat Ziggo en KPN toegang tot The Pirate Bay niet mogen faciliteren. Dit geldt ook voor toegang via mirrors en proxies. 
   De rechter floot bij de huidige uitspraak een oordeel van het Gerechtshof Amsterdam terug. In dit vonnis stond dat Ziggo en KPN – inclusief dochterbedrijf XS4All – directe toegang tot The Pirate Bay moesten blokkeren, maar dat deze blokkade niet geldt voor mirrors en proxies. Als gevolg van deze uitspraak besloten Ziggo en KPN enkele maanden geleden te stoppen met de blokkade van deze mirrors en proxies. Door de huidige uitspraak van de rechter moeten beide internetaanbieders de eerder teruggedraaide blokkades weer herstellen.
   BREIN
   Auteursrechtenwaakhond Stichting BREIN besloot om Ziggo en KPN in een nieuwe procedure weer voor de rechter te dagen nadat het de blokkade op toegang van The Pirate Bay via mirrors en proxies had opgeheven. The Pirate Bay stond vroeger vooral bekend als broeinest van het toegang verlenen tot internetlinks waar auteursrechtelijk beschermd content zoals films, series, muziek, software en boeken illegaal gedownload kon worden.
   VPN
   Met een VPN verbinding behoud je natuurlijk wel gewoon toegang tot de website van the piratebay.
    
  • By Duken
   Ziggo en XS4ALL hebben tientallen Pirate Bay-proxy's en mirrors gedeblokkeerd. Hoewel de bedrijven de thepiratebay.org zelf moeten blokkeren, vervangt het laatste gerechtelijk bevel het bevel dat betrekking had op de proxy's van de site. De BREIN typeert de beweging van de providers als "ronduit dom".
   The Pirate Bay is geblokkeerd in tientallen landen over de hele wereld. In de meeste gevallen wordt ISP's veroordeeld om actie te ondernemen na een relatief korte gerechtelijke procedure.
   In de weken na de uitspraak van de rechtbank begonnen de ISP's met het deblokkeren van tientallen Pirate Bay-proxydomeinen. Dat blijkt ook uit de blokkeerpagina (https://www.xs4all.nl/geblokkeerd/) van XS4ALL , die laat zien dat alleen thepiratebay.org ontoegankelijk blijft.

   De ISP's hebben volledig het recht om deze domeinen te deblokkeren. De doorlopende machtiging vermeldt immers geen volmachten.
   Dit betekent echter ook dat ze binnenkort weer voor de rechtbank zullen verschijnen. BREIN heeft zelfs al actie ondernomen om Pirate Bay-proxy's en mirrors te blokkeren door een nieuwe procedure te starten.

 • Who was online  0 Users were Online in the last 2 hours

  There is no users online


×
×
 • Create New...