Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

  • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
  • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
  • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
  • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:Website op basis van Spotweb, is al sinds 2014 online en vrijwel altijd online. De website heeft geen mogelijkheid tot het aanmaken van een eigen account en filters zoals op andere spotweb sites.

Helaas bevat de website sinds kwartaal 3 van 2020 veel reclame naar VPN providers. Ook reclame welke fullscreen opkomt.


Link To

  • Like 1
 Share


User Feedback

Recommended Comments

Er zijn veel Usenet downloaders die de voorkeur geven aan een NZB Community met eigen posters/spotters/unattended softwaremakers, maar die verdwijnen als sneeuw voor de zon en de halve Usenet downloadwereld is in paniek. Doordat er een aantal vrij grote private Community's waren met open registratie is Spotnet/web een beetje naar de achtergrond verschoven, maar nu BREIN een hoop schade heeft toegebracht aan de grootste Community's zie ik toch dagelijks wat meer uploads van nieuwe serie afleveringen (met en zonder NL-subs) en nieuwe films op dit platform.

Er is nog steeds een mogelijkheid om van Spotnet/web een software versie te installeren waarmee je dan ook comments/bedankjes kan plaatsen bij een post of je gaat heel simpel even kijken op de webversie onder bovenstaande link. Je hoeft daar geen account voor aan te maken en moet alleen zorgen dat je bij het aanklikken van de NZB al een VPN aan hebt staan. ;)

 

Link to comment
Piraatje

Geplaatst 18 uur geleden

Vergeten jullie de VPN verbinding niet? Je internet provider zoals Ziggo of KPN kan door gebruik van de VPN niet zien wat er gebeurd op je internet verbinding en ben je volledig anoniem. Een vereiste tegenwoordig.... Gelukkig hebben we een uitgebreide handleiding geschreven met informatie. :goed:

De handleiding van de VPN verbinding staat hier.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now

Other links from 'NZB databases / indexers'

  • Who was online  5 Users were Online in the last 2 hours

×
×
  • Create New...