Spring naar bijdragen

burned

Members
  • Aantal bijdragen

    25
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door burned

  1. Als ik met nieuwsgroepen wil downloaden via news.tele2.nl download ik met een snelheid van gemiddeld 65kb/s :'(. ik heb op internet gekeken of dat niet sneller kan. Ik zag op een tele2 forum bijvoorbeeld dat iemand met 750 kb/s downloaden en dat hij dat al sloom vondt omdat een vriend van hem het dubbele deed. ik woon ook niet te ver van de centrale af. maar zo'n 450 meter en heb een 20mb/s abbonnement.

    weet iemand hoe ik de snelheid wat hoger kan krijgen?

  2. Hallo,

    Nadat de computer van mijn opa kapot was gegaan mocht ik het geheugen hebben wat in zijn computer zat. Dit is net nieuw gekocht geheugen (gekocht bij Paradigit van het merk A-Data) en zijn twee kaarten van 512 MB. Deze heb ik in mijn computer gezet en na even in het boekje van mijn moederbord gekeken te hebben werkte dit allemaal.

    Met dit nieuwe geheugen heb ik genoeg geheugen om Windows Vista te draaien dus ik wil hem installeren maar dan krijg ik tijdens de installatie een Blue Screen met als veroorzaker "MEMORY_MANAGEMENT". Na een paar keer opnieuw geprobeerd te hebben deed hij het nog niet.

    Ik dacht dat het misschien iets met het geheugen te maken had maar ik wist het niet zeker dus wou ik Windows XP weer terugzetten. Maar hier kreeg ik ook een Blue Screen tijdens de installatie.

    Nu heb ik die twee kaarten van mijn opa weer eruit gehaald en de installatie van Windows Vista werkt nu gewoon.

    Ik heb DDR1 geheugen en die twee kaarten van mijn opa zijn van een andere merk als die ik er al in had maar zijn wel allemaal 512 MB.

    Kan iemand mij helpen?

    Alvast bedankt!

    Burned

  3. hallo,

    ik heb windows vista unattended gedownload en geinstalleerd. nu doen de vista geluiden en het vista menu start het niet (ik kan ze ook niet krijgen  :'() weet iemand hoe ik dat op kan lossen of hoe ik toch de geluiden en het menu start krijg zonder geheugenverlies (dus niet zo'n transformer programma ofzo.)

    O0 alvast bedankt O0

  4. Volgens mij is hamachi alleen maar om je met iemand anders/een groep te verbinden, niet om daardoor online te komen. Het is gewoon bijv. als je zelf thuis een server van een game wilt hosten, en door je router werkt dat niet, kan je toch via hamachi mensen laten joinen.

  5. Ik kijk wel even of ik een goede (integrated) XP home/student kan vinden.. ik ga maar niet voor de pro, aangezien deze pc hier dan véél te sloom gaat  ::). Of zou ik beter voor een orginele xp-kopie gaan en dan een crackje ofzo ergens vandaan vissen?  :geheim:

  6. Bedankt voor de snelle reply, maar sinds ik nu deze al heb gedownload, mooie skins bij zitten en veel software, heb ik het liefst deze geinstalleerd. sommige anderen zag ik dat het al was gelukt.. kan het niet aan een verkeerde cd liggen ofzo? Maar ik zal eens kijken voor een torrentje voor Sp2. En het ligt denk ik niet aan de .dll's als het bij alle een fout geeft.. kan het niet aan't geheugen/hd liggen?  ???

    *hij runt trouwens wel de autorun wanneer ik hem op een geinstalleerde pc doe.*

  7. Ik heb laatst Windows XP Pro Black Edition 2007 With SP3 binnengehaald, en nu gebrandt en andere pc leeggehaald. Toen heb ik de cd met XP black in de andere pc gedaan, setup starte goed op. dus ik begin met alle schijven te formatteren. Daarna zou hij beginnen met de installatie, ben ik op 3% krijg ik de fout "Setup cannot copy the file: capsns.dll". Ik skip hem, volgende gelijk weer "Setup cannot copy the file:  ****.dll". Ik heb al geprobeerd in mijn andere drive te doen etc etc. iemand verder een idee?  :'(

    *af en toe vind hij de harddrive ook niet, maar dat is maar af en toe*

    *het is trouwens een oude del uit 1996-2000*

    Ik hoop snel van jullie te horen, Burned!  :P

×
×
  • Nieuwe aanmaken...