Jump to content
 • Welkom op de links sectie. Op deze plek vind je links in categorieën gerelateerd aan downloaden. Ben je opzoek naar een nieuwe download community of een plek voor je ondertitels? Hier zit je goed.

Links Directory

Categories

 1. Torrent sites

  Downloaden via het torrent netwerk is één van de populairste download methodes. De reden hiervoor is toch wel het gemak en de vele sites die torrent bestanden aanbieden. Door de opzet deel je het bestand wat je download waardoor iedereen elkaar helpt.

  90
  links
 2. NZB sites

  Een NZB bestand bevat alle informatie die voor een nieuwsreader van belang is om te downloaden. Binnen dit NZB bestand staat weergegeven wat er gedownload moet worden en waar deze bestanden staan. NZB bestanden kan je op diversen locaties en websites vinden.

  69
  links
 3. FTP, Warez boards, Direct download, Sharesites and Others

  Hier vind je diversen soorten website en forums welke bestanden aanbieden vanaf een FTP locatie of een share / direct download website. Ook Nederlandstalige sites zijn hier te vinden. Overige gerelateerde sites aan downloaden vinden we hier ook.

  18
  links
 4. Deepweb en darkweb sites

  Het dark web is een onderdeel van het deep web, omdat het niet zomaar toegankelijk is. Je hebt de speciale Tor-browser nodig voor toegang tot het dark web. Bovendien worden dark web pagina’s niet opgenomen in zoekmachineresultaten. Het dark web is een stuk obscuurder dan het deep web. Toch zijn er ook een aantal interessante websites op het dark web te vinden. 

  10
  links
 5. Ondertitels, subs en SRT sites

  Ondertiteling bestanden downloaden kan op diversen websites. Hier is een overzicht van deze websites met informatie en files zodat je van je favorite films en series de srt, sub etc kan downloaden. 

  13
  links
 6. Covers en hoesjes sites

  Soms voor het digitale archief en andere om deze covers uit te printen om netjes bij de hand te houden. De covers kan je ook gebruiken i.c.m. de media software om een mooi overzicht te behouden. De lijst met sites bevat hoesjes voor muziek albums, films, series en natuurlijk games.

  3
  links
 7. VPN providers

  Met een VPN verbinding kan je veiliger internetten. Bij het normaal gebruik van internet is voor iedereen zichtbaar wat jou persoonlijk IP adres is, welke provider je hebt, waar je vandaan komt etc. Als je een VPN verbinding gebruikt zijn dit soort zaken niet meer zichtbaar en ben je anoniem op het internet.

  3
  links

What's New

Random Links

×
×
 • Create New...